Irwinek Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Chlapi , klucka ….. děte to pr…… některý vlákna by se měli zakázat ….. hrozně rád sem lezu a dívám se na ty vaše klenoty ….. když sem byl malej , měl jsem spoustu autíček …… Lesney, Matchbox , Yesteryear , Convoy …… Bburago , pokud to šlo , vyndal jsem je na stůl seřadil a dlouho se na ně díval …. Bože to byla krása ! Při stěhování sem to věnoval jednomu malýmu klukovi …. Měli jste vidět jak se tváři ! Tzv Oči navrch hlavy ! Teď když občas jedu na blešák do DE ….. mají to tam furt …. ! Úžasná nostalgie ! Ceny nejsou až tak hrozný , ale autíčka dost omlácený ! Nebo vláčky ….. nebo letadýlka …. Měl jsem sqělé dětství ! Ty modely vám závidím !!!!!! Jen tak dál !!!! Prostě si občas udělej radost
FantasticFabio Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února před 46 minutami, Irwinek napsal: Prostě si občas udělej radost Asi jo ……
antitomas Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Dokud na to jeste vidim, tak stavim modely sam. Z 95 % je to rally, ale obcas je potreba udelat vyjimku. Ferrari Enzo, Tamiya 1:24 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 3
Jumbo Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Tak jsem si pořídil jseště jednoho nového broučka, už dlouho jsem ho chtěl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jumbo Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března ... a ještě jedno nové staré Ferrari 328 gtb a teď si dám zase na nějakou dobu klid. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
baza Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Já stavím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
SUZUKIGSXR Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března před 2 hodinami, baza napsal: Já stavím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nádhera, DELTA INTEGRÁLE?
antitomas Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března @baza to vypadá zajímavě, co je to za výrobce a měřítko? Stavím klasiku 1:24 z plastu (případně resinu), v 1:12 to dělá Model Factory Hiro,ale to asi nebude tento případ...
baza Odesláno čtvrtek v 20:59 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:59 Hotovo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Irwinek Odesláno pátek v 12:54 Nahlásit Odesláno pátek v 12:54 před 15 hodinami, baza napsal: Hotovo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda, má i zvukový modul?
baza Odesláno pátek v 13:25 Nahlásit Odesláno pátek v 13:25 před 22 minutami, Irwinek napsal: Paráda, má i zvukový modul? Ano, startování, zvuk motoru při jízdě a klakson.
baza Odesláno pátek v 13:28 Nahlásit Odesláno pátek v 13:28 Je to moje první stavba 1:8, tak ještě sem dám dva obrázky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Irwinek Odesláno pátek v 16:29 Nahlásit Odesláno pátek v 16:29 před 2 hodinami, baza napsal: Ano, startování, zvuk motoru při jízdě a klakson. Tak to chybí už jen kožené sedačky a noviny ve dveřích Osmina je pořádný kus auta, to bych asi ani neměl kam dát
baza Odesláno pátek v 16:50 Nahlásit Odesláno pátek v 16:50 před 20 minutami, Irwinek napsal: Osmina je pořádný kus auta, to bych asi ani neměl kam dát Ano, kvůli tomu to asi bude můj první a současně poslední model 1:8.
Irwinek Odesláno pátek v 20:07 Nahlásit Odesláno pátek v 20:07 před 3 hodinami, baza napsal: Ano, kvůli tomu to asi bude můj první a současně poslední model 1:8. Jasně, a teď ještě tu o červené Karkulce on se vlastně vždycky nějaký kousek místa najde, a někdy i " něžné polovičky " uznají, že je to krásný doplněk a na té poličce/ pradelníku/ .... se vyjímá půl roku byla v obýváku na stolku pod televizí 60cm velká rc " Bestie ". Ve sklepě nakonec skončila ne kvůli prostoru nebo manželce, ale prostě proto, že jsem byl línej jí po každém ježdění čistit a to u Tebe odpadá
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se