VintageLover Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Narazil jsem na docela povedené hodinky značky: MIRAMAR GENÉVE. Mnoho informací jsem ne netu nenašel. Dle mě jde o hodinky z konce šedesátých nebo počátku sedmdesátých let. Řekl bych konec 60. let...Díky tomuto odkazu Fabrique d'Horlogerie Miramar / Miramar SA jde o historii okolo Auguste Reymonda, viz ZDE Upraveno 28. října 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Dneska jedny "neznačkové" 18-karátové chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Dneska jedny "neznačkové" 18-karátové chrona Ano,moc hezké.Konec 40-tých let,pašované.Prodávaly se za 25.000 ve starejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Ano,moc hezké.Konec 40-tých let,pašované.Prodávaly se za 25.000 ve starejch. Já měl za to, že se jedná o 50. léta, každopádně 25 000,- byla pěkná pálka, díky za osvětu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isam2011 Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Ale jo. Občas taky ponosím. Zrovna teď mi dělají radost tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Ale jo. Občas taky ponosím. Zrovna teď mi dělají radost tyto: Pěkné krabíky, strojovna mi bude povědomá. Tak abych nebyl OT... Helvetia s nádherným strojkem (cal. H64). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Ty to střídáš... jeden hezčí kousek než druhý... ale ty Omegy z nich stejně vyčnívají nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Jedna ranní. Byť jsou tyhle momentálně nejméně spolehlivé, tak jsem je vytáhl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Já měl za to, že se jedná o 50. léta, každopádně 25 000,- byla pěkná pálka, díky za osvětu Upřesním.Po měnové reformě děleno 5.I tak to byla pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 A protože jsem byl hodnej, tak dopoledne přišel pošťák, takže aktuální z poledne vypadá takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Ty to střídáš... jeden hezčí kousek než druhý... ale ty Omegy z nich stejně vyčnívají nejvíc. Děkuji za poklonu, je to možné, což mi připomíná, že za 2 týdny, až se vrátím zpátky na Moravu, tak si je zase na měsíc vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 A protože jsem byl hodnej, tak dopoledne přišel pošťák, takže aktuální z poledne vypadá takto. Velikostně vypadají vážně OK, ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Tento týden zkouším tyhle nádhery ke košili, co mi je jeden místní Mistr (Valis) oživil. Teď jsou zase krásné a šlapou, no, jako hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 4 gougy: Ty jsou moc pěkné. Foto na ruce by nebylo? Prosím... Jinak moc pěkná fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 4 gougy: Ty jsou moc pěkné. Foto na ruce by nebylo? Prosím... Jinak moc pěkná fotka...Jasná věc,dnes byly na ruce zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 ty jsou , gratuluji... Moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Tiše závidím, moc hezké. Tomu se dá říct esence elegance... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 (upraveno) ty jsou , gratuluji... Moc pěkné...Tiše závidím, moc hezké. Tomu se dá říct esence elegance...Díky, mám z nich radost, už byly chuděry v krabičce pomalu na vyhození a teď jsou zase v pořadí na ruku. Neměl jsem skoro žádné "čisté oblekovky" a vintage je cesta za rozumnou cenu. Upraveno 2. listopadu 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 No jo, nosím. Vlastně jsem už taky vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Tak to je hustá sbírka:notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se