Dantechno Odesláno 29. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Sundat se da urcite ale myslim, ze plni funkci tesneni.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Tak jsem si byl včera na poště vyzvednout pokrevního bratra MRG-100 - tedy DW-8900. Mám z nich velkou radost - kvalita zpracování, ocel, a navíc vypadají fakt parádně, co víc si u digitálek přát? ..no snad jen takový malý detail - nezapnu je - no ale to se časem už nějak vyřeší, budu muset asi koupit ještě jedny a dát ze dvou pásků dohromady jeden..nemáte náhodou někdo přebytečné články do pásku? Dantechno: myslím, že ten plastový kroužek zespodu těsnící funkci nemá, ten můj jde v pohodě sundat rukou a zase nasadit bez jakékoli manipulace s víčkem, je prostě zasazený v drážce. Určitě bude spíš k tomu, aby se ruka pod hodinkami tolik nepotila a možná i aby lépe seděly na ruce, teda aspoň myslím. Asi by to bylo i docela divně řešené, kdyby těsnění napůl koukalo ven a bylo vystavené všemu možnému poškození. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 10. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Gratulace ! Jsou dost vysoky co?
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 (upraveno) Gratulace ! Jsou dost vysoky co? Díky:-) ..Jojo, vysoký jsou, ale to vůbec nevadí..a taky na to, že nejsou nikterak velký, jsou docela dost těžký-ale to je taky dobře..prostě pořádná tanková ocel Upraveno 10. července 2012 uživatelem Chilliluk
t2 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Dantechno: myslím, že ten plastový kroužek zespodu těsnící funkci nemá, ten můj jde v pohodě sundat rukou a zase nasadit bez jakékoli manipulace s víčkem, je prostě zasazený v drážce. Ty danovy jsou teď už u mě. A jsou jak v bavlnce. Jinak jsem nestihl udělat foto a nějakej popis. Ale tak zběžně mi funkčně připomínají modul 1545. Což je dobře.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Modul 1545 je skoro stejný, myslím, že jediné 2 rozdíly jsou, že u modulu 1569 se přepíná jinak mezi 12/24 hodinovým formátem a pak že modul 1569 nemá signalizaci illuminatorem. V tomto případě je pro mě modul ale úplně vedlejší, i kdyby měly nějaký kdo ví jak podivný modul (jako třeba MRG-200), stejně bych je bral kvůli kovu a kvalitě.
t2 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 (upraveno) Tak tak. Nejlepší na nich je že jim nikdy neodejde nesehnatelný bezel a mají poctivé pouzdro. Tedy kov a screwback. Jinak je ještě nepodstatný rozdíl v datumu. 1545 je předprogramovaný do 2029 a 1569 má 28 dní v únoru. Upraveno 12. července 2012 uživatelem t2
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Tak se mi konečně v pátek dorazil k mým DW-8900 jejich nejlepší kamarád - MRG-100. Zkombinoval jsem pásky, abych jedny z nich mohl nosit - budou to ty páteční MRG-100, které jsou dost zvrchu omlácené, takže je nebude škoda běžně nosit...někdo je přede mnou dost nešetřil, ale je to vidět jen při bližším zkoumání (já se k nim teda budu chovat daleko líp). Zjistil jsem, že mi lépe sedí bez toho spodního plastového kroužku, který je stejně dost vytahaný, takže se v drážce mezi víčkem a pouzdrem volně pohyboval..tak jsem ho sundal a aspoň teď nekazí celkový kovový dojem. Tady ještě nějaké to foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady je vidět, jak jsou zvrchu omlácené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A tady jsou před svým vánočním domečkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 To jo..těžko člověk najde kvalitnější digi...je docela paradox, že výrobcem je zrovna Casio - jeden by to do nich neřekl, když vidí tu současnou produkci. Jak je vidět, ono by to šlo, kdyby se chtělo.
t2 Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Jojo Casio když chce tak umí. Třeba i takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jenže teď nějak moc nechce.
Filip.J Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Vážení, myslím, že jsem to našel, ale pro jistotu se přece jenom ještě zeptám i tady, neb je to pro mě deal-breaker:Dá se u těch DW-8900 vypnout pípnutí při stisku tlačítek?Nebo umí tohle nějaký jiný podobně vypadající model MR-G? Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem Filip.J
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Vážení, myslím, že jsem to našel, ale pro jistotu se přece jenom ještě zeptám i tady, neb je to pro mě deal-breaker:Dá se u těch DW-8900 vypnout pípnutí při stisku tlačítek?Nebo umí tohle nějaký jiný podobně vypadající model MR-G? Ty DW-8900 vypnout pípání neumí, ale pípají docela hodně slabě, takže to nikomu nevadí - je to asi tím, že se zvuk utlumí tím celkem robustním kovovým pouzdrem. Jiné podobné MRG to podle mne taky neumí, ale to už nevím jistě.
palmone1 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Dnes na vychazce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. wow - to preco su take hrube?
Henatko Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Přece pouzdro ber že sklíčko je zapuštěné to máš hezký kousek + sklo , pak odolné "vyplnění" strojku a spíš ti to přijde když tam je ta guma na dýnku .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se