Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Dnes jsem mel na poste balicek ze Singapuru, ve kterem mi - ted uz znamy - poslal vymennou za me Tissoty Seastar krasna Casia MRG-100. Nejprve se objevila na digitalky luxusne provedena kozenkova krabicka, s plechovym logem MR-G. A v ni se leskly. Prumerem nejsou nijak extra velke ale pusobi opravdu masivne. Casio vyrabelo jeste hranaty model ktery tady myslim Spiderer zminil, ale me se vic libily tyto. Jsou cele z nerezove oceli a srouby na celni strane pridavaji na tvrdackem vzhledu. Trosku vice me prekvapila vyska , oproti monstrum maji trochu navrch ( viz. foto ) ale asi to ma na svedomi plastovy tvarovany krouzek na dynku zabranujici poceni a v zime asi tolik nestudi. Tah vypada docela solidne, clanky jsou plne - zadne lisovane plechy. Predchozi majitel mel teda hodne malou ruku, protoze ja je nezapnu a to ji mam na ceskou kotlinu jako paratko. Jen podotknu ze se stavem jsem velice spokojen, na to ze jsou to G-Shocky - hodinky do nepohody a vzhledem ke stari. Tlacitka jdou ovladat docela zlehka - zadny Mudman. A displej je vzhledem k jednoduchosti modulu velmi prehledny. Uvnitr je modul 1569 coz znamena ve sve dobe slusny prumer: Stopky (24H), Timer, Budik a podsvetleni illuminator. Tak par fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skalamander Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 přední strana moc pěkná, ale ten plast vzadu mohli vyřešit elegantněji
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 me se libi predek i zadek... pekny kus nabytku... Diky, kdyz te tak vzrusujou ty zadecky tak jeste pak blejsknu dynko. Jeste otazka , kdyby nekdo vedel datum vyroby tohoto modelu.... Dle me 1999.
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) vezmi je,prosím,na sraz...... Jasny, beru asi vsechny...... EDIT: Ale oproti napr. Gulfmanum , Mudmanum a jinym aktualnim geckam jsou v prumeru mensi. Holt se za tech 10 let zmenil vkus zakaznika. Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem Dantechno
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Jsou pěkné, dělaly se i černé ? Líbí se mi, mám dokonce i pocit, že bych je vzal ven.
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) Jsou pěkné, dělaly se i černé ? Líbí se mi, mám dokonce i pocit, že bych je vzal ven. Snowe ty jsi pil? Od tebe bych tuto reakci necekal.... Diky. Bohuzel se delaly jen tyto kovove. Cerne PVD jsou az ty moderni modely, za nekrestanske penize. Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem Dantechno
Gilius Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 von Snížek děsně po nějakých pořádných,nadupaných digitálkách touží,ale bojí se,že by se shodil.......
cody Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Trefa. Jsou vostry. Tah a spona vypadaj moc dobre. Krouzek me privadi do rozpaku, chce to asi dat nazivo.
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) Snowe ty jsi pil? Od tebe bych tuto reakci necekal.... Diky. Bohuzel se delaly jen tyto kovove. Cerne PVD jsou az ty moderni modely, za nekrestanske penize. Kolik jsou nekřesťanské peníze ? von Snížek děsně po nějakých pořádných,nadupaných digitálkách touží,ale bojí se,že by se shodil....... Tak a je to venku. Ale teď bez prdele, líbí se mi bílé Frogmany, které má nAscA. Už jenom ta krabice je apartní. Fotky jsem mu ukradl, snad se nebude zlobit. Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem Snow
t2 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Ty MR G jsou fakt pěkný a ve zdejších vodách málo vídaný. Užij si je a ať ti dobře slouží.
Dantechno Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Ty MR G jsou fakt pěkný a ve zdejších vodách málo vídaný. Užij si je a ať ti dobře slouží. Diky moc. Jsou docela tezky.....
Dantechno Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Kolik jsou nekřesťanské peníze ? Cena aktualnich modelu v cerne barve Snowe , je tak odhadem 1500 - 3000 dolaru dle typu. Napr. namtkou zde zde.
Dantechno Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Tak jedna prdelka nejen pro kibiho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 odkaz na Sjorsovu recenzi a hezke fotky MR-G 100
Dantechno Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 dekuju jak tam kouzek drzi...? Jestli jsem to dobre pochopil ze sjorsovych stranek, tak by to mel byt jeden kus s tesnenim mezi sroubovacim dynkem a pouzdrem.
Dantechno Odesláno 3. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Fotky strojku a vnitrku pouzdra titanove verze. Zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se