Pavel K. Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Hodinky naštěstí stihly dojít těsně před dovolenou. Chtěl jsem něco odolnějšího na blbnutí,sport a outdorové aktivity. Objevila se příležitost, tak jsem je koupil
Radimk Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Tak sem rád, že se holky podívaly do světa... Ať slouží dál..
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Tenhle model se mi nelibi ( asi jako Gilovi moje hranate ), ale at ti slouzi.
Dingo Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Dobré fotky, co takhle zkusit nějakou do kalendáře?? Jsou tam i horší. Jak snímky, tak hodinky. Tenhle model oceňuju, viz. podpis.
Pavel K. Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Dingo napsal: Dobré fotky, co takhle zkusit nějakou do kalendáře?? Jsou tam i horší. Jak snímky, tak hodinky. Tenhle model oceňuju, viz. podpis. Dík, ale s tím kalendářem asi ne. Díval jsem se na pravidla a nemám fotky v požadovaném rozlišení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se