marosh Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 ...aaaa co je to maximum? To bys musel začít jezdit s náma, abych Ti v klidu někdy na sedačce povykládal historku "O posraném baráku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 To bys musel začít jezdit s náma, abych Ti v klidu někdy na sedačce povykládal historku "O posraném baráku".Nemusel, nemusel....To uz zna kazdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 no chvilku mi trvalo, nez jsem se dostal na svah ucenej z nebe nespad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 I schody na hajzl jde udělat na chatách dupně.Kde? No přece ve Val Gardeně.A kde ještě přesněji? Tak to je úkol pro Luba(obchodnik-o3).,Lubo, když zjistíš, v které chatě maji takové schody, tak máš u mě pivo.:-) aj taketo stolicky su gardene, kde ? to je otazka pre miestnych znalcov :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Ahoj chlapi, potřeboval bych radu - rád bych teď zajel na 5 dní do Bormia, nebo Livigna - co by jste mi doporučili? Máte nějaké tipy na ubytko? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 V Livignu jsem nedavno (prosinec) byl v hotylku Piccolo Mondo. Pokoje spis mensi, ale jinak v pohode. Na svahy par desitek metru. Byl ale snih, tak se dalo po par metrech nasadit lyze. Ted, v tuto prapodivnou zimu/jaro/leto, netusim.Kdyz hodis do googlu piccolo mondo livigno, hned to vyskoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 V Livignu jsem nedavno (prosinec) byl v hotylku Piccolo Mondo. Pokoje spis mensi, ale jinak v pohode. Na svahy par desitek metru. Byl ale snih, tak se dalo po par metrech nasadit lyze. Ted, v tuto prapodivnou zimu/jaro/leto, netusim.Kdyz hodis do googlu piccolo mondo livigno, hned to vyskoci.Díky za tip - a lyžařsky jsi byl spokojen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Díky za tip - a lyžařsky jsi byl spokojen?Jo, urcite tam jeste nekdy zajedu. Neni to nic, co by melo opevovat jake super nejlepsi lyzovacka (jako maroshova Val Garden, ze?), ale svahy dobry, vyber dostatecnej... spokojenost! Hlavne je clovek na horach.A dej si taky pozor na prijezdovy a odjezdovy doby tunelem z toho udoli. Je tam jen jednosmerka. Navigace v aute mi ten tunel nerozeznala a nebyt toho, ze jsem vedel, trvala by cesta snad i o hodinu a pul vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 ...libe, já to čtu...:-) Moje vychvalování Val Gardeny je čistě subjektivní.Ovšem na druhou stranu, jezdím tam dvacet let, takže čímsi zajimavá bude. Ale nikomu ji necpu, už tak tam jezdí plno lidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 ...libe, já to čtu...:-) Moje vychvalování Val Gardeny je čistě subjektivní.Ovšem na druhou stranu, jezdím tam dvacet let, takže čímsi zajimavá bude. Ale nikomu ji necpu, už tak tam jezdí plno lidu.Ja vim, ze to ctes Val Gardenu neznam, snad me to tam nekdy zaveje. Nedavo jsem ale vyzkousel Snowuv tip na St. Anton am Arlberg a to taky stoji za zamysleni!(snad mi Snow odpusti, ze to tady ventiluju, ale sam to sem dal jako prvni. I kdyz nerad, aby mu tam moc lidi nejezdilo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) Tam mě to taky tahá, ale stejně vyhraje vždycky Gardena...Ještě bych rád zkusil Ischgl nebo Lech-Zürs. Upraveno 12. března 2014 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Ja vim, ze to ctes Val Gardenu neznam, snad me to tam nekdy zaveje. Nedavo jsem ale vyzkousel Snowuv tip na St. Anton am Arlberg a to taky stoji za zamysleni!(snad mi Snow odpusti, ze to tady ventiluju, ale sam to sem dal jako prvni. I kdyz nerad, aby mu tam moc lidi nejezdilo ) No a tam jsi byl spokojený? Jak to tam je se sněhem? To by pro mě byla ještě lepší varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 No a tam jsi byl spokojený? Jak to tam je se sněhem? To by pro mě byla ještě lepší variantaVis, podle letosni zimy si netroufam soudit. Jen si predstav, ze ve 2.600 m bylo odpoledne nad nulou v polovine unora Jizni svahy tudiz byly odpoledne sama mulda. Me to tak nevadi, ale je plno lidi, ktery by byly nastvany.Severni svahy byly o dost lepsi. Je jeich ale min.Takze na zaklade letosni 'zimy' si netroufam hodnotit. Vloni by to bylo uplne super. A pristi rok? To snad bude zase parada! Snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 sakra v sobotu idem a este som sa stale nerozhodol kam, tie teploty teda nepomozu k tomu, cez den bolo v gardene na kopcoch 6-8 stupnov ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Livigno doporučuju. Letos jsme tam byli podruhé a nemá to chybu. Pokažké v hotelu Lac salin http://www.lungolivigno.com/it/livigno-hotel-lacsalinJe to sice lehce dražší ale jsi hned u sjezdovky a výborně vaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 sakra v sobotu idem a este som sa stale nerozhodol kam, tie teploty teda nepomozu k tomu, cez den bolo v gardene na kopcoch 6-8 stupnov ... To už nebude nikde lepší...Prostě jarní lyžování. Do jedenácti v pohodě, pak už jen někde na lehátko a spritz v ruce a huba napatlaná krémem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 to ano ,ale je az moc teplo, este zvazujem mne moc dobre znamy stubai, tie metre robia svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Nedavo jsem ale vyzkousel Snowuv tip na St. Anton am Arlberg a to taky stoji za zamysleni!(snad mi Snow odpusti, ze to tady ventiluju, ale sam to sem dal jako prvni. I kdyz nerad, aby mu tam moc lidi nejezdilo ) Snad to ani nebudu komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Já jsem teda za St.Anton, sice loni, ale skvělé, letos Paso del Tonalle, ale o kus horší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Tohle musím sdílet, Ligety je prostě dýmař... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se