Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Tak kdopak nám letos vyhraje ? Nadalovi už nevěřím, Murrayovi na betonu také ne. Že by odveta za Wimbledon 2009, tedy brilantní technik Federer kontra kanonýr Rodick ?

Edited by Snow
  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jako černého koně vidím Del Potra (jestli ho bude poslouchat zdraví). Roddick má minimálně na SF. Budu fandit Rogerovi, ale bojím se, aby to nakonec nevyhrál ten protivný Murray...

Každopádně zase strávím spoustu času u té bedny :)

Posted

predpokladam, ze Ota Cerny opet za nase penize nabide nejaky kvalitnejsi projekt neco jako mezinarodni sapmionat ve staveni Jurt z Ulambataru a tenisu se clovek na CT4 nedocka.

Posted (edited)
predpokladam, ze Ota Cerny opet za nase penize nabide nejaky kvalitnejsi projekt neco jako mezinarodni sapmionat ve staveni Jurt z Ulambataru a tenisu se clovek na CT4 nedocka.

Už se těším na opakovaný sedmnáctý podnik MS na ploché dráze z Gdyně, případně taktéž repríza MČR v orientačním běhu a prokládané seriálem "V šachu". Nemám nic proti zmíněným sportům, jen kostatuji smutnou realitu ČT4...

Edited by Alessio
Posted
Už se těším na opakovaný sedmnáctý podnik MS na ploché dráze z Gdyně, případně taktéž repríza MČR v orientačním běhu a prokládané seriálem "V šachu". Nemám nic proti zmíněným sportům, jen kostatuji smutnou realitu ČT4...

Eurosport... Doufám, že nám řekne Štěpán zase něco hezkýho o nějakém národu :thumbsdown_anim:

Posted
Eurosport... Doufám, že nám řekne Štěpán zase něco hezkýho o nějakém národu :thumbsdown_anim:

no treba se dozvime, ze jeho pradeda prisel o vsechny penzie pri cernem patku a tak teda ti hnusni kapitalisti americky...by to zakazal. s tema nemcema se hezky rozohnil

Posted

Vše je na Eurosportu a opět v HD, to bude paráda, hádám, že mně budou slzet oči. Do toho ještě Vuelta, nebudu vědět kam dřív. To abych zapomněl na chronomag :( , no, alespoň vás nebudu otravovat.

Zpět k tenisu, Del Potro by byl fajn, ale nevím, nevím jak mu sedne beton. Bude to rej, protože američani dělaj v hledišti bordel. Myslí si, že jsou na MLB nebo na americkém fotbalu. Tenistům podmínky nezávidím, navíc jim budou pořád nad hlavou přistávat letadla, nedaleko je myslím letiště. Doufám, že uvidím hodně vysoko Hewitta. Australan už jednou US Open vyhrál, ale to už je dávno, moc dávno.

Posted (edited)

Pokud nemůžete z nějakého důvodu sledovat přenosy, posílám dvě pomůcky. Na jedné vidíte kompletní rozlosování nebo -li pavouka. Na druhé můžete sledovat průběžné skóre on-line všech rozehraných zápasů míček po míčku včetně momentální statistiky zápasu. Máte přehled o všem dokonce i o rychlosti podání. Pomůcka dobrá třeba pro toho, kdo raději prohlíží fórum nebo nemá zaplacený eurosport-yahoo.com. Na eurosportu-yahoo.com si můžete vybrat, na který kurt se chcete podívat, což je dobré, když hraje nějaký váš oblíbený hráč nebo český tenista či tenistka. Tuto službu si můžete objednat přímo na stánkách eurosportu za mrzký peníz.

Pavouk

On-line ze Score&Stats vyberete položku Live Scores

tabulka vypadá takhle, jinak Rodick porazil Phaua (GER) 6:1 6:4 6:2

Edited by Snow
Posted

Kousek od areálu je letiště LaGuardia, musí to být fakt hukot.

Jinak taková malá zvláštnost US open - v pátém setu se hraje taky tie-break, takže 16:14 z Wimbledonu nehrozí :)

PS: Jedna fotka areálu z Google maps:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Centrální kurt Arthura Ashe je pořádný kotel, takhle velký snad nikde jinde nemají. Na kurtu byl překvapivý klid, jenom letadla přistávala statečně.

Včera no vlastně i dnes jsem byl přilepený na obrazovce až do rána. Mrknul jsem na Federera, to bylo jen pro zahřátí, pak jsem zkouknul Hewitta. Podíval jsem se na pavouka myslel jsem, že mě omeje, Hewitt se Federerem střetne ve třetím kole, takže sbohem a šáteček.

Roddick roztřílel němce Phaua hravě, takže včera žádné překvapení. Vlastně Haas se pěkně trápil s kvalifikantem kolumbijcem Fallou. Haas nadával jako špaček, jen jsem čekal, jak dlouho sudí vydrží než mu sbere fiftýn. Nakonec se na germána vykašlal, Tommy prohnaně :D nadával německy. I když mohl narazit na tvrdou vodu :D , rozhodčí mají za povinnost naučit se ty nejběžnější nadávky v jazyce všech zúčastněných zemí.

Edited by Snow
Posted
Centrální kurt Arthura Ashe je pořádný kotel, takhle velký snad nikde jinde nemají.

Však jo, vždyť jsi viděl, jak Roger po zápase odpaloval podepsané míčky do horních řad, jaké musel dávat rány :P

Posted
pokud nekdo nema Eurosport tak to ykuste tady. wimbledon fungoval v pohode. mozna nekde budou jeste kvalitnejsi zdroje free

http://atdhe.net/index.html

Zaplať si to, budeš to mít v pořádné kvalitě. Předplatné stálo 15?.

Posted
Zaplať si to, budeš to mít v pořádné kvalitě. Předplatné stálo 15?.

bohuzel zatim sem si neporidil druhy pocitac, coz planuju, a na pracovnim bych to neutahl s tim co delam.

Posted (edited)

Tak a začíná nám druhé kolo, Federer je už dokonce ve třetím, v kterém se utká s bývalou světovou jedničkou a vitězem US Open Lleytonem Hewittem. Nikdo z favoritů ani trochu nezakolísal, což se dalo vzhledem ke snadnému rozlosování čekat. Jen jsem čekal s napětím na Nadala, který měl asi nejtěžšího soupeře v nedisciplinovaném Gasquetovi, Nadal mu nedal sebemneší šanci a tak uvidíme. Že bychom rozšířili špičku favoritů, o Nadalovi a ani o Djokovičovi nikdo nepsal, nakonec nechme se překvapit, třeba povyskočí i někdo další z první desítky či dvanáctky.

Edited by Snow
Posted (edited)

Tak a Roddick je venku, to mě sakra mrzí :( . Porazil ho Isner, který měl snad ještě tvrdší podání a neuvěřitelně silný forhend.

Edit - posílám statisku zápasu. Všimněte si počtu Isnerových es, rychlosti podání (140mph !!!!) a také hodně velkého počtu nevynucených chyb, proto je až zvláštní, že vyhrál. Museli by jste to vidět byla to palba a přehlídka síly.

Edited by Snow
Posted

myslím, že v příštím kole jde ven !!! samotný podání mu už nebude stačit.

Potěšila mě Kvitová. Schválně jestli chytí šanci za pačesy a vyprovodí i tu belgánku.

Posted (edited)
myslím, že v příštím kole jde ven !!! samotný podání mu už nebude stačit.

Honzo, Honzo, vždyť on už prohrál !!!! Nesmíš mu křivdit, hodně moc se zlepšil, ale tentokrát to nestačilo. Isnera, který byl čtvrt roku nemocný hodně podcenil a než se probral prohrával 2:0 na sety. Pak zabral, srovnal rychle skóre, zase na chvíli usnul a nestačil dotáhnout ztrátu. Byl to krásný, silový tenis, takhle se bude hrát v budoucnosti.

Edit - abych Ti nekřivdil, koho vlastně rozebíráš, Isnera nebo Roddicka ? Isner také nemusí vypadnout, forhend má snad ještě lepší než Fernando Gonzales !!

Edited by Snow
Posted
Honzo, Honzo, vždyť on už prohrál !!!! Nesmíš mu křivdit, hodně moc se zlepšil, ale tentokrát to nestačilo. Isnera, který byl čtvrt roku nemocný hodně podcenil a než se probral prohrával 2:0 na sety. Pak zabral, srovnal rychle skóre, zase na chvíli usnul a nestačil dotáhnout ztrátu. Byl to krásný, silový tenis, takhle se bude hrát v budoucnosti.

Ahoj Snow(e). Isner už prohrál ???