Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jé to je super a geniálně jednoduchý nápad. Sice 2200 dolarů nedám, ale mám doma strojky na klíček ze starých nástěnných hodin, či co to bylo a tak už mám program na dlouhé zimní večery. Díky za tip :)

EDIT: ještě že jsem skrblík a nevyhodím ani starý vytahaný řetěz :)

Jen jestli ten strojek vůbec "uveze" tak těžký řetěz...

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno
Taky chci, velmi velmi. Udělejme z toho další LE :clap:

:crying_anim02: Tady je zvykem stavět se poslušně do fronty, tak už v ní stojím a trpělivě čekám.

Co kdyby se to náhodou ujalo? :thumbsup_anim:

Odesláno
Jé to je super a geniálně jednoduchý nápad. Sice 2200 dolarů nedám, ale mám doma strojky na klíček ze starých nástěnných hodin, či co to bylo a tak už mám program na dlouhé zimní večery. Díky za tip :)

EDIT: ještě že jsem skrblík a nevyhodím ani starý vytahaný řetěz :)

Jen jestli ten strojek vůbec "uveze" tak těžký řetěz...

Myslim ze by to mohlo dobre vypadat s kukackovskym strojkem s natahovanim na retizky :) Jinak s vahou retezu bych moc problem nevidel. Je sam some i protizavazim. A ta samotna hridelka by to unest mela. Konec koncu by se dal pouzit i plastovej retez z hrackarny. Jen by se musel nastriknout barvou co vypada jako kov.

Odesláno
:crying_anim02: Tady je zvykem stavět se poslušně do fronty, tak už v ní stojím a trpělivě čekám.

Co kdyby se to náhodou ujalo? :thumbsup_anim:

Jsem pro každou špatnost a recesi - takže jsem taky ve frontě na limitku!

Odesláno

Tak co se týká netradičních nástěnných hodin, tak na výběr je celá řada i dostupných možností, např.

http://www.contemporaryheaven.co.uk/produc...p;m=2&mi=42

clocks-mirrors-25012007181230.jpg

případně si jenom do google image searche zadat "gear clocks" a koukat na ty zvrhlosti :-)

http://www.google.com/search?q=gear+clocks...lient=firefox-a

Odesláno

Tak do těhle posledních jsem se asi před rokem a něco zamiloval.

Nechtěl jsem tenhkrát riskovat koupi přes net a tak jsem po nich pátral tady u nás, ale nějakou dobu jsem se nedopátral a tak to utichlo.

Jestli někdo víte, kde je u nás k vidění tahle moje srdeční záležitost, tak dejte vědět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...