King Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Omluvte můj možná přitroublý dotaz. Moje drahá polovička se zbláznila do tenoučkých hodinek La Grande Classique de Longines, vyberu něco z trojice L4.209.4.72.6, L4.709.4.11.6 nebo L4.766.4.71.6. A já bych je nerad koupil za "kamenné ceny". Měli byste nějaký tip, zda je možné pořídit je jinak/jinde za normálnější peníze? Díky moc.
Murphy97 Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Ahoj Kingu, vím, že se neptáš na kamenný obchod a ani Ti nemohu zaručit nejnižší cenu. Mohu se ale podělit o velmi dobrou zkušenost: www.klenoty-oplustil.cz ? klenoty.oplustil@tiscali.cz 691 02 Velké Bílovice, Na Aleji 146, Tel./Fax: 519 34 62 09 Otevřeno: pondělí - pátek: 8.00 - 17.00 hod. sobota: 8.00 - 11.00 hod. Ptej se po spolumajiteli, panu Vítu Opluštilovi, za nabídku nic nedáš, M.
King Odesláno 5. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Díky, neříkám, že se tam hned poženu, přece jen jsem z Prahy , počkám na další tipy, ale díky alespoň za dobrou zkušenost. :-)
sery.vlk Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 King napsal: Díky, neříkám, že se tam hned poženu, přece jen jsem z Prahy , počkám na další tipy, ale díky alespoň za dobrou zkušenost. :-) Jinak co jsem si všiml, dovozce razí u Longines politiku přepočtu ceny neadekvátně slabým kurzem koruny, takže v Česku z nich dělá zbytečně dražší značku. Udělej si výlet do Rakous nebo do Němec. Jediný praktický rozdíl u hodinek koupených v zahraničí je ten, že pokud hodinky pošleš na záruční opravu, servis v Hibernii nebude pod tlakem měsíční lhůty na opravu. (Co mám zatím zkušenost v Praze se značkovým servisem, právě Hibernia na obyčejný automat byla nejpomalejší.)
Poldav6 Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Ja jsem koupil v Livignu v Italii. Za 1090EUR jsem koupil model co tady stoji asi 54k. Sice je lepsi hodinky na celnici nepriznat... ;-) Ale doporucuju.
Leviathan Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Ano...neviem preco ale Talianov doporucujem....cenovo. Ja som pred nedavnom zhanal jedny Longines Admiral collection...kukni sa sem. http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid...-All-Categories Ak tam nenajdes tie svoje..spytaj sa ho, za co ich vie zohnat. A ma velmi slusne referencie
Tallboyslim Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 právě mi dorazili Londžíny z německého obchodu Juwelier Roller(Chemnitz) . Je to kamený obchod - na svém místě odjakživa. Perfektní komunikace a poměrně zajímavá úspora oproti českým obchodům.
past Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 www.precisiontime.co.uk má někdo zkušenosti s obchodem z United Kingdom: www.precisiontime.co.uk ??? mají tam velmi zajímavé ceny, doručení do ČR cca 20 liber... není to nějaký podvod ?
Koniferka Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 past napsal: www.precisiontime.co.uk má někdo zkušenosti s obchodem z United Kingdom: www.precisiontime.co.uk ??? mají tam velmi zajímavé ceny, doručení do ČR cca 20 liber... není to nějaký podvod ? http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;hl=precision
rorda Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 (upraveno) Co bys řekl vyhledávání a třeba tomuto vláknu, i když tam toho až tolik není ... Když se na to ovšem člověk podívá, těch několik málo příspěvků by mi stačilo, abych zvolil jiný obchod ... Upraveno 10. května 2010 uživatelem rorda
past Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Našel jsem v Details-Václ.nám. hezké quartz s 30%tní slevou, ale s chronografem, který nemusím. U Dušáka neměli, v Hibernia můj model nemají, objednají jej za MOC cenu a v Koscomu ano, ale navíc šíleně předražený. Tak jsem je objednal u Juwelier Roller (Chemnitz, D), tak jsem zvědavý, napnutý, jak to celé dopadne ....
diable Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Nezlobte se, ale quartz je fuj. Tikání je prostě tikání...
quest987 Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 past napsal: Našel jsem v Details-Václ.nám. hezké quartz s 30%tní slevou, ale s chronografem, který nemusím. U Dušáka neměli, v Hibernia můj model nemají, objednají jej za MOC cenu a v Koscomu ano, ale navíc šíleně předražený. Tak jsem je objednal u Juwelier Roller (Chemnitz, D), tak jsem zvědavý, napnutý, jak to celé dopadne .... za jakou cenu je tam meli po ty sleve?
past Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 (upraveno) v pondělí v 19.00 měli v prodejně Details na Václavském nám. 55 model L3.643.4.96.6 (quartz s chronografem) za 30.490-30%=21.343 jsou moc krásné, OPRAVDU KRÁSNÉ, ale zařekl jsem se, že nechci chronograf, tj. navíc 4 rafičky, které většinou stojí a malilinkatá vteřinovka, která je taková uťápnutá. Ale jinak jsou opravdu nádherné, ta modrá není taková křiklavě modrá, ale taková neutrálně modrá, z dálky vypadá taková jakoby do tmava. fakt super. a dokonce quartz bych raději, jsou jen 10 mm vysoké !!! Pak tam měly automaty s chronografem (ty byly možná přes 40-50 tis-30%) ale ty jsou opravdu těžké, a 15,5mm vysoké, to je na mě hodně. a pak další modely.oblekovky. a dámské, na ty jsem ale vůbec nekoukal. taky s 30%. Měly tam taky mnoho modelů Tissot - vše s 30% a pár modelů i s 40% - 50%... jojo, pěkný výběr, na webu mají prd. jo a byla to akce do 30.dubna prodloužená do 16.května !!!! Upraveno 12. května 2010 uživatelem past
past Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 diable napsal: Nezlobte se, ale quartz je fuj. Tikání je prostě tikání... ale moje quartzové Tissoty taky tikají, co vteřinu to slabounké tiknutí. a manželky Tissoty tikají jenom co 5 vteřin !!! tak se teda těšim na ty moje automaty - " tikalinky "
openspace Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 (upraveno) hodinky Já tyhle koupil manželce v tom details a hodně hodně si je užívá Upraveno 17. května 2010 uživatelem openspace
past Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) moje nové tikalinky tak jsou doma, od objednání a zaplacení (středa) - do doručení poštou (středa) - tj. 6 pracovních dní efektivní sleva proti Koscom -35%, proti Hibernia -26%, profi jednání. ;-) Upraveno 19. května 2010 uživatelem past
openspace Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) past napsal: moje nové tikalinky tak jsou doma, od objednání a zaplacení (středa) - do doručení poštou (středa) - tj. 6 pracovních dní efektivní sleva proti Koscom -35%, proti Hibernia -26%, profi jednání. ;-) A na jakou cenu si se ve finále dostal? Dohoď tip pokud to není ten Chemnitz :-) Dík Upraveno 19. května 2010 uživatelem openspace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se