JakubS Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Tak bych se zde rád pochlubil a zároveň ještě jednou poděkoval zdejšímu členu Is8Is8 za pomoc s nákupem přes Ebay. Můj původní plán, koupit si hodinky Citizen model AV0020-55H, byl jednoduchý a jasný. Při hledání informací o těchto hodinkách jsem našel toto fórum, zde mi byla nabídnuta pomoc s koupí a já byl nadšený. Hodinky se objednaly, zaplatily a já spokojeně čekal. Při tom čekání, bohužel, pročítal tyto stránky a než dorazily mé Citizenky, tak jsem se stačil zamilovat do Hamilton H77616533. A ty už jsou , opět díky členovy Is8Is8, doma taky Když jsem zde občas v diskuzích natrefil na hlášky typu: ?Vítej v pekle? a jiné, bral jsem to jen jako žert Poslední mnou kupované hodinky jsou Casio ABX-55 někdy před cca 10 roky, pak jsem troje hodinky Timex dostal za věrnost od tabákového průmyslu Pořád si teď pro sebe hledám nějakou rozumnou výmluvu pro to zbláznění
Gilius Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Gratuluju......a....... VÍTEJ V PEKLE..........
honza71 Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 (upraveno) .... rozumnou výmluvu .... Jsi ztracen. Tak jako já a stovky (možná už tisíce) dalších. Nehledej výmluvu, ale cestu jak z toho ven. Jestli ji najdeš, dej prosím vědět ! Jinak nashle v PEKLE ! Skončíme tam totiž všichni za tu rozmařilost, co předvádíme nebo o ní alespoň uvažujeme. Promiň zapoměl jsem. Gratulace, obzvlášť k těm Hamilton(ům). Upraveno 22. září 2009 uživatelem honza71
ls8ls8 Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Pokud mi nevyjde muj soucasny planovany nakup (a zatim to bohuzel vypada, ze nevyjde, protoze asi vcas nesezenu penize prodejem soucasnych hodinek), budu o techhle krasnych Hamiltonech (rozhodne na kuzi !!!!) vazne uvazovat. Jeste jednou gratulace a uzivej si je .
David_B Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 (upraveno) Jo, X-Windy jsou moc pěkné hodiny. Sám jsem o nich původně taky uvažoval, ale nakonec zvítězil jiný model, který byl velikostně mé ruce blíže. Jen si myslím, že by jim možná slušely trochu robustnější ručky, ale na té kůži vypadají opravdu skvěle. Gratuluji k nákupu! Upraveno 22. září 2009 uživatelem David_B
Kubiznusus Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Ty Citizeny sice dobrý, ale Hamiltony naprosto úžasný! Snad se k něčemu takovýmu taky časem odhodlám.
arnie2000 Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Citizeny pekne,ale tie Hamiltony su nadherne,maju neskutocnu "auru",ak to mozem tak vyjadrit ,dufam,ze sa aj ja k takym raz dopracujem
zuikomatt Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Tie Hamiltony su super - pred par dnami som mal na ruke verziu so zlatou lunetou - skusal som to len tak zo zvedavosti, chcel som vediet ako mi sadne ten rozmer na ruku - a na ruke posobili nepomerne krajsie ako vo vyklade. Len potom prisiel taky zmiesany pocit kvoli tej zlatej farbe...zlato na takomto troji mi nepripada velmi autenticke(ale vyzera dobre)...no a teraz by som pre porovnanie rad skusil aj tu ocelovu variantu, len som sa k nej este nedopracoval. Ale celkovy dojem je super, paradne hodinky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se