SIOMON1206 Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 mel bych zajem o nejaky watch winder,ale neco dostupneho. Byl jsem se podivat u Dusaka, jen tak pokoukat. Moc pekne veci,ale ceny malicko jinde. Nemate nekdi nejakou zkusenost, kde koupit. Popripade pokud by se nekdo chtel nejakeho vzdat za rozumnou cenu mel bych zajem. . Diky vsem za pomoc
Baker Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Mrkni se tady nebo tady. Eilux mohu vrele doporucit. Recenze.
SIOMON1206 Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2009 vypadaji fakt dobre. Skvela recenze. . Ja jsem nasel nejake MODALO, nevypada spatne. Kdyz jsem porovnaval na ceny je levnejsi nez Eilux. Znas je ? Nikdy jsme natahovac nemel, takze nedokazu posoudit, zda se muzou nejak zasadne lisit?
SIOMON1206 Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Zde je odkaz . . http://www.uhrmacherbedarf24.de/index.php?...905d695207d27ab
Baker Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Obecne pro ty levnejsi plati, ze jsou z cinske produkce, nekteri dokonce davaji nahradni motorek. Sam musis zvazit, jakou castku chces do toho pustit a jak budes ww zatezovat, pokud pojede 12 hodin denne, asi bych se poohledl po necem kvalitnejsim. Z vlastni zkusenosti bych rozhodne volil se sklenenym pruhledem, nikoliv plexi, protoze uz jen pri castejsim utirani prachu se neubranis mikroskrabancum.
timemachine Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Obecne pro ty levnejsi plati, ze jsou z cinske produkce, nekteri dokonce davaji nahradni motorek. Sam musis zvazit, jakou castku chces do toho pustit a jak budes ww zatezovat, pokud pojede 12 hodin denne, asi bych se poohledl po necem kvalitnejsim. Z vlastni zkusenosti bych rozhodne volil se sklenenym pruhledem, nikoliv plexi, protoze uz jen pri castejsim utirani prachu se neubranis mikroskrabancum. Budu asi lehce oponovat, ale 12 hodin denně snad žádný winder neběží. Alespoň ty, které dovážím, tak točí cca max. 1000 otáček denně (podle modelu). Při rychlosti 7 otáček/minuta je to asi 2,4 hodin provozu denně. Tzn. 25% tebou udávaného času.
Baker Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Budu asi lehce oponovat, ale 12 hodin denně snad žádný winder neběží. Alespoň ty, které dovážím, tak točí cca max. 1000 otáček denně (podle modelu). Při rychlosti 7 otáček/minuta je to asi 2,4 hodin provozu denně. Tzn. 25% tebou udávaného času. Pochopitelne jsem to nemyslel, ze jede 12 hodin v kuse, nemam prvni ww a otacky taky dovedu spocitat. Mel jsem na mysli, zda jej bude pouzivat pernamentne nebo treba pouze o vikendu, kdy ma na ruce jiny (treba digi) hodinky. Rozumime ?
jiriskopal68 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Budu asi lehce oponovat, ale 12 hodin denně snad žádný winder neběží. Alespoň ty, které dovážím, tak točí cca max. 1000 otáček denně (podle modelu). Při rychlosti 7 otáček/minuta je to asi 2,4 hodin provozu denně. Tzn. 25% tebou udávaného času. Mám winder tady od toho pána a velká spokojenost, tichý provoz a otáčky tak jak popisuje, pěkná povrchová úprava a cool ceny,doporučuji
Filini Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Mám winder tady od toho pána a velká spokojenost, tichý provoz a otáčky tak jak popisuje, pěkná povrchová úprava a cool ceny,doporučuji Suhlasim, taky tak
Baker Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Mám winder tady od toho pána a velká spokojenost, tichý provoz a otáčky tak jak popisuje, pěkná povrchová úprava a cool ceny,doporučuji Suhlasim, taky tak Panove, aby nedoslo k omylu, ja jsem nezpochybnoval kvalitu ww, ktere prodava timemachine, nevidel jsem je a nemam moznost srovnani. Mel jsem ovsem nekolik ww ruznych kvalit a pouze jsem z vlastni zkusenosti doporucil Eilux.
jiriskopal68 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Panove, aby nedoslo k omylu, ja jsem nezpochybnoval kvalitu ww, ktere prodava timemachine, nevidel jsem je a nemam moznost srovnani. Mel jsem ovsem nekolik ww ruznych kvalit a pouze jsem z vlastni zkusenosti doporucil Eilux. Bakere, to ani nebyla reakce na tvé zkušenosti jen jsem napsal mou zkušenost s tímto windrem, Eilux jsem neměl, tak také nemohu srovnávat, ale věřím, že jsou kvalitní, už podle recenzí, jen ta cena je třeba pro mě dost nóbl
Filini Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 jasne, nic proti tebe ako som pisal v inom topicu: ja pouzivam cinsky vyrobok kupeny od Timemachine za nieco okolo 2000 sk mam ho asi pol roka a plna spokojnost... je tichy, plne nastavitelny, dobre vyzerajuci...co by ste este chceli? Dat 20tis za gril mi uz pride luxus ako zlate klucky na dverach kupelne cool.gif
SIOMON1206 Odesláno 7. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2009 ahoj panove, omlouvam se za delsi apsenci: ) ), kazdopadne dekuji vsem za nazory. Chtel bych podekovat jednomu z Vas, diky,kteremu jsem se stal vlastnikem krasneho natahovace: ) ) p.s. filini, ten co mas ty je opravdu paraaada, krasny kousek. .
SIOMON1206 Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Panove nasel jsem nasledujici winder. Co na nej rikate? Cena do 3000: ) )
Donuts Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Panove nasel jsem nasledujici winder. Co na nej rikate? Cena do 3000: ) ) Kde se to da koupit?
Jay Doll Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Kde se to da koupit? Já mám takový pocit, že jsem to viděl vystavené u Altmana na Václaváku. Ale je to takové ve stylu "zvenku huj, uvnitř fuj" Upraveno 11. září 2009 uživatelem Jay Doll
SIOMON1206 Odesláno 14. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Pratele nasel jsem ho na E-bay. Koupil jsem ho, tak dam vedet,zda prisel a jak funguje. .
jiriskopal68 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Tak na první pohled vypadá dobře,jde o to aby měl tichý chod otáček.V nejmenovaném obchodě mi předváděli winder a ten byl jak míchačka na maltu Každopádně dej vědět, až ho vyzkoušíš.
dknespl Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Mám doma přes ebay koupený čínsky Offical Time. Na strojky s obousměrným nátahem OK. Na 5100 s jednosměrným nátahem špatný, hodinky se nedotahujou dostatečně i když na ruce je to OK. Nejde regulovat počet otáček, jen směry otáčení. Takže bych spíš nedoporučil, pokud by to někoho napadlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se