Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Má někdo prosím nějakou zkušenost, a třeba i vlastní nějaký kousek z mnoha různých zajímavých hodinek výrobce Louis Erard?

Mé oblíbené jsou třeba tyto:

LE 1931

Pokud máte někdo nějaké info, podělte se prosím o ně.

Díky

• po 3 týdnech...
Odesláno
Louis Erard jsou pěkné hodinky za rozumné peníze. Měl jsem je parkrát v ruce a překvapilo mě pěkné zpracování. Líbí se mi model 78 420 AS 02  řady Sportive.

zdroj http://www.montres-louiserard.ch/collectio...=301&type=1

Doporučil bys jako zkušený v oblasti hodinek koupi? Zvažuju v budoucnu nějaké z řady 1931 squelette...nebo radši nějakou více profláklou a "jistou" firmu, která ale nemá třeba tak zajímavý design?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Doporučil bys jako zkušený v oblasti hodinek koupi? Zvažuju v budoucnu nějaké z řady 1931 squelette...nebo radši nějakou více profláklou a "jistou" firmu, která ale nemá třeba tak zajímavý design?

Obě dvě otázky jsou přímo odvislé od finanční částky, kterou chceš obětovat. Pošli alespoň hrubý nástřel, pak se nám bude lépe vybírat  :) .

Edit - může být i jiný design ?

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Obě dvě otázky jsou přímo odvislé od finanční částky, kterou chceš obětovat. Pošli alespoň hrubý nástřel, pak se nám bude lépe vybírat  :) .

Edit - může být i jiný design ?

Do budoucna jsem měl v úmyslu koupit tento typ hodinek, cena okola 40 tis., LE řada 1931 mě zaujala, jelikož mám rád skeletony a v tomto podání jsou to co se mi líbí.

Ale nebráním se jiné firmě, pokud budou hodinky něčím zajímavé - každopádně mechaniky (automaty), kožený řemen, safír, průhledné dýnko, průměr cca 40 - 44 mm, ne zlaté, ideálně skeletony a žádnou čínu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...