Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, při výměně tahu mi ustřelila koncovka ze stěžejky a už jsem ji nedohledal. Stěžejka je tenká, má ca 1,2 mm průměr a šířka tahu je 20 mm. Nevíte, kde se to dá opravit nebo koupit nová stěžejka? Děkuju za každou radu.

Odesláno
Ahoj, při výměně tahu mi ustřelila koncovka ze stěžejky a už jsem ji nedohledal. Stěžejka je tenká, má ca 1,2 mm průměr a šířka tahu je 20 mm. Nevíte, kde se to dá opravit nebo koupit nová stěžejka? Děkuju za každou radu.

Zkus hodinarstvi :thumbsup_anim:

Odesláno

stěžejky koupíš za pár kaček v každém normálním hodinářství - jen všude nemusí mít velký výběr průměrů pro danou délku

Odesláno
stěžejky koupíš za pár kaček v každém normálním hodinářství - jen všude nemusí mít velký výběr průměrů pro danou délku

Kdyby bylo nejhůř,mám jich pár doma a už mám jen hodinky se stěžejkami nad 22mm.

Odesláno

Ok díky všem za nabídku, zítra snad jeden známý něco přinese (má "jen" ty tenké, co potřebuju), a kdyby to nevyšlo tak zkusím ty hodinářství (inu dobrá rada nad zlato :-))), ale u nás na maloměstě tomožná nebude to pravý ořechový. Každopádně ještě jednou děkuju, nějak to dopadne. Příjemný večer.

Odesláno

Moje zkušenost z průměrného hodinářství je taková že za obě stěžejky délky 20 mm na Seika i s výměnou účtovali 20 Kč.

Obě byly ohnuté a hodinky držely na vlásku, hold trochu divočejší voda a pořád nějaký výlety mimo loď..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...