martin1976 Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Toto fórum je nejaké návykové. Ešte som tu neni zaregistrovaný ani týždeň a už som podľahol. Dnes som musel kúpiť Casio SGW-100B. Je to šikovná mašinka, cena 85 EUR. Idem sa pohrať s nastavením. Tu som pre vás nafotil nejaké fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CzechJoker Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Pěkné, dobře čitelné, gratuluji. Ještě třetí senzor a byly by dokonalé
martin1976 Odesláno 1. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Díky za pochvalu. Dúfam, že aj niečo vydržia. Nebudú v žiadnych extrémnych podmienkach, len v normálnom mestskom a turistickom zaťažení, občas strelnica, takže aj spätný ráz pušky musia znášať. Som zvedavý hlavne na výdrž baterky, neviem ako dlho je tam už vložená. Vraj od výroby. Len ako zistiť dátum výroby hodiniek?
martin1976 Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Takže moje postrehy po necelých dvoch mesiacoch používania hodiniek. Vysledoval som, že za mesiac idú dopredu o 6 sekúnd. Výrobca píše toleranciu +/-20 sekúnd. Takže som milo prekvapený. Hodinky pri mojej práci dosť často narážajú na ostré plechy, ale škrabanček na nich nieje. Takže ten plast musí byť naozaj dobrý materiál. Podľa meraní je aj teplomer presný. Jedine som sa ešte nezaoberal kompasom. Ten keď zapnem, tak vždy ukazuje sever na inej strane. Musím zohnať presný kompas a nakalibrovať si podľa neho. Celkovo som s hodinkami spokojný.
=bre@dy= Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Čau, taky mam ten sam problem s kompasem. Ukazuje sever na druhe strane. Nemas nahodou navod ke kalibraci? Mam jen anglickej a je to tam dost slozity. Kdyz jsem mel PRG-40T, tak stacilo otocit hodinky sipkou k severu a ulozit, ale tady je to uplne jiny...
Gilius Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Pokud si pamatuju,tak při kalibraci jsi musel hodinky položit na pevný povrch(aby byly vodorovně) a 2x(nebo 3x) s nimi otočit dokola.......zase tak složité to nebylo (Předem se ale omlouvám,v poseldním měsíci mi prošlo packama asi 8 hodinek s kompasem,takže se mi ta kalibrace může plést....píšu to z hlavy.).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se