Přejít na obsah

Casio PRG 80-1

jankoxxx

Doporučené příspěvky

PRG-80 mam objednane (rovnake, ako elda). Nanestastie neunikli pozornosti colnej spravy a tak cakam, aku DPH mi vyrubia :crying_anim:

Celní správa v poslední době kontroluje snad všechno. Měl jsem u nich dvoje Seiko 5 snad 14 dní, než pochopili, že mi je mají poslat a že žádnou daň platit nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po 4 týdnech...

nejlepe se nakupuji casia a veskere hodinky v Bankoku nebo v emiratech, taky se sem tam objevi neco na e-bay. kolega si privezl PRG-130T z Bankoku za 120 dolcku a na dynu je JAPAN. mam PRG-80L asi tri dny. mam velkou ruku a tak se mnou splivaji. chtel jsem PRG-40, protoze maji na oko vetsi displei a taky jasnejsi. zse je to o tridu nize a je to uplny plastak. mim probleme je teplomer, ktery meri uplne hloupe. na ruce je to katastrofa i po kalibraci. proste vnima teplotu tela. rychlost mereni je taky uboha. kdyz jsem je dal z pokojove teploty do lednicky, trvalo nekolik hodin nez zmerili dvacetitri stupnovy rozdil. mozna mam akorat spatny pristup, ale nejsem sam.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

PRG -80 jsem si pořídíl k Vánocům a jsem z nich nadšenej. Splnily mé očekávání ve všech směrech. Vzhled, velikost, funkce prostě super.

Teplota je zkreslená teplem těla , ale po 30 min. je přesna. V bázénu mi seděla už po 15 min.

Výškoměr mi pořád nějak líta +,- 50 m. neumíét je ješte kalibrovat.. Bohužel jsem k nim dostal pouze návod v angličtině a tak pomalu a po kouskách překládam.

to groula: Recenzi jsem četl a je dobrá, taky jsem si všiml že jsi někomu posílal návod... Mohl bych Tě taky požádat o jeden kousek v češtině? Dost by mi to zrychlilo postup.

Tady jsou krasavice:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...