Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
za me? nuda nuda sed sed, tri modely, lisi se jen rucickama...

Modelu maji vic , klikal si na next? Ale jak rikas nuda.....

Me hlavne zarazi , ze jestli je opravdu firma nova jak tvrdi rud111 tak proc je vsude letopocet 1953... Dalsi spek na hejly?

Odesláno (upraveno)

Me hlavne zarazi , ze jestli je opravdu firma nova jak tvrdi rud111 tak proc je vsude letopocet 1953... Dalsi spek na hejly?

Mám asi ráno, rozdíl mezi těmi třemi modely na stránce jsem nechytil. Bílá nebo černá - jejich plus je, že jsou docela uměřené a konzervativně klasické. Co to je bůhví... Což mně navádí na myšlenku - objednat pár obrobků na CNC, vyšťárat někde úzkoprofilovou ETU, v nejhorším Poljot nebo Miyotu - nenajde se nějaký český hodinář, který by udělal nějaký vlastní stück. Třeba by vyšlo najevo, že se dají udělat hodinky levněji, než u Primu?

Upraveno uživatelem frista
Odesláno

Technická: netvrdil jsem že firma, ale značka ...

Odesláno
Technická: netvrdil jsem že firma, ale značka ...

Z hlediska firmy poměrně prozíravý tah. I přes celosvětové zaklínadlo krize jde trh s mechanickými hodinkami nahoru. Potenciální kupci znovuobjevují kouzlo "ruční práce". Hodinky jako určení času jsou dávno zbytečné, ale jako symbol pretiže a status byly a budou vždycky zajímavým šperkem. Podívej se, co nových lidí přišlo sem na fórum. Většina z nich nikdy nedojde k milionářským značkám - a když, tak většinou až si ochutnají ten pocit z nákupu jiných levnějších značek. Současná budoucnost je hlavně ve středním segmentu trhu "luxusních" značek. Některé však třeba níž jít nemůžou, tak mají "bokovku". Když se podíváš, jak třeba Rolex nakopává nově Tudor - je to evidentní.

Odesláno

Mě přijde že většina hodinek v týhle kategorii jsou jenom obaly na pořád stejný strojky..to si pak můžu zkusit smontovat sám ne? Možná :) Jinak sou takový neutrální no...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...