Guest Snow Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 (edited) Ve vlákně iPhone na mě každý okázale kašle, že by nový avatar ? Tak to zkusím sólo. Má někdo z kolegů, prosím pěkně, praktické zkušenosti s LG KM 900 Arena ? Díky. Edit - zdroj http://www.mobilewhack.com/lg-arena-gets-a...ved-by-the-fcc/ Edited August 29, 2009 by Snow
B.F.G. Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Já mám zatím jen samé teoretické, tenhle telefon si ale stejně koupím. Cena/výkon u Vodafone super, akorát mu někteří vyčítají občasnou pomalost. Osobně se mí líbí dizaj, anorganické sklo a kovový kabátek Absenci OS neberu jako chybu, jen jsem neviděl nikde zatím praktickou ukázku navigace.
Juraj11 Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 nevím proč,ale dotykový display je podle mě na prd-měl jsem telefon s dotykovým a během měsíce šel pryč-ono je to spíše taková hračka
frista Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 nevím proč,ale dotykový display je podle mě na prd-měl jsem telefon s dotykovým a během měsíce šel pryč-ono je to spíše taková hračka Covece, myslel jsem si to taky... Kdyz mi muj iPhone spadnul na zem a rozsekl se displej, zaradoval jsem se a vratil se k Nokii. Po dvou mesicich jsem se porad osival a vubec netusil cim to je ... Pak jsem si poridil dalsi jablecny bazmek a bylo po divnejch pocitech... Dotedka to nechapu, mel jsem uplne ty samy nazory, ale to telo si zrejme zvyklo driv nez hlava.
spiderer Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Prakticke zkusenosti mam, co by te zajimalo? Moc pozitivni odpovedi ale necekej, protoze i kdyz je ten telefon papirove vybornej, tak realita takova neni..
B.F.G. Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Prakticke zkusenosti mam, co by te zajimalo? Moc pozitivni odpovedi ale necekej, protoze i kdyz je ten telefon papirove vybornej, tak realita takova neni.. Jednoduchá otázka, koupil bys ho znova? A koupil bys ho za 6000, když ne, tak znáš nějaký lepší za stejnou sumu?
Guest Snow Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Prakticke zkusenosti mam, co by te zajimalo? Moc pozitivni odpovedi ale necekej, protoze i kdyz je ten telefon papirove vybornej, tak realita takova neni.. Jaká je tedy realita ?
spiderer Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Jednoduchá otázka, koupil bys ho znova? A koupil bys ho za 6000, když ne, tak znáš nějaký lepší za stejnou sumu? Mel jsem ho nekolik dni na testovani - nekoupil bych to ani porve a za 6 tisic tuplem ne K otazce cislo 2 - zalezi co od toho telefonu ocekavas, za 6 tisic se da sehnat spousta zajimavych veci Moje postrehy jsou nasledujici, kdyz nebudu brat v uvahu cenu - dotykovy displej nema multi-touch > zoomovani, posouvani atp se dela pres virtualni tlacitka = system ktery mi nevyhovuje.. displej nereaguje uplne tak jak bych ocekaval, u jinych (vetsinou drazsich) telefonu displeje reaguji lepe - cenu neberu v potaz protoze u telefonu kompromisy nehledam.. dalsi pro me nevyhodou je styl hlavni obrazovky - jsou celkem 4 - widgety, kontakty, aplikace a multimedia > bohuzel nejde udelat mix kontaktu, aplikaci, widgetu atp, tudiz clovek musi porad listovat homescreenama jak magor = je to uplne k nicemu.. widgety jsou kapitolou samy o sobe - je jich omezene mnozstvi, nemoznost dalsich uprav (velikost, styl atp).. Jako vyhodu bych videl paletu funkci ktera je za tech 6 tisic solidni, ale.. navigace - modul tam je, google mapy taky, ale chybejici OS souvisi s absenci klasicke navigace (o necem pouzitelnem v jave nevim), google mapy nez nactou polohu tak se clovek osype, alespon v ty Arene co jsem mel.. Prijemne prekvapil fotak - foti hezky, alespon na displeji to vypada dobre - do pocitace jsem to netahal. Co se tyce netu tak mi to oproti iphonu nebo htc magicu prislo spatny - pomaly, displej plnej sracek ktery tam nepotrebuju.. ale funguje coz je asi hlavni.. Je to o kompromisech, tenhle telefon je skutecne lepsi mit v ruce nez kupovat podle parametru na mobilmanii, protoze kazdymu to vyhovovat nemusi.. me se ani vzhledove nelibi, prijde mi to takovy damsky, ale to kazdy muze videt jinak
Guest YPO Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Mel jsem ho nekolik dni na testovani - nekoupil bych to ani porve a za 6 tisic tuplem ne K otazce cislo 2 - zalezi co od toho telefonu ocekavas, za 6 tisic se da sehnat spousta zajimavych veci Moje postrehy jsou nasledujici, kdyz nebudu brat v uvahu cenu - dotykovy displej nema multi-touch > zoomovani, posouvani atp se dela pres virtualni tlacitka = system ktery mi nevyhovuje.. displej nereaguje uplne tak jak bych ocekaval, u jinych (vetsinou drazsich) telefonu displeje reaguji lepe - cenu neberu v potaz protoze u telefonu kompromisy nehledam.. dalsi pro me nevyhodou je styl hlavni obrazovky - jsou celkem 4 - widgety, kontakty, aplikace a multimedia > bohuzel nejde udelat mix kontaktu, aplikaci, widgetu atp, tudiz clovek musi porad listovat homescreenama jak magor = je to uplne k nicemu.. widgety jsou kapitolou samy o sobe - je jich omezene mnozstvi, nemoznost dalsich uprav (velikost, styl atp).. Jako vyhodu bych videl paletu funkci ktera je za tech 6 tisic solidni, ale.. navigace - modul tam je, google mapy taky, ale chybejici OS souvisi s absenci klasicke navigace (o necem pouzitelnem v jave nevim), google mapy nez nactou polohu tak se clovek osype, alespon v ty Arene co jsem mel.. Prijemne prekvapil fotak - foti hezky, alespon na displeji to vypada dobre - do pocitace jsem to netahal. Co se tyce netu tak mi to oproti iphonu nebo htc magicu prislo spatny - pomaly, displej plnej sracek ktery tam nepotrebuju.. ale funguje coz je asi hlavni.. Je to o kompromisech, tenhle telefon je skutecne lepsi mit v ruce nez kupovat podle parametru na mobilmanii, protoze kazdymu to vyhovovat nemusi.. me se ani vzhledove nelibi, prijde mi to takovy damsky, ale to kazdy muze videt jinak ... evidentně si testoval něco jiného než LG KM 900 1. multi-touch v Aréně je !!! 2. základních obrazovek je 5 respektive 6 = widgety (4) jsou vlastně něco jako rychlá voba 3. displey je jenom o zvyku, jako u každého dotykového mobilu (troufnu si říci, že na něm napíši zprávu rychleji než na telefonu s tlačítky) - Arénu mám asi tři dny a odhodlával jsem se k nákupu od zimy x je to přeci jenom "obyčejný" telefon a jsem vychovaný na symbianu a WM = po dlouhé době jsem spokojený a po dlouhé době mě telefon baví - nejsou tam žádná skrytá nastavení a různé znepříjemňující blbosti - nastavení všeho je intuitivní a logické = moje první zkušenost s LG je velmi pozitivní
spiderer Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 YPO - ad 1 - nefunkcni multi-touch beru jako zadny.. prace s obrazky a pod je oproti telefonu s multitouch, jako napriklad iphone tragicka.. ad 2 - dalsi zakladni obrazovky jsem neobjevil, ale krychle kterou se toci doprava nebo doleva mi vzdycky ukazala pouze 4 moznosti, ale mozna jsem s tim tocil malo ad 3 - vsechno je jenom o zvyku, ale LG Arena byl presne ten telefon na kterejh bych si zvykat nechtel Tim ti samozrejme neberu to ze ti telefon vyhovuje..
Guest YPO Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 YPO - ad 1 - nefunkcni multi-touch beru jako zadny.. prace s obrazky a pod je oproti telefonu s multitouch, jako napriklad iphone tragicka.. ad 2 - dalsi zakladni obrazovky jsem neobjevil, ale krychle kterou se toci doprava nebo doleva mi vzdycky ukazala pouze 4 moznosti, ale mozna jsem s tim tocil malo ad 3 - vsechno je jenom o zvyku, ale LG Arena byl presne ten telefon na kterejh bych si zvykat nechtel Tim ti samozrejme neberu to ze ti telefon vyhovuje.. vidím, že si tam zadarmo drahej když nemáš rád mobilmánii tak si přečti tohle a pokud to nechceš číst tak tady máš citaci " Displej je kapacitní, může se pochlubit dobrou reakcí na dotyk a nechybí ani multitouch, díky čemuž lze fotky nebo webové stránky přibližovat pomocí dvou prstů stejně, jako v případě iPhonu."
spiderer Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 vidím, že si tam zadarmo drahej když nemáš rád mobilmánii tak si přečti tohle a pokud to nechceš číst tak tady máš citaci " Displej je kapacitní, může se pochlubit dobrou reakcí na dotyk a nechybí ani multitouch, díky čemuž lze fotky nebo webové stránky přibližovat pomocí dvou prstů stejně, jako v případě iPhonu." Ty vole mel jsi nekdy v pozoure iphone nebo ti staci to co ctes nekde na webu? ja ty telefony mel oba dva a reaguji skutecne odlisne, i z toho duvodu jsem psal ze neni uplne dobry tenhle telefon kupovat pouze na zakladae tabulky parametru
Dantechno Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Ty vole mel jsi nekdy v pozoure iphone nebo ti staci to co ctes nekde na webu? ja ty telefony mel oba dva a reaguji skutecne odlisne, i z toho duvodu jsem psal ze neni uplne dobry tenhle telefon kupovat pouze na zakladae tabulky parametru Pres telefony si chytrej co !!?? Ale zes mi na srazu , ty vozralo , propalil cigarem cepici ti je fuk V cem mam ted chodit k muzice ?
Guest YPO Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Ty vole mel jsi nekdy v pozoure iphone nebo ti staci to co ctes nekde na webu? ja ty telefony mel oba dva a reaguji skutecne odlisne, i z toho duvodu jsem psal ze neni uplne dobry tenhle telefon kupovat pouze na zakladae tabulky parametru měl jsem v ruce ten tvůj oslintanej a pak ještě jeden - víc sloužit nemůžu
spiderer Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Tak jsem se podival a poprve musim dat Venceslavovi YPOvi za pravdu, Arena ma multitač, sice reagujici spis na dobry slovo, ale ma, spletl jsem si to s HTC Magicem kterej multitač nema, cimz se omlouvam za mystifikaci Dane, sorry, ale nemas mi to furt cpat pred oblicej, pak se nemuzes divit nejakej alkohol v tom ale malou bezvyznamnou roli asi hral
Recommended Posts