Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, FantasticFabio napsal:

Chlapi , klucka ….. děte to pr…… některý vlákna by se měli zakázat ….. hrozně rád sem lezu a dívám se na ty vaše klenoty ….. když sem byl malej , měl jsem spoustu autíček …… Lesney, Matchbox , Yesteryear , Convoy …… Bburago , pokud to šlo , vyndal jsem je na stůl seřadil a dlouho se na ně díval …. Bože to byla krása ! Při stěhování sem to věnoval jednomu malýmu klukovi …. Měli jste vidět jak se tváři ! Tzv Oči navrch hlavy ! Teď když občas jedu na blešák do DE ….. mají to tam furt …. ! Úžasná nostalgie ! Ceny nejsou až tak hrozný , ale autíčka dost omlácený ! Nebo vláčky ….. nebo letadýlka ….  Měl jsem sqělé dětství ! Ty modely vám závidím !!!!!! Jen tak dál !!!!

Prostě si občas udělej radost 🙂

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dokud na to jeste vidim, tak stavim modely sam. Z 95 % je to rally, ale obcas je potreba udelat vyjimku. Ferrari Enzo, Tamiya 1:24

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 7
  • Dát hlas 3
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Tak jsem si pořídil jseště jednoho nového broučka, už dlouho jsem ho chtěl. :default_smile:

• Like 1
Odesláno

... a ještě jedno nové staré Ferrari 328 gtb a teď si dám zase na nějakou dobu klid.

Odesláno

@baza to vypadá zajímavě, co je to za výrobce a měřítko? Stavím klasiku 1:24 z plastu (případně resinu), v 1:12 to dělá Model Factory Hiro,ale to asi nebude tento případ...

• po 2 týdnech...
Odesláno
před 2 hodinami, baza napsal:

Ano, startování, zvuk motoru při jízdě a klakson. 🏎️

Tak to chybí už jen kožené sedačky a noviny ve dveřích 🙂

Osmina je pořádný kus auta, to bych asi ani neměl kam dát

Odesláno
před 20 minutami, Irwinek napsal:

Osmina je pořádný kus auta, to bych asi ani neměl kam dát

Ano, kvůli tomu to asi bude můj první a současně poslední model 1:8. 😇

Odesláno
před 3 hodinami, baza napsal:

Ano, kvůli tomu to asi bude můj první a současně poslední model 1:8. 😇

Jasně, a teď ještě tu o červené Karkulce 🙂

on se vlastně vždycky nějaký kousek místa najde, a někdy i " něžné polovičky " uznají, že je to krásný doplněk a na té poličce/ pradelníku/ .... se vyjímá

půl roku byla v obýváku na stolku pod televizí 60cm velká rc " Bestie ".  Ve sklepě nakonec skončila ne kvůli prostoru nebo manželce, ale prostě proto, že jsem byl línej jí po každém ježdění čistit a to u Tebe odpadá 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...