seychela Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Jo nevěříme!!! chalani vy tiež netasíte svoje kalibre na požiadanie
Dantechno Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 chalani vy tiež netasíte svoje kalibre na požiadanie Tak co tady s tim machrujes?
vor Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Zpět k tématu. Zápěstí 17,5 cm a Fortis B-42 Marinemaster ( průměr lunety 43,5mm).
New Milis Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Ruka cca 17, taková tenká, téměř nedomrlá. Kurva, mě se po těch Marinemasterech tak stejská!!!
vor Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Ruka cca 17, taková tenká, téměř nedomrlá. Kurva, mě se po těch Marinemasterech tak stejská!!! Kdosi tady dřív psal, že když si fotí hodinky na ruce chlapi, tak mají ruku v pěst. A když si fotí ženský hodinky, tak mají prsty natažený.
lib Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Kdosi tady dřív psal, že když si fotí hodinky na ruce chlapi, tak mají ruku v pěst. A když si fotí ženský hodinky, tak mají prsty natažený. To myslíš tak, že se Milis nemůže rozhodnout? (Na volantu se to nepočítá.) Kurňa, jdu se podívat, co jsem sem dal já. )
New Milis Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Kdosi tady dřív psal, že když si fotí hodinky na ruce chlapi, tak mají ruku v pěst. A když si fotí ženský hodinky, tak mají prsty natažený. To bych chtěl vymazat. Jako moderátor bych moh. To ses vrátils, abys rejpals???? Milena.
tombed Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 To myslíš tak, že se Milis nemůže rozhodnout? (Na volantu se to nepočítá.) Kurňa, jdu se podívat, co jsem sem dal já. ) Neboj Libe, ty jsi svůj pařátek fotil takticky...
tarmi Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 já bych z toho vědu nedělal, pokud nemá nalakovaný nehty, tak je to v normě. Takhle křivý prsty stejně ani ženská mít nemůže.
vor Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 To bych chtěl vymazat. Jako moderátor bych moh. To ses vrátils, abys rejpals???? Milena. To jsem si nevšiml, že seš Moderátor, tak sorry. Tak Ti koupím na srazu v Brně ruma.
New Milis Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 To jsem si nevšiml, že seš Moderátor, tak sorry. Tak Ti koupím na srazu v Brně ruma. Tak jo.
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Tome, gratulace, tak se přece jen dočkal. Upraveno 11. září 2009 uživatelem Peta-Biker
little_w Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Celkovy prumer hodinek 46mm, zapesti 17,5 - 18 cm. Trochu jsem se puvodne rozmeru bal, ale neni to tak hrozny, i diky male vysce hodinek.
Horhe Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 for Horhe, obvod zápěstí 17,5 cm...průměr AP 42 mm: tak změna názoru, pořídil jsem si pokusný 41mm pseudopilotky, abych si pomalu zvykal a ten 1mm navíc bude ok, už se fakt těšim na archimede:)
New Milis Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 PANERAI Hm, to je fakt paráda, vidět, jak po pár letech vohnusaj ty ciferníky. To už se těším, až mě začne vopadávat barva z ručiček...
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Hm, to je fakt paráda, vidět, jak po pár letech vohnusaj ty ciferníky. To už se těším, až mě začne vopadávat barva z ručiček... toho se už nedožiješ - to je model z války
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se