honza71 Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 (upraveno) Ahoj magůrci, tak jsem se dnes konečně dočkal. Mohu se s vámi podělit o obrovskou radost, kterou si právě prožívám. Již zhruba 6 hodin jsem šťastným majitelem Perrelet(ů). Před "příchodem" na toto fórum jsem pokukoval po hoďkách jako TH, Omega nebo Longines, měl spoustu požadavků na své nové hodinky a pár kriterií pro konečný výběr. Ale tak jako u některých z vás i u mě šli požadavky a kriteria do kytek ve chvíli, kdy jsem uviděl chroníčka Perrelet. Pak už jsem jen musel absolvovat muka čekání až přijdou . Ale kdo si počká, ten se dočká !!! Přeji všem, aby se ze svých nových kousků těšili alespoň tak, jako teď já. Můj velký dík patří Snowovi . Byl to on, kdo sem postnul Perreleťáckou turbínu a tím vláknem mě přivedl na tuto značku. DÍKY SNOW(e) . Fotky jsou nekvalitní úměrně tomu, jak jsem rozrušen a spěchal jsem. Sorry. Upraveno 12. září 2009 uživatelem honza71
Diamondking Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Gratuluji, veliká nádhera ať Ti slouží......
brett Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 můj šálek čaje to není, ale píšou. Velká gratulace !
spiderer Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Na ruce vypadaji velmi mohutne, posilam taky jednuuprimnou gratulaci, uzij si je
Murphy97 Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Líbí se mi moc, gratuluji! Píšeš také o TH a Longines... Přesně to jsem zvažoval také, než jsem si udělal radost se Seamaster. Předpokládám, že Tě zajímaly Carrery, nebo Admiraly....?
Návštěvník Kamil Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Jakože chronografy obecně moc nemusím, tyhle se mi líbí. Jaký je v tom strojek, kolik stály a kolik máš průměr ruky?
honza71 Odesláno 12. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Na ruce vypadaji velmi mohutne.... No možná jsem nevybral nejvhodnější fotku, ale myslím, že to není přes závit. Nebo jo ???????????????????????????????
honza71 Odesláno 12. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Líbí se mi moc, gratuluji! Píšeš také o TH a Longines... Přesně to jsem zvažoval také, než jsem si udělal radost se Seamaster. Předpokládám, že Tě zajímaly Carrery, nebo Admiraly....? Jo máš recht ! A taky Link(y) jsem okukoval. Ale tohle byla láska na první pohled. Longines měl smůlu, že jsem dostal na ruku vyzkoušet model Admirálů,kde neseděli ručičky na indexy. A to mě dost rozhodilo a odradilo. Ještě jsem zkoušel Grande Vittesse. Moc hezký , jen mi nesedly na pazouru.
honza71 Odesláno 12. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Jaký je v tom strojek, kolik stály a kolik máš průměr ruky? Strojek je na bázi ETA 2892-A2 s chrono nástavbou Dubois Dépraz.Cena 3650,- korun evropských. Ruku mám 18.5 cm
Diamondking Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Cena 3650,- korun evropských Ty brďo, to mi nedělej...jak jsem to přečetl a než mi došlo to evropských tak jsem cítil podivuhodný tlak pod hrudním košem na levé straně
honza71 Odesláno 12. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Cena 3650,- korun evropských Ty brďo, to mi nedělej...jak jsem to přečetl a než mi došlo to evropských tak jsem cítil podivuhodný tlak pod hrudním košem na levé straně Sorry.
Teatime Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 (upraveno) Takové hodinky bych NIKDY nenosil! A přesto mému oku lahodí, sou krásný. Tak to je s dobrým designem čehokoli - člověk prostě vidí, že všechno je tam správně. Anebo - v případě zámerně kontroverzních artefaktů - schválně a odůvodněně. A ani to nemusí být jeho šálek čaje. Užívej si je! Upraveno 13. září 2009 uživatelem Teatime
Návštěvník Snow Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 (upraveno) Honzo, super , Perrelety předčily mé očekávání. Až budeš mít čas, pošli mi ještě nějaké živé fotky do schránky. Díky. Užij si je a dávej na ně pozor !!!! Upraveno 13. září 2009 uživatelem Snow
XXXfazerXXX Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 Na ruce je to paradicka...take gratulace
abbot Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 Taky se přidávám do zástupu gratulujících ... Můžu se zeptat, jaký maji průměr ? Nikde sem to neobjevil a taky poprosit, jestli by nebylo foto kompletního balení etuje atd (trochu si na tom ujíždim ) Díky ...
tombed Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 gratuluji, je to něco jiného než mainstream fóra a to je jedině dobře...
honza71 Odesláno 13. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2009 Taky se přidávám do zástupu gratulujících ... Můžu se zeptat, jaký maji průměr ? Nikde sem to neobjevil a taky poprosit, jestli by nebylo foto kompletního balení etuje atd (trochu si na tom ujíždim ) Díky ... Díky. Průměr je 42mm. Kompletní balení rád vyfotím, jen potřebuji trochu času. Pošlu Ti ho v SZ.
Helex Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 (upraveno) Ty jsou teda móc zajímavý! Gratulace! Hned jdu kouknout co ty Perrelet dělaj, páč jsem pole neorané Kouknul jsem... mám slabej infarkt!!! Upraveno 14. září 2009 uživatelem Helex
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se