Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nikdy z ruky, mytí rukou, sprchování, koupání, bazén, žádné hloubkové potápění u mě nepřipadá v úvahu, ale nový majitel je měl u moře. Nestěžoval si.

Přesně takhle se svejma hodinkama chci nakládat. Ne abych se bál, že se mi utopí, když si s nima lehnu do vany... Dík :)

Odesláno
Přesně takhle se svejma hodinkama chci nakládat. Ne abych se bál, že se mi utopí, když si s nima lehnu do vany... Dík :)

Hele ja taky nikdy nebyl vic nez 2-3 metry pod vodou .... spis vyzadaju to co ty.

Návštěvník Snow
Odesláno

cali, sice pěkné slohové cvičení, ale stejně by jsme se neshodli.

Odesláno
cali, sice pěkné slohové cvičení, ale stejně by jsme se neshodli.

No a o tom to je, inak by sme vsetci nosili rovnake hodinky a nebola by to ziadna zabava :D

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
No a o tom to je, inak by sme vsetci nosili rovnake hodinky a nebola by to ziadna zabava :D

Tvou analýzu neberu, vidím ji v některých směrech příliš tendenční. Není mi například známo, že by byly se šroubovací korunkou tak úděsné problémy, jak je líčíš. Výběr zástupců hodinek do třiceti tisíc, které jsi uvedl jako problematické, patří k těm tak do deseti tisíc a to jestli vůbec. Ukaž mi problémy se závitem u hodinek, které se 30000 hranici skutečně blíží. U low endu se problémy dají očekávat, ale jsem stejně přesvědčen, že se jedná od výjimky. Na další vyvracení Tvých teorií nemám ani chuť ani náladu. Tolik k danému tématu z mé strany.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

no...... asi takto.... istu dobu som sa docela vazne venoval starsim diverskam a najst nejake 15 a viac rocne hujery ci longiny so srobovacou korunkou v dobrom stave, znamena vlastne najst nejake NOS....takze ano srobovacia korunka je v dlhodobejsom horizonte naozaj problem ... ale spravne pises ze tu nie sme od toho aby sme sa hadali..... takze to nechame tak.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...