Přejít na obsah

Staré hodinky ETERNA - výměna číselníku a seřízení ?

Doporučené příspěvky

Nevěděl by jste někdo - pokud je to vůbec možné - kde by se dal vyměnit číselník u těchle hodinek a možná seřídit ? Hodinky jsou kupodivu funkční, jen se zpožďují, no a samozřejmě ten číselník.. :crying_anim02: Tuším že to není žádný hodinářský poklad, ale líbí se mi ten obdelníkový tvar a navíc když přežily mého děda, mohly by přežít ještě mě.

Já jsem sice napsal na nějakou pdporu na eterna.ch - tak mě však zdvořile odpověděli, že distributorem jejich značky je v Čechách firma www.koscom.cz a tak ať se obrátím na ně :crying_anim02: Tam sem ani radši nevolal, protože tahle firma sice prodává hodinky na tuny, ale že by se zabývali zrovna mým klumprem, to dost pochybuji..(jo a na té vteřinovce nebo co to bylo dole - vůbec netrvám...)

post-8512-1251584337.jpg

Upraveno uživatelem Tranta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A v Polsku ti udělají krásnej ciferník tak za 50,- euro, koukni sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20177

Ostatně - proto je nahoře tlačítko Hledání :)

Bohužel Chronos (Polsko) takovýto ciferník asi neudělá, už jsem u něj podobnej zkoušel na předválečné dámské Unicorny, a nakonec jsem jej musel nechat udělat u Danafi (odkaz od Tada nahoře) a viz zde, je tam jako Lady Unicorn. Pokud nechceš dát těch 500 EUR, tak pošli jen ten ciferník, příjde cca na 120 EUR. Ručička se dá určitě taky sehnat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...