Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dobrý večer pánové,mohl by mi někdo poradit jak koupit tyhle hodinky: http://www.aviation-time.com/1046/gaz_14_chronograph_black

Mohl bych platit přes PayPal,ta cena tam je koncová? Please jak na to? :helpsmilie:

V podmínkách maji, ž paypal přijímaj a nikde se nezmiňujou o navýšení ceny při jeho použití a poštovný je zdarma ... Jedinej problém je, že to jde ze státu mimo EU a od 150 EU vejš se platí 19 procent daň :) ... Ale třeba by ti těch 7 euro sešoupli aby ses vešel, nebo by stačilo nedat ti free shipping a dát třeba cenu hodinek 137 EU a shipping 20 a poslat to nějakym nesoukromym dopravcem a mělo by to být taky ok ...

Odesláno
V podmínkách maji, ž paypal přijímaj a nikde se nezmiňujou o navýšení ceny při jeho použití a poštovný je zdarma ... Jedinej problém je, že to jde ze státu mimo EU a od 150 EU vejš se platí 19 procent daň :) ... Ale třeba by ti těch 7 euro sešoupli aby ses vešel, nebo by stačilo nedat ti free shipping a dát třeba cenu hodinek 137 EU a shipping 20 a poslat to nějakym nesoukromym dopravcem a mělo by to být taky ok ...

No a jsem v pr..li,ještě jsem takhle nic nekupoval a mé jazykové schopnosti nedovolují abych se s nimi nějak dohodl.

Odesláno
No a jsem v pr..li,ještě jsem takhle nic nekupoval a mé jazykové schopnosti nedovolují abych se s nimi nějak dohodl.

Hoď sem dohromady, co všechno tě zajímá a co všechno chceš vědět a pošli mi t ov SZ a já jim až douklízim napíšu :) ...

Odesláno
Tak dnes za pomoci "abbota" jsem hodinky objednal.Snad vše dopadne dobře jak jsme ujednali.

Ještě jednou děkuji za pomoc.

Pánové mohli by jste ještě poradit s kovovým tahem k těmto hodinkám.Ještě nevím určitě,ale možná časem dojde k výměně.Díky za každou radu a postřeh k těmto hodinkám.Budou to mé 1 tak trochu dražší,to kdyby manželka věděla co mě budou stát :suicide_anim: (pro většinu asi nic moc),ale nějak mě to pohltilo a u jedněch asi neskončím. Díky

Odesláno (upraveno)
Pánové mohli by jste ještě poradit s kovovým tahem k těmto hodinkám.Ještě nevím určitě,ale možná časem dojde k výměně.Díky za každou radu a postřeh k těmto hodinkám.Budou to mé 1 tak trochu dražší,to kdyby manželka věděla co mě budou stát :suicide_anim: (pro většinu asi nic moc),ale nějak mě to pohltilo a u jedněch asi neskončím. Díky

Zkus se podivat na tady na foru chvalene watchadoo, k mani na ebay do 50 USD.

EDIT: Bohuzel jsem nenasel kolik maji ty tve Vostoky sirku remenu.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)
Pánové hodinky dorazily.Šířka řemenu je 22mm,můžu požádat o alternativu kovového tahu? Děkuji :helpsmilie:

No mě to připomíná mé starosti před nedávnem, kdy jsem taky sháněl kov na svoje hodinky a nakonec jsem zjistil, že lepší je si připlatit a koupit originál...a věřím, že k těm Tvým originál určitě najdeš :thumbsup_anim:

http://www.vostok-watches.com/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno
že lepší je si připlatit a koupit originál...a věřím, že k těm Tvým originál určitě najdeš

K temto se original nedela.

Jak psal Dantechno, kup si watchadoo v lesklem provedeni. V pomeru cena/vykon lepsi tah nenajdes.

Odesláno
K temto se original nedela.

Jak psal Dantechno, kup si watchadoo v lesklem provedeni. V pomeru cena/vykon lepsi tah nenajdes.

Sakra...máš pravdu...i když to nechápu, jsou tam všechny šíře kromě 22 mm...VELKÁ OMLUVA :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...