pepik-006 Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 Ahoj chci se zeptat proč lidi při prodeji hodinek breitling zakrivaj čisla, jako ja mam a 133 22 a pod nim je 6 čisel to se to da nějak zneužit??
African Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 Já osobně myslím, že většina to dělá, když si nejsou jisti původem, jelikož jsou různé registri, kde se dá podle čísla zjistit, že je to např, čórka" a nedej bože, kdyby si je poznal přímo majitel, který má k nim doma veškerou dokumentaci. Samozřejmě jsou i přímý majitelé hodinek, kteří se bojí nějákého zneužití, ale ono žádné nehrozí, co mi řekl známí prodejce hodinek.
spiderer Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 Tak nevyhodu to muze mit treba v tom, ze si potom fejkari opisou cislo, ktere skutecne existuje a implementuji ho do svych modelu snu.. i kdyz treba je to taky blbost.. ale vim ze uz jsem slysel ze na fejcich kde jsou seriova cisla jsou tato na vsech/vetsine stejna.. tak treba by chteli rozsirit pocet serial numbers..
abbot Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 Já osobně myslím, že většina to dělá, když si nejsou jisti původem, jelikož jsou různé registri, kde se dá podle čísla zjistit, že je to např, čórka" a nedej bože, kdyby si je poznal přímo majitel, který má k nim doma veškerou dokumentaci. Samozřejmě jsou i přímý majitelé hodinek, kteří se bojí nějákého zneužití, ale ono žádné nehrozí, co mi řekl známí prodejce hodinek. LOL, tak tohle mě vůbec nenapdalo během prodeje ... Já je zakryl kvůli tomu co píše spiderer. Někdo se tu zeptá, jak rozezná fake od originálu a dostane odpověĎ aŤ si avolá a nechá si projet číslo databází. Pokud budou čísla k dispozici na fotkách, tak to ulehčí práci plagiátorům. Když někdo umí udělat poměrně kvalitní kopii hodinek, tak proč už by pak nesvedl udělat k těm hodinkám pár manuálů, krabičku a všude vyrazit právě ty čísla co si najde na fotkách ...
lib Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 (upraveno) Blbost valné většiny ovšem vidím v tom, že zakrývají až poslední číslice. V řádu stovek pak fejkaři problém už vůbec nemají. Kdyby lidi zakrývali první číslice zleva, bylo by to asi lepší ne? U Rolexů, Omeg, Breitlingů ... to samozřejmě nepomůže. Tam jsou počty vyrobených kusů propírány různě na fórech. Ale u nízkosériových výrobců? Tam by to možná smysl mělo. Upraveno 25. září 2009 uživatelem lib
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se