Ondoni Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 Špatná fotka super hodinek jj, čekám až vyleze konečně oskar a nafotím něco i zrcadlovkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 jj, čekám až vyleze konečně oskar a nafotím něco i zrcadlovkou... tak to vypadá Ondoni, že fotky budou až v květnu, což? Trochu to tady musíme oživit, na jeden kousek čekám, tak doufám, že do konce týdne něco nahodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 tak to vypadá Ondoni, že fotky budou až v květnu, což? Trochu to tady musíme oživit, na jeden kousek čekám, tak doufám, že do konce týdne něco nahodím Kéž by v květnu...každopádně, když je teď otec po letech viděl resuscitované a do toho jsem dal máti lehce omlazené Primky, vytáhl ze šuplete další vintage kousek a slavnostně mi ho předal...jsou to hodinky značky AVIA, snad zítra něco málo nafotím a hodím sem...ale v nositelném stavu budou taky nejdřív v tom květnu...navíc mají pevné stěžejky, co už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Kéž by v květnu...každopádně, když je teď otec po letech viděl resuscitované a do toho jsem dal máti lehce omlazené Primky, vytáhl ze šuplete další vintage kousek a slavnostně mi ho předal...jsou to hodinky značky AVIA, snad zítra něco málo nafotím a hodím sem...ale v nositelném stavu budou taky nejdřív v tom květnu...navíc mají pevné stěžejky, co už... To je v pytli, u mě otec nic nevytahuje, protože ho to absolutně nezajímá Já to spíš myslel s ohledem na to posraný slunce, který kde nic, tu nic. Tak se těším, ať to tady žije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Středeční provětrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Tak dneska pro změnu Tissot seastar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 ...takže zatím je nenosím, i když jdou, ale hodím je někam na přepuc a sem tam na ruku určitě přijdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Tak přišel nový kousek, tak jsem ho hned musel vzít na ruku. Jenom ještě zkouším různé řemeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 (upraveno) to SakalMarty: máš naprosto krásný Doxy. Taky sem jedny postnu, shodou okolností jsem je dneska vytáhl na krásný jarní den :-). Pro mě jsou Doxa citovka, už proto, že to byly mé první mechanické náramkové hodinky...... a taky proto, že jsem si s nimi hodně vyhrál :-) Upraveno 9. dubna 2013 uživatelem Delawer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 to SakalMarty: máš naprosto krásný Doxy. Taky sem jedny postnu, shodou okolností jsem je dneska vytáhl na krásný jarní den :-). Pro mě jsou Doxa citovka, už proto, že to byly mé první mechanické náramkové hodinky...... a taky proto, že jsem si s nimi hodně vyhrál :-) doxa1.jpg Hele Delawere, já myslím, že mi absolutně nemáš co závidět, protože ty tvoje jsou taky famózní. Já mám velikost 38mm, což v 50tých letech bylo bráno jako big size. Jsou to opravdu voňavky.Co mě ale strašně zaráží, jejich přesnost. Mám je třetí den a šly + 5 vteřin do plusu, což je regulérně masakr. No holt prostě tehdy to ještě uměli Jak velký jsou ty tvoje DOXY? Dle fotky to vypadá taky na 50tý léta, nebo se pletu ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Hele Delawere, já myslím, že mi absolutně nemáš co závidět, protože ty tvoje jsou taky famózní. Já mám velikost 38mm, což v 50tých letech bylo bráno jako big size. Jsou to opravdu voňavky.Co mě ale strašně zaráží, jejich přesnost. Mám je třetí den a šly + 5 vteřin do plusu, což je regulérně masakr. No holt prostě tehdy to ještě uměli Jak velký jsou ty tvoje DOXY? Dle fotky to vypadá taky na 50tý léta, nebo se pletu ?? Díky za pochvalu, jsem na ně docela hrdý. Když se ke mě dostali, tak to byla taková hromádka neštěstí, manželka prohlásila, že je to hnus a kdo ví, kdo je měl na ruce ;-). Takže jsem vyhodil řemínek, koupil nový, pouzdro nechal znovu poniklovat (chrom jsem nechtěl, nikl tam byl i původně...) a cifr jsem vyčistil sám. No a takový je výsledek :-). Ručky jsou nově ve světlé lumi, takže v noci krásně svítí. Jen ta velikost je menší, ty tvé jsou opravdu big size na svou dobu. Kterou jsi u mých uhodl dobře, jsou to ranná 50. léta a standartní velikosti 35 mm. Co mi na nich příjde supr, tak indexy "4" a "10" mají perfektní tvar... S přeností jsem na to obdobně, přiznám se, že po tom co jsem druhý den byl stále pod 2s jsem se na měření "vyflák". Prostě uměli naprosto perfektní strojky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Máte to pěkný kluci. Oba... Já měl taky podobné Doxy v ruce. Uvažoval jsem nad koupí, ale byly to takoví chudáci, že jsem to vzdal... ani nevím, kdo by mi je mohl dát za rozumný peníz dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Máte to pěkný kluci. Oba... Já měl taky podobné Doxy v ruce. Uvažoval jsem nad koupí, ale byly to takoví chudáci, že jsem to vzdal... ani nevím, kdo by mi je mohl dát za rozumný peníz dohromady. Díky za pochvalu - za oba :-). Jinak za rozumný peníz je můžeš dát dohromady sám. Ponikování cca 260,- (včetně přípravy a čištění), číselník si zvládnš vyčistit sám, vyplnění ruček za 50,- a vyčištění strojku?! Dobrý hodinář tak za 200,-. To není tak hrozný, co? :-) na druhém listu foto jak ty mé vypadali původně... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58439-dogma-prima/page-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Skoro bych řekl, že není topic, kde by se neobjevily tvoje zrenovované Doxy. Takže historii samozřejmě znám. Ty co jsem držel v ruce já měly vínový ciferník, upadané ručky a hrozně vychozenej strojek. To prostě nemělo cenu spravovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Skoro bych řekl, že není topic, kde by se neobjevily tvoje zrenovované Doxy. Takže historii samozřejmě znám. Ty co jsem držel v ruce já měly vínový ciferník, upadané ručky a hrozně vychozenej strojek. To prostě nemělo cenu spravovat. Když už mě stály tolik práce, tak to musím dobře prodat, ne? Vínový číselník se moc často na Doxách nevidí, ale pokud na tom byly tak špatně, tak chápu.... já bych je asi stejně vzal, možná už z lítosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Souhlasím, když si člověk renovuje hodinky, tak to chvíli trvá a potom mají mnohem vyšší hodnotu tu morální, než částku, za jakou by je mohl prodat. Já mám vintage hodinek už 12 a pořád je točím a zatím jsem ani jedny neprodal, prodávám, jenom ty nové, které mě začnou nudit. Dneska jsem to už nevydržel a vzal si nedodělané IGENy. Ještě čekám na rally strap a výplň ručiček, jinak je vše original pracuji na nich od prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Souhlasím, když si člověk renovuje hodinky, tak to chvíli trvá a potom mají mnohem vyšší hodnotu tu morální, než částku, za jakou by je mohl prodat. Já mám vintage hodinek už 12 a pořád je točím a zatím jsem ani jedny neprodal, prodávám, jenom ty nové, které mě začnou nudit. Dneska jsem to už nevydržel a vzal si nedodělané IGENy. Ještě čekám na rally strap a výplň ručiček, jinak je vše original pracuji na nich od prosince Přesně tak, pokud si s nima člověk něco užije, už se mi je rozhodně nebude chtít prodávat. Já bych své Doxy nepustil ani za nic. Zrovna dneska je mám na ruce v práci, ke košili (byť od uniformy) vypadají elegantně a dobře. Já jsem začal na zlatých kapeskách a postupně se dostal přes dvoje Doxy až k pilotkám od Omegy :-) Ty IGENy jsou hezký a až je doděláš tak budoou perfektní. Taky po nějakých po očku pokukuji, ale vadí mi jak se v posledních pár letech vyšroubovala jejich cena. A to i za ty v horším stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananovec Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Své Omegy nosím vždy k obleku (nemusím denně) a moc rád! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananovec Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Chtěl jsem vložit i fotku, ale nepodařilo se mi to. Tak nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananovec Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 (upraveno) Tak přece...? Foto Upraveno 11. dubna 2013 uživatelem bananovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se