Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty černo-bílé jsou rozhodně praktičtější a jsou opravdu vydařené. Mně se líbí moc!

Odesláno (upraveno)
  diddi napsal:
Kde se dají koupit EPOS http://www.epos-czech.cz/modelove_rady.php...&model=3386 ?Ty černo oranžové jsem nenašel nikde. V zahraničí většina hodinek je levnější, ale tyhle se snad prodávají jen v jednom obchodě a za stejné peníze jako u nás. Kterě se vám víc líbí

Kromě zlatých.

Pokud jsi z Prahy, zkus se domluvit s hodinářstvím Brož v pasáži Alfa na Václaváku. Pokud by náhodou neměl na krámě, šly by možná zapůjčit od distributora na ukázku, aby jsi si hodinky nekupoval pouze podle fotografií.

Kdyby byl nějaký problém, napiš mi SZ.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
  ¨safi napsal:
Pokud jsi z Prahy, zkus se domluvit s hodinářstvím Brož v pasáži Alfa na Václaváku. Pokud by náhodou neměl na krámě, šly by možná zapůjčit od distributora na ukázku, aby jsi si hodinky nekupoval pouze podle fotografií.

Kdyby byl nějaký problém, napiš mi SZ.

S tou univerzálností asi máte pravdu. Taky mám strach, že mě ta oranžová může brzo přestat bavit. Z Prahy nejsem- ale děkuji za nabídku. Mám to blíž do Krakowa, kde jsou taky k dostání za cca 13 tis.

Odesláno
  diddi napsal:
S tou univerzálností asi máte pravdu. Taky mám strach, že mě ta oranžová může brzo přestat bavit. Z Prahy nejsem- ale děkuji za nabídku. Mám to blíž do Krakowa, kde jsou taky k dostání za cca 13 tis.

Tak pak asi není co řešit :thumbsup_anim:

Odesláno
  ¨safi napsal:
Tak pak asi není co řešit :thumbsup_anim:

Moje řeč! :smile_anim: Budou-li se Ti líbit i "na živo", jdi do toho! :speak_cool:

Návštěvník YPO
Odesláno
  diddi napsal:
BTW.Někde jsi psal, žes je měl na ruce a pocity rozporuplné. Jak´s to myslel? Co Ti vadilo? A ještě poprosím o Tvůj názor.Jsem dost hubený ,zápěstí cca 17 a předloktí 26 cm.Nebudou moc velké? Děkuji

netuším na co se ptáš - na hodinkách Epos mi vadí jenom nápis(jméno) Epos - jinak je Epos hodně moc muziky za relativně mrzké peníze a na 17cm ruku se dá nandat téměř všechno z jejich produkce

Odesláno

Hodinky bych volil podle užití, trávim-li více času v saku tak bílé ,ale na jakoukoli jinou aktivitu tak ty oranžové kde jsou mnohem hezčí ručky a centrální vteřinovka u bílejch při její délce bude vyvolávat pocit že hodinky stojí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...