Doktor01 Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Ví někdo, jestli se ještě vyrábějí hofdinky Zarja? Mám jedny,docela pěkné,ale potřebují údržbu.l
little_w Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 fotku bys nenahral? zajimalo by me to.
Doktor01 Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Ví někdo, jestli se ještě vyrábějí hofdinky Zarja? Mám jedny,docela pěkné,ale potřebují údržbu.l Jasně,nahraju,jen co se k tomu dostanu.
haslermetra Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Пензенский часовой завод zřejmě patří firmě Maktime,která s kalibrem zarja 1509B vyrábí dámské hodinky pod názvem Solo
Karlos Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 (upraveno) To já mám doma mrak několika typů nových, nepoužitých sklíček na dámské hodinky Zarja. Na co já to vlastně mám? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. září 2009 uživatelem Karlos
filo-boxer Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Ja mam doma stare male hranate zlacene Zarja po babicce. Vecer je blejsknu. Mozna si zaslouzi nove sklicko...
Doktor01 Odesláno 22. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Пензенский часовой завод zřejmě patří firmě Maktime,která s kalibrem zarja 1509B vyrábí dámské hodinky pod názvem Solo Díky za info.
Karlos Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Ja mam doma stare male hranate zlacene Zarja po babicce. Vecer je blejsknu. Mozna si zaslouzi nove sklicko... Jasan, rád ti jedno věnuju Jen si ho (to sklíčko samozřejmě ) musíš změřit.
filo-boxer Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Ja mam doma stare male hranate zlacene Zarja po babicce. Vecer je blejsknu. Mozna si zaslouzi nove sklicko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hm....je ZARIA to same jako ZARJA?
Karlos Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 (upraveno) Jasně, Zaria je jen přepis názvu na export. A co se ti na sklíčku u tvých hodinek nezdá? Nevypadá nijak poničené. Ale jdu hledat... ...a bohužel tě zklamu, mám jen ty hranatý a mírně oválný. Takhle se zkoseným rohem tam není žádné. Upraveno 22. září 2009 uživatelem Karlos
filo-boxer Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Odesláno 23. září 2009 Jasně, Zaria je jen přepis názvu na export. A co se ti na sklíčku u tvých hodinek nezdá? Nevypadá nijak poničené. Ale jdu hledat... ...a bohužel tě zklamu, mám jen ty hranatý a mírně oválný. Takhle se zkoseným rohem tam není žádné. Diky za ochotu! Sklicko je vlastne v pohode, ma jenom jemnounke srabance. To by melo jit rozlestit - je to plast.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se