Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Snad tu ještě nebyly...

Už po nich tak rok pokukuju, občas jsou na ebay v kompletním balení (box, hromada náramků a serepetiček), ale pořád chodí kolem 1.000 EUR, občas i víc a to se mi zdá sakra hodně. Teď jsou zrovna jedny na ebay za 1.250 EUR.

Jsou divné, asi bych je nenosil, ale lákají mě. Ale zase kdybych měl původní Quattro v garáži, tak by byly takové hodinky ideální :smile_anim:

Dělaly se s bílým a černým ciferníkem, uvnitř je kalibr 7750, pouzdro je z titan karbidu či oceli, nápis quattro je ze spodní strany safírového sklíčka.

Celkem tedy 4 varianty (titan karbid - černý a bílý cifrák, ocel - černý a bílý cifrák). Každé varianty se vyrobilo zřejmě 1.000 kusů.

http://www.vintagecertinas.ch/en/quattroeng.html

post-1118-1253829762.jpg

post-1118-1253829775.jpg

post-1118-1253829785.jpg

post-1118-1253829831.jpg

post-1118-1253829839.jpg

post-1118-1253830027.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Aha, to jsou ty, co jsi mi o nich říkal. Neberou mě, však víš, mám jiného horkého favorita z té doby.

Edit - nebyly představeny, to bych si pamatoval.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Aha, to jsou ty, co jsi mi o nich říkal. Neberou mě, však víš, mám jiného horkého favorita z té doby.

Edit - nebyly představeny, to bych si pamatoval.

No jasně, vím :)

Na těch Certinách je zajímavé to, že stupnice nekončí šedesátkou, jak bývá zvykem, ale pětapadesátkou. Přijde mi to celkem praktické, protože 55km/h člověk asi měří častěji, než třeba 400km/h, které tam mají mnohé hodinky.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Docela by mě zajímalo, jaký je ocelový řemen. Vypadá hodně atypicky.

Edit - kup si je, bude to rarita.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Jsou dny, kdy i Certina vypadá jako Porsche Design... :)

Jo jo, ten ciferník je obšlahnutý kompletne. Leda by dĺžka indexov z toho robili úplne iné hodinky :)

A ciachovanie lunety končí na 50 km/h...

post-6480-1253866662.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...