Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak na ukázku zlomek mojí sbírky .

Fotky byly obrovské,nahrej prosím,menší.....díky,Gilius

Odesláno

Krásná sbírka, gratuluju a závidím.

A jestli je to jen zlomek, tak předpokládám, že to nejhezčí tady chybí... šup sem s dalšíma fotkama :)

Fórum nějak zlenivělo a tak pár detailnějších fotek zajímavějších kousků by to tady oživilo (Jen s ohledem na načítání bych se přimlouval za trochu menší rozlišení. Díky)

Odesláno
Dobrá fotky udělám menší .. A budu dávat hodinky s rodokmenem :-)

Nemáš nějaký starší typy Roskopf. (sorry za off topic)

Odesláno

Roskopfky to jsou hodinky legenda a kvalitní zachovalé teprve budou ty kdybych neměl tak to jako bych neměl nic :-)

Odesláno
Roskopfky to jsou hodinky legenda a kvalitní zachovalé teprve budou ty kdybych neměl tak to jako bych neměl nic :-)

Jasná věc, já už hodně (a to fakt hodně) dlouho hledám Roskopfky z první série (to je typ s neuvěřitelně zbastleným stojkem s pravúhlým můstkem) :smoke:

Odesláno

Neumím editovat tak dávám obrázky menší znova snad to bude stačit .

post-8752-1254064066.jpg

post-8752-1254064079.jpg

post-8752-1254064092.jpg

Odesláno

Oni starší příspěvky ani editovat nejdou.

Já bych víc ocenil vždy vybrat nějaký pěkný kousek, vyfotit zepředu + strojek a třeba i stručně připsat co je zač, rok výroby a tak. To by bylo něco.

Odesláno
Nemluvte o hodinkách, aniž byste přidali obrázek :) Já jsem totiž hrozně zvědavej člověk.

post-2336-1254066517.jpg

zdroj: "http://www.worthpoint.com/article/history-roskopf-watch"

V první sérii jich bylo vyrobeno cca 2000 kusů. V ruce jsem měl zatím pouze jedny. Výroba začal roku 1867. Design odpovídá skutečně levným dělnickým hodinkám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...