robl.7 Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Neodolal jsem a pořídil první kapesní hodinky. Plně funkční , bez poškození a s nádherným tikotem.
skalis Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Neodolal jsem a pořídil první kapesní hodinky. Plně funkční , bez poškození a s nádherným tikotem. V jednoduchosti je krasa -- moc pekne cibulky. Byla by skoda je cas od casu neprovetrat. Abych toto vlakno trochu ozivil, tak bych se chtel zeptat, jake mate ke kapesnim hodinkam retizky? Mam podobne Doxy, ktere sice cekaji uz nejaky ten mesic, nez je poslu mechanovi, ale pak bych je rad nosil a nemam, na co je povesit.
B.F.G. Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 (upraveno) Na aukru je jich dost a dost, ale ceny jsou nepříjemné a občas jsou tam i nepůvodní. Edit: No a jinak jsou to krásný klasiky, sice asi krapet oživený, ale super. Upraveno 16. září 2009 uživatelem B.F.G.
mischa Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 krása, vypadají, že jsou v perfektním stavu. Na občasné provětrání super
KGrob Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Strojek vypadá moc pěkně, ani šroubky nejsou ohrabaný. Jak je starý ? Breguet ručky budou asi modré,co. Není to moc zřetelné. Zenithy musí u cibuláře prostě být. Jsou moc pěkný
robl.7 Odesláno 17. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Hodinky jsem detailně včera studoval a vypadají na původní stav. Dle informace od majitele byli uschovány a nenošeny. Tomu odpovídá stav pouzdra i korunky. Ručky jsou krásně modřené. Za 12 hodin se předešli asi 1 1/2 minuty. Řetízek k nim bohužel nemám. A stáří odhaduji tak na 1915-1930. Pokud někdo máte zkušenosti budu rád za radu ohledně přesnějšího stáří. Díky.
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 gratuluji - měl jsem je taky - tyhle zenith v tomhle stavu se vyskytují jenom na jednom místě
Karlos Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Hmm, jsou v moc pěkném stavu, krásně zachovalé, paráda. Kapesní hodinky doporučuju každýmu, donutí vás tak nějak zpomalit, uklidnit se a vnímat čas jinak. Prostě je nějde natahovat ve spěchu
kubarezac Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 myslim ze mam ty samy ted na ne koukam... stejnej cifernik, znacka.. moje sou stribrny z roku myslim 1902 je to napsany zespada na vrchnim plasti.. vyrocni k naky grandprix po dedeckovi
KGrob Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Hodinky jsem detailně včera studoval a vypadají na původní stav. Dle informace od majitele byli uschovány a nenošeny. Tomu odpovídá stav pouzdra i korunky. Ručky jsou krásně modřené. Za 12 hodin se předešli asi 1 1/2 minuty. Řetízek k nim bohužel nemám. A stáří odhaduji tak na 1915-1930. Pokud někdo máte zkušenosti budu rád za radu ohledně přesnějšího stáří. Díky. Tož sa pochlub se sériovým číslem strojku
KGrob Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 ZENITH vyráběl (tedy byl zaregistrovaný) od r. 1897 do cca 1920 (cca 2 000 000 ks hodinek) Sériová čísla byla používána v blocích ne v přímé souslednosti. K určení kalibru dost pomůže typ použité regulace (mikroregulace) tvar můstků eventuelní popisy. Dej lepší fotky strojku (méně umělecké,více přehledné) Nicméně se pravděpodobně jedná o nejrozšířenější kalibr 18-28 (výroba od cca 1900)
robl.7 Odesláno 31. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Tak narychlo foto. Jinak moc díky za cenné informace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se