Gilius Odesláno 15. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Linky na stránky s reklamama: Rolex,další Rolex ,další reklamy,a zde. Pokud budete chtít cokoliv přidat,pošlete mi,prosím,foto přes SZ(případně odkaz) a já to přiřadím........díky. Ať je to "nějak" srovnané.......
NIGHTinGALE Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Nejhezčí Rolex reklama byla tahle. A vlastně nejen Rolex - ona je nejhezčí tak nějak celkově Akorát nechápu ten slogan: "Go diving for a SUB" - jak je to přesně (doslovně) myšleno? Mně by se líbil výklad "Běž se potápět a vylov si nějakou hezkou SUBinku", ale tak to asi Rolex nemyslel
bandicoot Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 (upraveno) nigh: imho je to dvojsmysl... my slušňáci za tím SUB vidíme zkratku pro ponorku edit: krásně gender-nekorektní reklama z pánského časáku z dob, kdy ženy dávaly a chlapi kouřili Upraveno 16. září 2009 uživatelem bandicoot
Jay Doll Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Směl bych navrhnout, aby se v této sekci zrušilo pravidlo maximální velikosti fotek? Kdyby si někdo (třeba já ) chtěl nějaký plakát vytisknout na zeď, nerad bych aby byl omezen na 1024x768 pixelů. Dík
Gilius Odesláno 17. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2009 co takhle reklama na Seiko Alpinist???? Nemáte někdo obrázek?????
Návštěvník Snow Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Na téhle reklamě jsem si všiml slavného válečné pilota a letce, který létal snad se vším Chucka Yeagera. Časy letí vážení, ale náklonost k jedné značce zůstává .
Gilius Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 4 Kamil - děkuju A další Seika(já to zase seřadím,až budu doma)
bandicoot Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 JLC Atmos a Memovox zdroj: zeiteisen.at
farářskej Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Ale stejně... ten Patek u kanálu, to je nádhera. To bych si snad i pověsil na stěnu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se