gabe Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 (upraveno) tak od kupy mojich prvych hodiniek uplynul nejaky ten piatok a kedze som sa nevyliecitelne nakazil diagnozou "hodinky", zacinam spekulovat a pokukovat po niecom novom a kedze mam alternativ niekolko, tak by som rad pocul vas nazor moje alternativy (v abecednom poradi ) - Glashütte Senator Navigator Panoramadatum - Referenz 100-03-07-05-04 - IWC Big Pilot's Watch - Reference IW500401 - Omega Seamaster Railmaster XXL Chronometer - 2806.52.37 - Omega Seamaster Planet Ocean Big Size - 2200.50.00, ale dokupil by som leather strap ako ma 222.63.46.20.01.001 - Panerai PAM 0312 - Zenith DEFY CLASSIC CHRONO AERO - XT Size - 03.0526.4000/01.M526 ja viem pomerne velky rozptyl ..... ale ....... hm, tazka hlava resp. mi dajte este alternativu musia byt min 44mm a musia mat nieco do seba Upraveno 2. října 2009 uživatelem gabe
gas Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 co model to jiný styl, budeš si to muset prvně trochu urovnat a specifikovat sám
gabe Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2009 co model to jiný styl, budeš si to muset prvně trochu urovnat a specifikovat sám nesuhlasim, ze si to musim urovnat .... ja nehladam napr. oblekovky .... proste hladam hodinky ....nebudu prve a nebudu posledne ,,,, ked rad nosim dziny, neznamena to predsa ze nenosim aj obleky ,,.,,,,
PhoeniX Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Máš teda slušný rozptyl. I cenově. Na úvod, co Tě táhne víc? Jednoduchost nebo co nejvíc hejblátek? Jinak si myslím, když už, tak už. Za zmínku může taky stát Jaeger LeCoultre Master Compressor Diving Chronograph, na to se mrkni.
Onisan Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Nejblíže k sobě mají IWC a Glashutte Vem ty Glashutte.... Nejsou moc rozšířený, mají šmrnc, jsou paráda...
gas Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 ja nehladam napr. oblekovky .... proste hladam hodinky ....nebudu prve a nebudu posledne, to je zadání jak noha musíš trochu specifikovat využití a Tvoje preference
PhoeniX Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Tady je máš. Je to brutální technika. Taky brutální cena. Ale méně, než za ty IWC.
gabe Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Máš teda slušný rozptyl. I cenově. Na úvod, co Tě táhne víc? Jednoduchost nebo co nejvíc hejblátek? Jinak si myslím, když už, tak už. Za zmínku může taky stát Jaeger LeCoultre Master Compressor Diving Chronograph, na to se mrkni. no najviac ma to taha do IWC, resp PAM312 no a zenith so svojim el primero, tiez nieje uplne odveci no a Portuguese Regulateur tiez nieje uplne odveci, ale to az o par rokov ....
PhoeniX Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 no najviac ma to taha do IWC, resp PAM312 no a zenith so svojim el primero, tiez nieje uplne odveci no a Portuguese Regulateur tiez nieje uplne odveci, ale to az o par rokov .... Tak přece máš jasno. Pokud máš ten ranec, vem IWC "BP" a dostaneš super hodinky od super značky se super strojem a super historií.
Návštěvník Tada Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Určitě Glashüttem, z toho tvého výběru ční jasně na vrcholu a ty Sport Impact taky nejsou vůbec zlé časoměřiče a vsadím se, že druhé na ruce někomu jen tak neuvidíš
PhoeniX Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Koukám a myslím, že mu tu hlavu spíš ještě trochu přifoukneme.
gabe Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Určitě Glashüttem, z toho tvého výběru ční jasně na vrcholu a ty Sport Impact taky nejsou vůbec zlé časoměřiče a vsadím se, že druhé na ruce někomu jen tak neuvidíš tie Sport Evolution Impact, to nieje moj cup of coffee ... prilis sportove .... preco myslis, ze glasshuette je na vrcholu mojho vyberu? dokaze mi niekto porovnat ten kaliber 100 od glashuette naor s tym 3 Hz od IWC resp el primero od zenithu? lebo to je to, co by ma tiez zaujimalo ....
PhoeniX Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 (upraveno) Z mého pohledu... V Glashütte měli přerušenou výrobu. Z tohoto zanedbatelného důvodu stavím IWC a ZENITH výše. ElPrimero je legenda jako prase. Letos stroj oslavil 40 let a za zmínku také stojí, že jej používalo více jiných firem zvučných jmen. A navíc... Prý jde o nejpřesnější chrono stroj + má také vysokou freq. bití. Stroj od IWC má 7mi denní rezervu nátahu, což jej katapultuje do vyšších sfér a v kombinaci s B-Uhr designem výrobek nemá chybu. Proto je mému srdci nejblíže IWC "BP" a kdyby hodinky nebyly tak drahé, dokonce bych na ně začal i šetřit. Upraveno 2. října 2009 uživatelem PhoeniX
gabe Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2009 (upraveno) Z mého pohledu... V Glashütte měli přerušenou výrobu. Z tohoto zanedbatelného důvodu stavím IWC a ZENITH výše. ElPrimero je legenda jako prase. Letos stroj oslavil 40 let a za zmínku také stojí, že jej používalo více jiných firem zvučných jmen. A navíc... Prý jde o nejpřesnější chrono stroj + má také vysokou freq. bití. Stroj od IWC má 7mi denní rezervu nátahu, což jej katapultuje do vyšších sfér a v kombinaci s B-Uhr designem výrobek nemá chybu. Proto je mému srdci nejblíže IWC "BP" a kdyby hodinky nebyly tak drahé, dokonce bych na ně začal i šetřit. mas pravdu tie BP su drahe, ale pozeral som americke stranky a tam to bolo lepsie kde najlepsie zozeniem iwc? co je overena stranka na nakup z ameriky resp anglie? Upraveno 2. října 2009 uživatelem gabe
PhoeniX Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 mas pravdu tie BP su drahe, ale pozeral som americke stranky a tam to bolo lepsie kde najlepsie zozeniem iwc? co je overena stranka na nakup z ameriky resp anglie? Hodinky této cenové kategorie bych přes internet NIKDY nekupoval. Udělej si výlet do zahraničí a nemusíš trnout hrůzou.
Návštěvník Tada Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 gabe: Protože jsem si zkoušel jak Glashütte řady senator tak IWC BP a za mě musím říct, že z Glashütte jsem měl mnohem lepší pocit a celkově se mi jejich produkce zamlouvá víc než IWC. Je to můj osobní pocit a jelikož hodinky kupuju podle pocitu, tak bych se rozhodl pro Glashütte... Na internetu bych nic nekupoval. Udělej si výlet do Vídně do Wempe (pokud to máš blízko) a je to...
cigi Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 (upraveno) Všechny - jsou to bezvadný hodinky. Já osobně myslím, že panerai mají nejvíce charisma, jestli ti na tom záleží a bere tě to. Omega bych vyřadil, protože mi přijdou být v nižší třídě. Taky si musíš říct, jestli víc oceníš rezervu nátahu, velký datum, chronograf, nebo jestli ti je to buřt. Opravdu bych začal tím, že si vyberu srovnatelný kusy, například big pilot a senator navigator lze přímo srovnat a myslím, že už to tu jednou proběhlo pro oniona. Já byl pro senatora, onion si koupil BPéčka. Pokud chceš chronograf, já bych ti poradil najít v sekci prodej aktuální inzerát cybera na JLC master kompresor chronograf. A teď jdu s kůží ven, kdybych se rozhodoval já z tvého seznamu, do finále by postoupily PAM 312 se senatory a vyhrály senatory, protože nejčko prahnu po big date< jakož i po časomíře z podkrušnohoří. Upraveno 3. října 2009 uživatelem cigi
honza71 Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 (upraveno) Koukám, že skalní PAMáci zatím nereagují, tak to vezmu na sebe. Za mě PAM. A proč ? No protože mám dojem, že ještě nevíš co chceš a ty PAM tu pak snadno prodáš! Nic ve zlém. Budeš to mít težký, tak šťastnou ruku. Ty PAM bych volil seriozně. Od IWC mě bere inža, Glas... není můj šálek kávy , Zenith je pro mě trochu divočina a Omegu má ''každý druhý'' (na ukazování) ne jako tady spousta lidí z fandovství. Hodně stěstí. Upraveno 3. října 2009 uživatelem honza71
Návštěvník Snow Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 uote name='gas' date='2.10.2009 - 23:26' post='325456']já hodně zvažoval tohle ... Ty už jsi totálně v hajzlu . Přestaň už konečně spekulovat. Připomínáš mi moje věčné dilema, ale já jsem na tom přece jen o kousek lépe. Mám alespoň značku, však víš, začíná na V. . A možná k ní mám konečně hodně blízko.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se