Přejít na obsah

Vše o Tag Heuer Carrera

francesko70

Doporučené příspěvky

Presne tak. Hlavne kdyz kolo od felicie nebo nakou nokii za 600 (jeho dalsi aukce) vyfoti ostre, ale hodinky jeho nejdrazsi aukce ne ...

Hodinky prostě fotit neumí. Otázkou je, jestli schválně nebo ne. Prodává ještě Breitling Colt s otřesnejma fotkama a Rolex Daytona, kde je na fotce celkem pěkně ostrej tah a pečeť (nebo jak se tou říká).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty si zvol zbraně, já volim město :D

Tak to je pochopitelně rada nejlepší, za stejný prachy koupit nový hodinky s plnou zárukou.

Asi mate vsichni pravdu :( Mozna za tu cenu radeji nove... Dobre, co za cenu 80.000 Kc muzu mit, a kde to koupit. Objednat pres e-bay, tomu take moc neduveruju..

Odkaz ke komentáři

Ahojky, preposilam mail od pana:

Dobrý den,

jak píšu hodinky jsou jak nové v plné záruce bez jakékoliv vody nebo poškození .Důvod prodeje je, že jsem čekal na Rolexi a ted´ mám tošku víc hodinek.Všechny jsou originální a to vám můžu ukázat i dokázat osobně i v hodinářství.Původ těchto je z Livigna, protože v té době je tady u nás nikdo neměl a tudíž jsem to řešil nákupem tam a taky to vyšlo o něco levněji, proto je můžu i já prodat za lepší cenu ,mám několik nabídek od 60-75 tis. ale to si je raději nachám a prodám jiné.

Tudiz pan s cenou ani dolu nepujde...

Odkaz ke komentáři

Ahojky, preposilam mail od pana:

Dobrý den,

jak píšu hodinky jsou jak nové v plné záruce bez jakékoliv vody nebo poškození .Důvod prodeje je, že jsem čekal na Rolexi a ted´ mám tošku víc hodinek.Všechny jsou originální a to vám můžu ukázat i dokázat osobně i v hodinářství.Původ těchto je z Livigna, protože v té době je tady u nás nikdo neměl a tudíž jsem to řešil nákupem tam a taky to vyšlo o něco levněji, proto je můžu i já prodat za lepší cenu ,mám několik nabídek od 60-75 tis. ale to si je raději nachám a prodám jiné.

Tudiz pan s cenou ani dolu nepujde...

Ted uz je to na vas , pokud chcete konkretne tyto, urcite bych si je nechal overit - at si pan tvrdi co chce. Nebo muzete projet prodejni forum tady na foru , jsou tam nejake IWC a jine ... ;)

Odkaz ke komentáři

Sice tady nejsem tak moc dlouho a v hodinkách se extra nevyznám (ale o to víc mě ty stroje fascinují), ale řídil bych radou zdejších členů a opravdu bych asi koupil nové. Já si chci ke čtyřicátinám udělat radost a chci si koupit TAGy Carrera. Hledám na netu a v kamených obchodech a zatím mi vychází nejlépe buď: http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/tag-heu...2014-ba0794.php anebo http://www.watchesonnet.com/mens-carrera.html?pagenum=3 Ovšem s koupí přes net, navíc ze států nemám absolutně žádné zkušenosti. Druhá možnost z výše uvedených mi přijde výhodnější. Ovšem musí se započítat asi clo atd. Takže nevím. A pak, bojím se, abych nekoupil fake. Přece jen, nejde o sta, ale o desetitísíce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...