klobadysek Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 (upraveno) Videl jste nekdo tyhle nazivo? Prijdou mi clekem povedene, nebo se pletu? Upraveno 18. září 2009 uživatelem klobadysek
little_w Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 ale jo, jsou hezky. pripominaji mi Wired by Tomoki Sukezane (na fotce s jinymi PRS 16): primou zkusenost ale nemam, taakze bohuzel nemuzu slouzit.
New Milis Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Videl jste nekdo tyhle nazivo? Prijdou mi clekem povedene, nebo se pletu? Ale jo, je to dobrej blázinec, časem by mě z toho asi drblo. I ten náramek je pěknej ale bude mít tipuju max. 20mm, což mi přijde nepoměrné.
Návštěvník Snow Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Neviděl a po pravdě bych ani nechtěl. Nějak nemohu TISSOTŮM přijít na chuť. Nejvíc se mi líbil starý TISSOT T Lord a od té doby nic. Barevné číselníky mi nevadí, ale ty od T. mi prostě nesedí.
Baker Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Je to dalsi opicarna od Tissot a ten uzky tah to jen podtrhuje. Nebrat.
Senseeei Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 (upraveno) Tah je v poriadku, na fotke vyzera maly. Teda pokial je to puzdro naozaj 42 EDIT: klobadysek: tie hodinky mam, sice nie nascar, ale druhy krat by som si ich nekupil. A nascar ta cakom omrzi. ten biely lem je navyse ostrasny. Upraveno 18. září 2009 uživatelem Senseeei
gerhard Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 (upraveno) Mne sa lubia tieto black face,ale ani biela nie je zla. Ak by boli v garazi ako sekundarny kus,snad by to bol dobry tah na branu nie? Autavia - tam uz nedosiahnem... Upraveno 19. září 2009 uživatelem gerhard
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se