Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Salamon ma lepší poměr radiusu je třikrát krojenej.ve špičce ma poměrně nízký rádius tudíž jde snáz do oblouku.jina

Tak jsem nakonec pořídil Vist Superfront two - vyzkoušel jsem jí a absolutně vyhovuje.

Návštěvník Snow
Odesláno

to Admira - aby si neměl složité zásobování tohoto vlákna úlety ze světa lyží, posílám Ti stránku, kde máš abecedně seřazené výrobce, kteří vyrábějí podobná zvěrsta. Užij si to. KLIK

Návštěvník Snow
Odesláno

to Tomasek - zajímavá volba. Visty jsem si také jednou pořídil Bylo to před třemi roky, model ostrá slalomka, lyže zvláštní, úplně na h...o. Byl jsem z nich nešťastný a prodal jsem je za 14 dní, prohučel jsem na nich 25000.

Návštěvník admira
Odesláno

to Admira - aby si neměl složité zásobování tohoto vlákna úlety ze světa lyží, posílám Ti stránku, kde máš abecedně seřazené výrobce, kteří vyrábějí podobná zvěrsta. Užij si to. KLIK

Dikyy za odkaz, ktery znam.

Uzivam si vyhradne podobnych "zverstev"; nedovedu si predstavit omezit se pouze na Atomicy, Fishesky apod.

Návštěvník Snow
Odesláno

Pravda, úplně jsem zapomněl, že znáš všechny adresy, třeba jako tu, z které jsi onehdá čerpal názvy sportovních bot, že ?

Zappos

Odesláno

a cim sa teda brusia hrany (ruco) u tychto zverstiev? (pripadne aj obycajnych crossovych blizzardov :)) ... ak to nie je tajomstvo
Odesláno

to Tomasek - zajímavá volba. Visty jsem si také jednou pořídil Bylo to před třemi roky, model ostrá slalomka, lyže zvláštní, úplně na h...o. Byl jsem z nich nešťastný a prodal jsem je za 14 dní, prohučel jsem na nich 25000.

No, uvidím. Tohle je spíš univerzálka, pořídil jsem ji za 1/3 ceny a na to moje sváteční lyžování... Před touhle jsem byl téměř rozhodnutej pro Nordica Dobermann Spitfire Pro EDT, ale neobjevil jsem ji v žádném test centru, abych ji vyzkoušel. Tak uvidím na podzim, jestli se třeba domluvím s foxikem.

Odesláno

hmmmm:)je tajná cena?

není, 10 k. Ale stejně bych se asi na podzim ozval s Nordicou, budu potřebovat i něco dalšího pro dceru, tak se třeba nějak domluvíme. Díky za nabídku.

Návštěvník admira
Odesláno

Pravda, úplně jsem zapomněl, že znáš všechny adresy, třeba jako tu, z které jsi onehdá čerpal názvy sportovních bot, že ?

Zappos

tesi me, ze travis mnoho hodin drahocenneho casu stopovanim a vyhodnocovanim mych obohacujicich prispevku. :P

Nicmene s tim linkem jsi vedle jak ta jedle

Odesláno

No, uvidím. Tohle je spíš univerzálka, pořídil jsem ji za 1/3 ceny a na to moje sváteční lyžování... Před touhle jsem byl téměř rozhodnutej pro Nordica Dobermann Spitfire Pro EDT, ale neobjevil jsem ji v žádném test centru, abych ji vyzkoušel. Tak uvidím na podzim, jestli se třeba domluvím s foxikem.

na podzim budou i na test:)

to je dobrá cena, za tu bych taky neváhal:)Jo jo set od vistu to jsou dream ski a SOH dreamwatch:)

Odesláno

a cim sa teda brusia hrany (ruco) u tychto zverstiev? (pripadne aj obycajnych crossovych blizzardov :)) ... ak to nie je tajomstvo

Ahoj, u nás v republice se tohle nářadí blbě shání, Takže já nakupuju tady. http://www.rain-sport.de/

Je to bezproblémový obchod. Zaplatím kartou a do týdne mám zboží doma. Mnohokrát jsem to už vyzkoušel.

Používám tyhle dva držáky na brousky.

Ten oranžový na broušení hran ze strany lyže, ten zelený je možné použít ze strany lyže i v rovině skuznice ( 0,5 st.)

Mám do nich dokoupeno spoustu " brousítek" od hrubých pilníků na úhlování, až po jemné diamantové na leštění hran. Na tréning to vezmu jenom nahrubo, na závody většinou i leštím.

Nedoporučuji ti, aby jsi sám ručně úhloval, chce to zkušenosti a mašina to udělá přesněji. Srukturu skluznice si sám nedělám, takže občas dám lyže do servisu na pořádnou mašinu a pak už jenom dobrušuju, je to pohodlnější. Už tak mě servis lyží zabere hodně času.

Ještě je potřeba mít pořádný stůl a držáky na lyže.

stůl mám v dílně tenhle

na závody vozím tenhle, většinou jsou na dva dny a je potřeba dobrousit a navoskovat.

Na zemi nebo nějak improvizovaně se to dělá strašně blbě a hrozně by jsi se nadřel a výsledek nic moc.

Odesláno (upraveno)

Apropo nechce nekdo koupit dynastar omega sl 155cm je na nich px rental servisovaná v dobrém stavu cena 2000Kč

Je to dobry? Nejaky lyze by se mi hodily :D Upraveno uživatelem spiderer

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...