jankoxxx Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Nazdar, ma tu niekto spomenute hodinky? http://forum.chronomag.cz/index.php?act=po...w_post&f=15 rad by som videl nejake foto na ruke. ci su moc velke alebo tak. popripade ake mate s nimi skusenosti. dakujem. J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Večer ti je nafotím na ruce. Mám tyto: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=317371 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Večer ti je nafotím na ruce. Mám tyto: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=317371 a aky mas obvod zapastia? dik za tie fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 PRG-80 mam objednane (rovnake, ako elda). Nanestastie neunikli pozornosti colnej spravy a tak cakam, aku DPH mi vyrubia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 PRG-80 mam objednane (rovnake, ako elda). Nanestastie neunikli pozornosti colnej spravy a tak cakam, aku DPH mi vyrubia Celní správa v poslední době kontroluje snad všechno. Měl jsem u nich dvoje Seiko 5 snad 14 dní, než pochopili, že mi je mají poslat a že žádnou daň platit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Tož tady je pár těch slíbených fotek. Obvod zápěstí v místě kde nosím hodinky mám 18,5 cm. Hodinky působí docela mohutně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Jsou parádně čitelné, přehledné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Me se taky libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metallek Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Mam je tajy akorat verzi s titanovym reminkem a musim rict ze jsou super fakt spolehlivy jen skoda ze nejsou radiove rizeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Prisiel som o svoje PRG-80 Uvidel ich svagor, dal mi prachy a odniesol si ich. Nastastie uz mam nahradu na ceste - PAW-1100 Su rovnake ako PRG-80, akurat maju aj multiband. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogee Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 kde prosím kupujete?? jaký e-shop?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 nejlepe se nakupuji casia a veskere hodinky v Bankoku nebo v emiratech, taky se sem tam objevi neco na e-bay. kolega si privezl PRG-130T z Bankoku za 120 dolcku a na dynu je JAPAN. mam PRG-80L asi tri dny. mam velkou ruku a tak se mnou splivaji. chtel jsem PRG-40, protoze maji na oko vetsi displei a taky jasnejsi. zse je to o tridu nize a je to uplny plastak. mim probleme je teplomer, ktery meri uplne hloupe. na ruce je to katastrofa i po kalibraci. proste vnima teplotu tela. rychlost mereni je taky uboha. kdyz jsem je dal z pokojove teploty do lednicky, trvalo nekolik hodin nez zmerili dvacetitri stupnovy rozdil. mozna mam akorat spatny pristup, ale nejsem sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Všechny vnímají teplotu těla.....je potřeba je na nějakou chvilku sundat(většinou tak na 1/2 hodiny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Všechny vnímají teplotu těla.....je potřeba je na nějakou chvilku sundat(většinou tak na 1/2 hodiny). a nezkouseli jste tu reakci na teplotu ve vode? melo by to tam byt v radu minut/sekund :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 a nezkouseli jste tu reakci na teplotu ve vode? melo by to tam byt v radu minut/sekund :-) zkoušeli :-) tedy aspoň já jo. ledovcový jezero v alpách a cca 5 minut a z 25st. C na ruce5st.C ve vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 jinak mám je už asi 5 let a kdysi sem na ně psal recenzi:http://prdelka.net/detail.php?id=28&t=123456 až na to že hodinky letní a zimní čas nepřehodí automaticky je vše pravda :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 PRG -80 jsem si pořídíl k Vánocům a jsem z nich nadšenej. Splnily mé očekávání ve všech směrech. Vzhled, velikost, funkce prostě super.Teplota je zkreslená teplem těla , ale po 30 min. je přesna. V bázénu mi seděla už po 15 min. Výškoměr mi pořád nějak líta +,- 50 m. neumíét je ješte kalibrovat.. Bohužel jsem k nim dostal pouze návod v angličtině a tak pomalu a po kouskách překládam. to groula: Recenzi jsem četl a je dobrá, taky jsem si všiml že jsi někomu posílal návod... Mohl bych Tě taky požádat o jeden kousek v češtině? Dost by mi to zrychlilo postup. Tady jsou krasavice: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Jen doplním ,obvod zápěstí mam 21 cmještě jednou příloha: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Groula děkuji za návod, po chvilce procítání dizkuse pod tvojí recenzím jsem ho objevil:rolleyes: Konečně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Tady pár "švestiček" z vlastní zahrádky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se