Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)
  Qvido napsal:
Dobrá tedy, když si tak fandíte tak něco těžšího: tohle jsou hodinky mojeho kámoše Modráka.

Ten to jedinej z nás do sebe tenkrát nepouštěl tak si je mohl dovolit, copak je to zač ?

post-390-1253880235.jpg

Na téhle scéně je zajímavý, že když se Modrák dívá kolik je hodin, tak hodinky stojí (vetřinovka se nepohybuje). Podle mě to byl nějakej nefunční kus (naznačuje i ošoupaná korunka), kterej ale designově vypadal zajímavě ;)

Upraveno uživatelem Ondra
  • Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

A nemá náhodou tuhle černou verzi (podle žluté barvy ruček)? Mimochodem on ten nápis opravdu pod určitým úhlem vidět není - viz tyhle fotky, takže možná to retuš nebyla... V tý rychlosti na TV by to tehdy stejně málokdo rozluštil, a navíc dotyčný chovatel psů byl ze SRN, takže hodinky západní provenience by se daly očekávat ;)

Odesláno
  Ondra napsal:
A nemá náhodou tuhle černou verzi (podle žluté barvy ruček)? Mimochodem on ten nápis opravdu pod určitým úhlem vidět není - viz tahle fotka, takže možná to retuš nebyla... V tý rychlosti na TV by to tehdy stejně málokdo rozluštil, a navíc dotyčný chovatel psů byl ze SRN, takže hodinky západní provenience by se daly očekávat ;)

Prostě logo tam je a pokud by bylo zakryté, ak by ho asi přelepili, což uděláno není. A tyto hodinky vteřinovku nemají, takže nepoznáš, jeslti stáli, velká žlutá ručička je od stopek a dva budíky měří minuty a hodiny chronografu.

Klidně to můžou být modré nebo ty zelené, všechny barvy vypadají na fotkách dost černě. Viz tady když kouknete na fotky tak na většině, taky to logo vypadá černě. Ty na ebay jsou modré...

Návštěvník Ondra
Odesláno
  JiříR napsal:
A tyto hodinky vteřinovku nemají, takže nepoznáš, jeslti stáli...

To jsem psal k těm hodinkám Modráka :)

Odesláno

S tím logem u buržousta Wolfa má asi Ondra pravdu a ani to nemá smysl, ne co pracně retušovat v jednom díle když jsou v jiném Omegy na plné pecky.

Ale ten náš bubeník to je oříšek, co ?

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)
  Qvido napsal:
Ale ten náš bubeník to je oříšek, co ?

Já myslím, že je to nějaká "no name" značka, jestlli se nemýlím, niz zvučnýho :) Jestli si dobře vzpomínám, tak se to dá z DVD verze při zastavení vyčíst, ale "zkoumal" jsem to před delší dobou... Večer na to zkusím mrknout :)

Odesláno
  Ondra napsal:
Já myslím, že je to nějaká "no name" značka, jestlli se nemýlím, niz zvučnýho :) Jestli si dobře vzpomínám, tak se to dá z DVD verze při zastavení vyčíst, ale "zkoumal" jsem to před delší dobou... Večer na to zkusím mrknout :)

no dyt jsem prosil qvida, at rekne dil (no jo, tenhle je jasnej, to budou mimikry) a hlavne stopaz, ve ktere se to nachazi. sice je to fajn dil, ale nechce se mi to shlednout cele kvuli dvouvterinovemu zaberu.

qvido, napis, zastavime, priblizime, podumame.

Odesláno (upraveno)
  little_w napsal:
no dyt jsem prosil qvida, at rekne dil (no jo, tenhle je jasnej, to budou mimikry) a hlavne stopaz, ve ktere se to nachazi. sice je to fajn dil, ale nechce se mi to shlednout cele kvuli dvouvterinovemu zaberu.

qvido, napis, zastavime, priblizime, podumame.

OK

post-390-1253894230.jpg

post-390-1253894412.jpg

Upraveno uživatelem Qvido
Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Zdá se, že na ciferníku je logo "NĚCO QUARTZ". Myslím, že to bude nějaká levné produkce nějaké dávno zapomenuté značky ze 70. let. To je můj tip ;)

Návštěvník Ondra
Odesláno

Copak to má Mestrey v díle Poselství z neznáme země za chronografy? Bližší detail jsem nenašel...

Návštěvník Ondra
Odesláno
  Gorg napsal:
25 díl...Štvanice

Prim?

post-2869-1253958367.jpg post-2869-1253958916.jpg

Nevím co jsou zač, ale má je v této podobě i v Růžích pro Zemana, naopak v Mimikrách je má na koženém řemínku.

Odesláno
  Ondra napsal:
Copak to má Mestrey v díle Poselství z neznáme země za chronografy? Bližší detail jsem nenašel...

Tak tady je to asi jasný, ne? Zdá se, že Seika byly v produkci docela oblíbený...

post-1975-1253984050.jpg

Odesláno
  Ondra napsal:
Nevím co jsou zač, ale má je v této podobě i v Růžích pro Zemana, naopak v Mimikrách je má na koženém řemínku.

mám pocit,že je znám....značku takhle z fleku nedám,ale přívlastek je Volcano.......tuším.

Návštěvník Ondra
Odesláno
  Kalifx napsal:
Tak tady je to asi jasný, ne? Zdá se, že Seika byly v produkci docela oblíbený...

post-1975-1253984050.jpg

Člověče, možná jsi na to kápnul... :) Řekl bych, že to jsou hodinky herce Adamíry. Zdá se mi, že je měl i v Chalupářích a i v seriálu Dnes v jednom domě. Dělala ještě i jiná značka takhle vertikálně černé subdialy na bílém podkladě?

Odesláno
  Ondra napsal:
Člověče, možná jsi na to kápnul... :) Řekl bych, že to jsou hodinky herce Adamíry. Zdá se mi, že je měl i v Chalupářích a i v seriálu Dnes v jednom domě. Dělala ještě i jiná značka takhle vertikálně černé subdialy na bílém podkladě?

No mě napadly hned, ale říkal jsem si jestli sem někdo nedá nějaké jiné. Ještě dělal podobný model citizen myslím (8110), ale bílí ciferník s černými sub. ciferníky jsem našel jen model bullhead, takže to asi bude vážne stejné seiko jako ty černé.

Odesláno
  JiříR napsal:
No mě napadly hned, ale říkal jsem si jestli sem někdo nedá nějaké jiné. Ještě dělal podobný model citizen myslím (8110), ale bílí ciferník s černými sub. ciferníky jsem našel jen model bullhead, takže to asi bude vážne stejné seiko jako ty černé.

Jsem si jistej, že to byl tenhle "panda" model...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...