honza71 Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 (edited) Zdravím všechny, dnes jsem při čekání na někoho na letišti narazil v časopise HEURE SWISS na tuto značku a konkrétně hoďky viz. obrázek. Váš názor? Eventuálně zkušenosti? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited August 25, 2009 by honza71
honza71 Posted August 25, 2009 Author Report Posted August 25, 2009 tuto značku zde má člen Snow Tož tedy Snow(e). Pověz nám k tomu něco, pls.
honza71 Posted August 25, 2009 Author Report Posted August 25, 2009 Schwarz-Etienne Jo. Já vím, že to myslíš dobře. Ale tam už jsem byl. Zajímají mě "živý" názory, ne firemní propagace/prezentace.
Gilius Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Však tu nejsi sám Snow se určitě podělí o zkušenosti.......
spiderer Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Ty co jsou na obrazku jsou zrovna moc hezky! Nemas predstavu o cene tohoto modelu?
honza71 Posted August 26, 2009 Author Report Posted August 26, 2009 (edited) Ty co jsou na obrazku jsou zrovna moc hezky! Nemas predstavu o cene tohoto modelu? To vůbec. A snad ani v tom časáku nebyla. Je s podivem, že na svých stránkách nemají seznam autorizovaných prodejců. Tak ani nevím, kde je tady v Belgii mám hledat. Někdo výš tu psal, že je má Snow. Třeba Ti poradí. Zatím na tohle vlákno nereagoval. Pošlu jim maila a uvidíme, co bude. Jinak mě se líbí moc, ale přišli mi na oči pozdě . Edited August 26, 2009 by honza71
Guest Snow Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ty co jsou na obrazku jsou zrovna moc hezky! Nemas predstavu o cene tohoto modelu? Cenu bohužel neznám. Pokud máš vážný zájem, napiš jim. Obratem Ti pošlou katalog a ceník, komunikují bez problému, jsou milí a ochotní.
honza71 Posted August 26, 2009 Author Report Posted August 26, 2009 Cenu bohužel neznám. Pokud máš vážný zájem, napiš jim. Obratem Ti pošlou katalog a ceník, komunikují bez problému, jsou milí a ochotní. Ahoj Snowe, nenech se pobízet a šoupni sem nějaký postřeh k této značce, když jsi udělal osobní zkušenost. Dík OT: došla ti zpráva?
Guest Snow Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ahoj Snowe, nenech se pobízet a šoupni sem nějaký postřeh k této značce, když jsi udělal osobní zkušenost. Dík OT: došla ti zpráva? Opravdu nevím, co by jsi chtěl slyšet. Snad jen, že jsou hodinky kvalitní a dobře zpracované, hodně dobře zpracované. SZ jsem dostal, zapomněl jsem odpovědět ? Nepotěšila mě.
Recommended Posts