Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ruka cca 17, taková tenká, téměř nedomrlá. Kurva, mě se po těch Marinemasterech tak stejská!!!

Kdosi tady dřív psal, že když si fotí hodinky na ruce chlapi, tak mají ruku v pěst. A když si fotí ženský hodinky, tak mají prsty natažený. :cool02:

Odesláno
Kdosi tady dřív psal, že když si fotí hodinky na ruce chlapi, tak mají ruku v pěst. A když si fotí ženský hodinky, tak mají prsty natažený. :cool02:

To myslíš tak, že se Milis nemůže rozhodnout? (Na volantu se to nepočítá.)

Kurňa, jdu se podívat, co jsem sem dal já. :D )

Odesláno

To bych chtěl vymazat. Jako moderátor bych moh. To ses vrátils, abys rejpals???? Milena.

Odesláno
To myslíš tak, že se Milis nemůže rozhodnout? (Na volantu se to nepočítá.)

Kurňa, jdu se podívat, co jsem sem dal já. :D )

Neboj Libe, ty jsi svůj pařátek fotil takticky...

Odesláno

já bych z toho vědu nedělal, pokud nemá nalakovaný nehty, tak je to v normě. Takhle křivý prsty stejně ani ženská mít nemůže.

Odesláno
To bych chtěl vymazat. Jako moderátor bych moh. To ses vrátils, abys rejpals???? Milena.

To jsem si nevšiml, že seš Moderátor, tak sorry. Tak Ti koupím na srazu v Brně ruma. :)

Odesláno
for Horhe, obvod zápěstí 17,5 cm...průměr AP 42 mm:

tak změna názoru, pořídil jsem si pokusný 41mm pseudopilotky, abych si pomalu zvykal a ten 1mm navíc bude ok, už se fakt těšim na archimede:)

post-8501-1253202000.jpg

• po 2 týdnech...
Návštěvník YPO
Odesláno
Hm, to je fakt paráda, vidět, jak po pár letech vohnusaj ty ciferníky. To už se těším, až mě začne vopadávat barva z ručiček...

:) toho se už nedožiješ - to je model z války :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...