Horhe Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Tak jsem zkusil dánskou značku Skagen. Začalo to pohledem do vitríny v nákupním centru a bylo v podstatě rozhodnuto. Něco jsem si o nich přečetl, ale moc toho nebylo, jelikož zkušeností není mnoho. Objednal jsem si je na amazonu za cenu zhruba o 3k nižší než tady v krámě. Moje zkušenosti následující: Zpracování podle mě na jedničku, hodinky jsou osazeny strojkem Ronda(+10s/měs), kvalitní PVD povlak. Horší je to s luminiscenční vrstvou, svítí jenom chvíli a v noci zjistit čas je marnej boj. Každopádně tohoto kupu nelituji, jelikož i po těch týdnech co je mám se vždy při pohledu na ně kochám jejich krásou, místo abych zjistil čas.. Tloušťka hodinek je pouhých 7mm a průměr ciferníku je 38mm, takže rozměry pro mou celkem malou ruku optimální. Pokud někdo nad tímto modelem přemýšlíte, tak neváhejte, ostudu vám určitě neudělají Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CzechJoker Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Skagen jsem doporučoval paní, co u mě bydlí a moc se jí nelíbili. Jo to škoda, protože dělají designově pěkné kousky.
Horhe Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 jj, design prostě paráda, no ale je to quartz, takže už mám objednaný mechanický Seika. Zatim jsem v tomto ohledu nováček, tak jsem si na oťukání koupil Seiko 5, jen tak na lítačku a na běžný nošení a časem se uvidí. Jsem si jistej v tom, že to nebudou poslední hodinky... Pevně věřím, že na tomto foru najdu spoustu tipů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 (upraveno) vitej v pekle Upraveno 26. srpna 2009 uživatelem sibirnaya
Horhe Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 hmm, manželka se dost divně koukala co studuju v půl šestý ráno na internetu:)
Horhe Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 bude hur... když se tak koukám na ty tvoje archimede chrono, tak mam asi jasno co bude následovat :)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se