Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

I schody na hajzl jde udělat na chatách dupně.

Kde? No přece ve Val Gardeně.

A kde ještě přesněji? Tak to je úkol pro Luba(obchodnik-o3).,

Lubo, když zjistíš, v které chatě maji takové schody, tak máš u mě pivo.:-)

aj taketo stolicky su gardene, kde ? to je otazka pre miestnych znalcov :-)

post-11638-0-79844100-1394481778_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Livignu jsem nedavno (prosinec) byl v hotylku Piccolo Mondo. Pokoje spis mensi, ale jinak v pohode. Na svahy par desitek metru. Byl ale snih, tak se dalo po par metrech nasadit lyze. Ted, v tuto prapodivnou zimu/jaro/leto, netusim.

Kdyz hodis do googlu piccolo mondo livigno, hned to vyskoci.

Odkaz ke komentáři

V Livignu jsem nedavno (prosinec) byl v hotylku Piccolo Mondo. Pokoje spis mensi, ale jinak v pohode. Na svahy par desitek metru. Byl ale snih, tak se dalo po par metrech nasadit lyze. Ted, v tuto prapodivnou zimu/jaro/leto, netusim.

Kdyz hodis do googlu piccolo mondo livigno, hned to vyskoci.

Díky za tip - a lyžařsky jsi byl spokojen? 

Odkaz ke komentáři

Díky za tip - a lyžařsky jsi byl spokojen?

Jo, urcite tam jeste nekdy zajedu. Neni to nic, co by melo opevovat jake super nejlepsi lyzovacka (jako maroshova Val Garden, ze?), ale svahy dobry, vyber dostatecnej... spokojenost! Hlavne je clovek na horach.

A dej si taky pozor na prijezdovy a odjezdovy doby tunelem z toho udoli. Je tam jen jednosmerka. Navigace v aute mi ten tunel nerozeznala a nebyt toho, ze jsem vedel, trvala by cesta snad i o hodinu a pul vic.

Odkaz ke komentáři

...libe, já to čtu...:-)

Moje vychvalování Val Gardeny je čistě subjektivní.

Ovšem na druhou stranu, jezdím tam dvacet let, takže čímsi zajimavá bude.

Ale nikomu ji necpu, už tak tam jezdí plno lidu.

Ja vim, ze to ctes :)

Val Gardenu neznam, snad me to tam nekdy zaveje. Nedavo jsem ale vyzkousel Snowuv tip na St. Anton am Arlberg a to taky stoji za zamysleni!

(snad mi Snow odpusti, ze to tady ventiluju, ale sam to sem dal jako prvni. I kdyz nerad, aby mu tam moc lidi nejezdilo :D )

Odkaz ke komentáři

Ja vim, ze to ctes :)

Val Gardenu neznam, snad me to tam nekdy zaveje. Nedavo jsem ale vyzkousel Snowuv tip na St. Anton am Arlberg a to taky stoji za zamysleni!

(snad mi Snow odpusti, ze to tady ventiluju, ale sam to sem dal jako prvni. I kdyz nerad, aby mu tam moc lidi nejezdilo :D )

No a tam jsi byl spokojený? :) Jak to tam je se sněhem? To by pro mě byla ještě lepší varianta 

Odkaz ke komentáři

No a tam jsi byl spokojený? :) Jak to tam je se sněhem? To by pro mě byla ještě lepší varianta

Vis, podle letosni zimy si netroufam soudit. Jen si predstav, ze ve 2.600 m bylo odpoledne nad nulou v polovine unora :eek:

Jizni svahy tudiz byly odpoledne sama mulda. Me to tak nevadi, ale je plno lidi, ktery by byly nastvany.

Severni svahy byly o dost lepsi. Je jeich ale min.

Takze na zaklade letosni 'zimy' si netroufam hodnotit. Vloni by to bylo uplne super. A pristi rok? To snad bude zase parada! Snad.

Odkaz ke komentáři

sakra v sobotu idem a este som sa stale nerozhodol kam, tie teploty teda nepomozu k tomu, cez den bolo v gardene na kopcoch 6-8 stupnov ...

To už nebude nikde lepší...Prostě jarní lyžování. Do jedenácti v pohodě, pak už jen někde na lehátko a spritz v ruce a huba napatlaná krémem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Nedavo jsem ale vyzkousel Snowuv tip na St. Anton am Arlberg a to taky stoji za zamysleni!

Snad to ani nebudu komentovat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...