Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, bylo nás šetřílků víc, ale v té holandské aukci :)  (prosím prodejce, ať to nebere ve zlém) mohl vyhrát jen jeden, ten nejrychlejší. Ať dlouho a věrně slouží !

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Děkuju :cheers:

Jo máš pravdu, byl to trochu holandský mazec. Na obranu prodejce, prý ho nějaký místní (bohužel) překupník oslovil, že je koupí za deset, tak ho poslal k šípku, trochu mu došla trpělivost a vypálil nejnižší cenu, které byl schopen, s tím, že pokud ne, tak končí. A já se zrovna podíval... :-)

Už jsem oslovil Zrna, jestli mě udělá bund. Já vím že to není příliš elegantní u prezidentských hodinek a ta pštrosí noha od Šímy je moc pěkná, ale jsou to maličké hodinky, chtěl bych je alespoň trochu opticky zvětšit a zároveň ochránit to dvojité dýnko od potu. Jak jsem se dočetl, má to vnitřní tendenci reznout, což je trochu i vidět, takže to raději vyřeším další vrstvou kůže co se nepotí. Pak ukážu :photo:

Odesláno

Jo máš pravdu, byl to trochu holandský mazec. Na obranu prodejce, prý ho nějaký místní (bohužel) překupník oslovil, že je koupí za deset, tak ho poslal k šípku, trochu mu došla trpělivost a vypálil nejnižší cenu, které byl schopen, s tím, že pokud ne, tak končí. A já se zrovna podíval... :-)

Už jsem oslovil Zrna, jestli mě udělá bund. Já vím že to není příliš elegantní u prezidentských hodinek a ta pštrosí noha od Šímy je moc pěkná, ale jsou to maličké hodinky, chtěl bych je alespoň trochu opticky zvětšit a zároveň ochránit to dvojité dýnko od potu. Jak jsem se dočetl, má to vnitřní tendenci reznout, což je trochu i vidět, takže to raději vyřeším další vrstvou kůže co se nepotí. Pak ukážu :photo:

Udelal jsi dobre, ze jsi je vzal. Ja uz, uz chtel psat. Jenze bych pak jako bonus ziskal i rozvod ;-)

Nevim kdo te oslovil, ale minimalne jeden tu opravdu je. Kdyz jsem prvne nahodil fotky svych leteckych Omeg, tak se mi ozval, ze je okamzite za 4o tis.bere. Nevim co si o me myslel...

Odesláno

Zkousel to na puvodniho majitele, ne na me. Nevim kdo, neptal jsem se na nick.

Nakonec, kdyz to chce nekdo zkouset... Ja bych se stydel, ale nekomu to za zkousku

treba stoji. Nezbyva nez se mu vysmat ;-)

Odesláno (upraveno)

No jo, nosím. Vlastně jsem už taky vintage wheelchair.giflol.gif

Ty Doxa mám taky. Úplně stejný. Taky hodinky střídám podle nálady. Proč ne vintage? 

Upraveno uživatelem DOSA
Odesláno

S bund strapem je to dobrej napad,ja se toho bal,ale ve vysledku je to pecka. A ano,hodinky to opticky zvetsi...

Odesláno

gratuluju! jsou moc krásné, taky mě hodně lákaly

Odesláno

Dnes konečně na ruce své první a jediné rusy :-). Řemínek je tmavohnědá ješterka od ZRC

post-20230-0-86786600-1422349307_thumb.jpg

Odesláno

Tak dnes sa pochvalim po nejakej dobe mojim novym prirastkom z kategorie Vintage. Nadherne klasiky, podfarbene luxusnym spracovanim aj po 40 rokoch stale panensky zachovale. 1968 rok bol mozno rokom v pohnutej historii Ceskoslovenska, no pri pohlade na tuto pracicku sa to trochu, trosicku odlahci.... 

post-22570-0-59132900-1422475269_thumb.jpg

Odesláno

palmone1 : jo tak tyhle Constellation Ti chválím,moc pěkný,gratuluji.

Já mám dneska taky nový přírustek,šel jsem náhodou okolo mého oblíbeného bazaru,takže jsem je tam nemohl nechat :)

post-34750-0-40323800-1422478419_thumb.jpg

post-34750-0-17903300-1422478443_thumb.jpg

post-34750-0-52392500-1422478460_thumb.jpg

Odesláno

palmone1 : jo tak tyhle Constellation Ti chválím,moc pěkný,gratuluji.

Já mám dneska taky nový přírustek,šel jsem náhodou okolo mého oblíbeného bazaru,takže jsem je tam nemohl nechat :)

gratuluju, nádhery... co je to za kalibr?

mi se v začátcích podařil objevit podobný kousek, ale ne v tak skvělém stavu... od té doby marně hledám... ale asi jsem si to kouzlo vybral na sto let dopředu :)

Odesláno

Tak jsem si také udělal radost. Koukám tady na různé typy Dox a myslím že i ty moje nejsou tak špatný.

Jo a trochu jsem koukal na cenu, nevím zda je to možné, ale cena je i takhle vysoká. Nejspíš je nikdo nekoupí, je to ranec.

http://www.ebay.com/...=item35c6d5a159

Moc pěkný Doxy, krásný ciferník. Pouzdro vypadá jako nerez. Většina kousku z té doby má zašlejší ciferník a chromové pouzdro s výraznými známkami nošení.K tomuto kousku gratuluji !

Ta aukce je mimo mísu, i když jsou to NOS, tak těchto hodinek doxa dělala mraky, strojek je upravená ETA 1147. Je to spíš pokus prodejce navodit dojem exkluzivního hodnotného kousku a čekat na nabídku, která bude podstatně nižší, ale pro něj pořád výhodná. 

Odesláno

Anela : dík , kalibr jsem ještě nezjišťoval,teprve to půjdu hledat.

Každopádně od odpoledního natažení běží , to je hlavní.Lehce očistím pouzdro,cifr je skoro bez chyby,sklíčko taky.

Za pro mě dumpingovou cenu jsem je prostě musel vzít,i kdybych nechtěl  :)

Odesláno

Moc pěkný Doxy, krásný ciferník. Pouzdro vypadá jako nerez. Většina kousku z té doby má zašlejší ciferník a chromové pouzdro s výraznými známkami nošení.K tomuto kousku gratuluji !

Ta aukce je mimo mísu, i když jsou to NOS, tak těchto hodinek doxa dělala mraky, strojek je upravená ETA 1147. Je to spíš pokus prodejce navodit dojem exkluzivního hodnotného kousku a čekat na nabídku, která bude podstatně nižší, ale pro něj pořád výhodná. 

Díky, ta cena mi přišla taky praštěná. To pouzdro nevím jak poznat  zda je nerez či ....Ještě se mi povedlo koupit jedny dokonce s dokladem o koupi.

post-21277-0-06080900-1422560787_thumb.jpg

post-21277-0-54421400-1422560802_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...