Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 3. 3. 2018 v 8:48, malymarek napsal:

když edox tak delfín

Ve dvou vláknech stejné fotky, stejných hodinek... to je teda plevelení ;-). Ne, jsou parádní, jen jsi je mohl hodit ještě zespodu. Mají také 20ATM WR? Docela jsem koukal, že je Edox delfin měl. Korunka je zacvakávací nebo šroubovací?

Odesláno

ahoj, zřejmě budu muset dávat větší pozor až pojedeš kolem hasit požár, když tak špatně vidíš a nevšimnul jsi si, že vždy dávám jednu fotku stejnou a druhou jinou :-)

korunka je zacvakávací, jako u všech vintage delfinů ať je to hydrosub nebo edox sub delfin, podle mne do 20 atm to edox jinak nedělal

fotku dýnka přidávám

a obecně podle mne kvalitní zpracování, protože delfína s poškozením od vody jen tak neuvidíš, za to ty tvoje certiny DS2 je zase problém sehnat aby poškozené od vody nebyly :-)

post-20203-0-99377100-1520152382_thumb.jpg

post-20203-0-36029100-1520152394_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 3. 2018 v 8:33, malymarek napsal:

ahoj, zřejmě budu muset dávat větší pozor až pojedeš kolem hasit požár, když tak špatně vidíš a nevšimnul jsi si, že vždy dávám jednu fotku stejnou a druhou jinou :-)

korunka je zacvakávací, jako u všech vintage delfinů ať je to hydrosub nebo edox sub delfin, podle mne do 20 atm to edox jinak nedělal

fotku dýnka přidávám

a obecně podle mne kvalitní zpracování, protože delfína s poškozením od vody jen tak neuvidíš, za to ty tvoje certiny DS2 je zase problém sehnat aby poškozené od vody nebyly :-)

To jo, hlavně nezapoměň, že v malé casce jsou 3 kubiky vody a ve velke 8, takže tam když se něco malého přehlédne, je to hned :-). A zkoumal jsem obě vlákna a všechny fotky a vážně je jedna úplně jiná :-).

Zacvakávací korunka na 20 ATM je mazec. Zrovna Certina DS 2 jsou docela ikonické, co se odolnosti týče - i jejich patentovaný DS je bomba. Na svoji dobu něco neskutečného a dobré i teď. Co se vlhkosti týče..... možná proto, že si lidi netroufli brát Edoxy do bazénu :-D.

Je ti jasný, že jen popichuju?! Jsou dobrý a už také o nějakých delší dobu uvažuju...  Jinak, které DS 2 myslíš? Ty zlacené nebo ty s českým denním věncem? :-)

post-20230-0-06613700-1520195309_thumb.jpgpost-20230-0-49933300-1520195312_thumb.jpgpost-20230-0-43767200-1520195315_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 3. 2018 v 20:28, Delawer napsal:

To jo, hlavně nezapoměň, že v malé casce jsou 3 kubiky vody a ve velke 8, takže tam když se něco malého přehlédne, je to hned :-). A zkoumal jsem obě vlákna a všechny fotky a vážně je jedna úplně jiná :-).

Zacvakávací korunka na 20 ATM je mazec. Zrovna Certina DS 2 jsou docela ikonické, co se odolnosti týče - i jejich patentovaný DS je bomba. Na svoji dobu něco neskutečného a dobré i teď. Co se vlhkosti týče..... možná proto, že si lidi netroufli brát Edoxy do bazénu :-D.

Je ti jasný, že jen popichuju?! Jsou dobrý a už také o nějakých delší dobu uvažuju...  Jinak, které DS 2 myslíš? Ty zlacené nebo ty s českým denním věncem? :-)

attachicon.gifcertina daydate.jpgattachicon.gifcertina gold.jpgattachicon.gifCertina.jpg

zlatý jsouá v lepší formě,

jinak koukám, že ty ocelový mají ten cifr taky nějaký dodrbaný

Odesláno
  V 5. 3. 2018 v 7:49, M@chino napsal:

...moc pěkné. Můj šálek kávy. Jak dopadlo koupání?

No měl sem trochu obavu,tak sem doma ještě pro jistotu přetahl dýnko a korunku u bazenu :-D jelikož už maj své roky.

Ale naštěsti vše v pohodě,akorát v termalu se mě udělalo malinke kolečko orosu na skle,ale to se dalo čekat při take prudke změňě teploty na 40° ale jakmile sem je proplach v bazenu tak hned bylo fuč.

Odesláno
  V 5. 3. 2018 v 8:29, malymarek napsal:

zlatý jsouá v lepší formě,

jinak koukám, že ty ocelový mají ten cifr taky nějaký dodrbaný

Ono to na te fotce vypada hur nez v realu. Jsou tam cca 3 mista, kde byla nalepena vypadana barva z rucek. Jinak je OK. Zlate maji super ciselnik, ale barva pouzdra je horsi. Ocel mam radsi.

Odesláno
  V 6. 3. 2018 v 20:37, Rodkopf napsal:

krasa, gratulace

Děkuji. Schází origo tah. Ale Camy se dá rozumně sehnat ... pak to bude ještě lepší...

post-11168-0-63837400-1520416242_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...