rud111 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Nevím, zda to už někdo nehlásil. V červnu tohoto roku se objevila nová německá značka Genius 1953. Švýcarské strojky + německé komponenty. Bielefeld. Více na http://www.genius1953.de/
sibirnaya Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Nevím, zda to už někdo nehlásil. V červnu tohoto roku se objevila nová německá značka Genius 1953. Švýcarské strojky + německé komponenty. Bielefeld. Více na http://www.genius1953.de/ za me? nuda nuda sed sed, tri modely, lisi se jen rucickama...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 za me? nuda nuda sed sed, tri modely, lisi se jen rucickama... Modelu maji vic , klikal si na next? Ale jak rikas nuda..... Me hlavne zarazi , ze jestli je opravdu firma nova jak tvrdi rud111 tak proc je vsude letopocet 1953... Dalsi spek na hejly?
frista Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) Modelu maji vic , klikal si na next? Ale jak rikas nuda..... Me hlavne zarazi , ze jestli je opravdu firma nova jak tvrdi rud111 tak proc je vsude letopocet 1953... Dalsi spek na hejly? Mám asi ráno, rozdíl mezi těmi třemi modely na stránce jsem nechytil. Bílá nebo černá - jejich plus je, že jsou docela uměřené a konzervativně klasické. Co to je bůhví... Což mně navádí na myšlenku - objednat pár obrobků na CNC, vyšťárat někde úzkoprofilovou ETU, v nejhorším Poljot nebo Miyotu - nenajde se nějaký český hodinář, který by udělal nějaký vlastní stück. Třeba by vyšlo najevo, že se dají udělat hodinky levněji, než u Primu? Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem frista
sibirnaya Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) spadaj pod sothis, to je jina liga... http://www.sothis.de/en/watches/horus/ Sothis Fine Watches GmbH Neustädter Straße 20 D-33602 Bielefeld Fon +49 521-521 45 00 Fax +49 521-521 45 01 E-Mail genius1953@bitel.net Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem sibirnaya
rud111 Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Modelu maji vic , klikal si na next? Ale jak rikas nuda..... Me hlavne zarazi , ze jestli je opravdu firma nova jak tvrdi rud111 tak proc je vsude letopocet 1953... Dalsi spek na hejly? Technická: netvrdil jsem že firma, ale značka ...
frista Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Technická: netvrdil jsem že firma, ale značka ... Z hlediska firmy poměrně prozíravý tah. I přes celosvětové zaklínadlo krize jde trh s mechanickými hodinkami nahoru. Potenciální kupci znovuobjevují kouzlo "ruční práce". Hodinky jako určení času jsou dávno zbytečné, ale jako symbol pretiže a status byly a budou vždycky zajímavým šperkem. Podívej se, co nových lidí přišlo sem na fórum. Většina z nich nikdy nedojde k milionářským značkám - a když, tak většinou až si ochutnají ten pocit z nákupu jiných levnějších značek. Současná budoucnost je hlavně ve středním segmentu trhu "luxusních" značek. Některé však třeba níž jít nemůžou, tak mají "bokovku". Když se podíváš, jak třeba Rolex nakopává nově Tudor - je to evidentní.
Helex Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2009 Mě přijde že většina hodinek v týhle kategorii jsou jenom obaly na pořád stejný strojky..to si pak můžu zkusit smontovat sám ne? Možná Jinak sou takový neutrální no...
jara Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2009 Napřed si zkus opravit mechanický budík po babičce a potom medituj . Nazdar!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se