onney Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Už tady začíná být docela slušná galerie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 jaký je aktuální stav? u koho jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 skvělej nápad..stavím se do řady na konec fornty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Tož šak to néni žádné problém skalis Dantechno Apep Juraj11 honny troll skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect wave ceptor lefty JiříR onney sta Quasar007 shag Rudykopalsson solidus Gilius mmuf Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 kdo je teď má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Asi wave ceptor ne? Poslal jsem mu SZ.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Adresa dorazila včas, zítra hodinky zanesu na poštu a můžou putovat k dalšímu dobrodružství. Tak hodinky jsou už na ruce, brzo budou fotky! Poslal jsem zprávu uživateli JiříR jako dalšéímu v seznmau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Aha Tak to jsem mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Takže poslední stav (JiříR mi potvrdil, že k němu dorazily): skalis Dantechno Apep Juraj11 honny troll skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect wave ceptor lefty JiříR onney sta Quasar007 shag Rudykopalsson solidus Gilius mmuf Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 tak abych trochu oprášil vlákno...jaký je aktuální stav? Měly by být u JiříR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Mám je a tento týden půjdou dál. Kontaktuji dalšího přes PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Poslušně hlásím, že jsem dnes obdržel putovní Géčka. Až budou nějaké fotky, dodám.Jinak první dojem je dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Před chvílí jsem kontaktoval uživatele sta, aby mi napsal adresu. Pokud mi ji dnes napíše, zítra mu je odešlu. Jsou to docela dobrý digitálky. Mají perfektní budík, na ruce (17,5) sedí moc dobře a mají velmi příjemný řemen. I ta barva se mi líbila. Když jsem tak projížděl tu průvodku, říkal jsem si, že pokud lze označit některé hodinky, jako "hodinky s příběhem", pak jsou to právem tyto.A co se mnou prožily? Cesty MHD, buzení, a kácení dvou stromů na chalupě. Bohužel jsem nezaznamenal... Každopádně jsem rád, že jsem se této (chrono)magořinky zúčastnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 To je poprvé, co vidím průvodku - paráda ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 hele to už je víc než dva roky od začátku akce - no doprdele toto letí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Takže adresu jsem od člena sta obdržel a zítra je nesu na poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 člen sta se těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Já je taky chcu vyvenčit Takže poslední stav (JiříR mi potvrdil, že k němu dorazily): skalis Dantechno Apep Juraj11 honny troll skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect wave ceptor lefty JiříR onney sta Quasar007 shag Rudykopalsson solidus Gilius mmuf Gustaf kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 člen sta se těší Kam se hrabe putovni koruna rychlejch sipu, tyhle gecka si pekne politaj po zemekouli . Jo a je k neuvereni, ze putujou uz pres dva roky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se