Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co to zkrá*** na 14 dní? To by na seznámení s hodinkami snad mohlo stačit ne?

Kamile pokud se opravdu rozhodneš pro ty ORLÍKY tak bych do toho půjčování za poplatek šel.

Tyhle hodinky jsem totiž ještě v ruce nedržel.

Odesláno (upraveno)
Tak "krtek Mudík" (zatím se nenašlo lepší jméno) se vydal na první cestu do Brna:) BON VOYAGE!!

budu rád, když každý udělá čáru na víčko, ať víme, kolikrát byl u někoho na výletě, pokud se dostane na sraz, tak se mohou dělat větší;))

Uz se na ne tesim. Jestli se posta pochlapi a gecka zitra dorazi, tak je vezmu v sobotu na vylet do vychodnich cech. Mame sraz z gymplu (grilovacka, soudek :thumbsup_anim: ), takze hodinky se budou hodit! Gougy, rejpat se mi do nich moc nechce, tak ja jim udelam pruvodku. Jako, kdyz Rychy sipy posilali korunu, jak tu uz nekdo podotknul.

EDIT: Taky bych to videl na 14 dni. Byt to po mesici, tak to tim cekanim ztrati to kouzlo.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno (upraveno)
Uz se na ne tesim. Jestli se posta pochlapi a gecka zitra dorazi, tak je vezmu v sobotu na vylet do vychodnich cech. Mame sraz z gymplu (grilovacka, soudek :thumbsup_anim: ), takze hodinky se budou hodit! Gougy, rejpat se mi do nich moc nechce, tak ja jim udelam pruvodku. Jako, kdyz Rychy sipy posilali korunu, jak tu uz nekdo podotknul.

EDIT: Taky bych to videl na 14 dni. Byt to po mesici, tak to tim cekanim ztrati to kouzlo.

Jsem pro každý upgrade původní myšlenky:), průvodka je Super.

Někomu stačí týden, jiný potřebuje dva dny (exkurze do Temelína), další měsíc (horní limit, ať to má smysl) :whistle:

Já neměl moc času, proto žádné lepší foto a každopádně jsem je chtěl odeslat dnes, jinak bych to celé odsunul o týden a víc .., to by byla škoda;)

(v práci docela hukot, loučení se dvěma kolektivy cca 85 lidí - po více než dvou letech, trocha sentimentu :crying_anim02: , teď jinam (což znamená min. 3 týdny na dvou židlích..)) nutnost změnit laptop a auto (nechápu proč), do toho návštěva a tááák..

PS: o to víc si užívám té virtuální pohody tady na fóru :thumbsup_anim:

Edit:

DEFINITIVNÍ-tak tomu už sám nevěřím,že nějaké takové existují :pokey:

Ani náhodou..

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno
Což se tu řešilo už kdysi dávno.......vykašlat se na nákupy a hodinky si mezi sebou půjčovat. Pro některé promiskuitní členy by to určitě bylo výhodnější....... :lol2:

Jo tohle kdyby fungovalo, tak si ucuravam blahem kazdej tejden...

Odesláno

Zdravim vsechny cekatele. Posta konecne vcera dorucila a ja si je tam dnes pred sestou odpoledni vyzvednul. Mam je na ruce a jsou super! Zvlastni pocit mit na ruce po letech digitalky. Mozna, ze u mne vydrzi dele nez ty dva tydny :thumbsup_anim: Gougy, jsou uplne nove? Premyslim, ze bych je vzal do bazenu, ale mam trochu strach. Jinak si od brachy vypujcim fotak a udelam reportaz, jak bylo v planu.

Odesláno
Zdravim vsechny cekatele. Posta konecne vcera dorucila a ja si je tam dnes pred sestou odpoledni vyzvednul. Mam je na ruce a jsou super! Zvlastni pocit mit na ruce po letech digitalky. Mozna, ze u mne vydrzi dele nez ty dva tydny :thumbsup_anim: Gougy, jsou uplne nove? Premyslim, ze bych je vzal do bazenu, ale mam trochu strach. Jinak si od brachy vypujcim fotak a udelam reportaz, jak bylo v planu.

Jsou v podstatě nové a schválně jsem je zabalil jen málo, aby si pošta prošla prvním testem :)

doporučuji věnovat pozornost poslednímu sloupci koláže na titulní straně kalendáře :thumbsup_anim:

Užívej, šetřit je netřeba, do bazénu patří ;)

Odesláno

Do fronty se nehlasim, nenosil bych je :D Nutno podotnout, ze neco takoveho uz delsi dobu probiha na WUS (nutno pohledat v sekci g-shock), zajimavejsi je to v tom, ze se posilaji po svete.

Odesláno
Do fronty se nehlasim, nenosil bych je :D Nutno podotnout, ze neco takoveho uz delsi dobu probiha na WUS (nutno pohledat v sekci g-shock), zajimavejsi je to v tom, ze se posilaji po svete.

Která potvora mi šlohla nápad (navíc dříve než mě napad ;)) (na wus nejsem)

Dej sem odkaz, ať je inspirace "kam s tím" :)

Odesláno (upraveno)

Nazvali to G-travel a nez dosli ke mne, tak se nekde v Norsku ztratily :(

Neco je zde: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=NOrway

treti zastavka: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=243553

zde co se stalo: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=NOrway

tady se zacina nanovo: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=NOrway

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

Tak to je mazec! Kdyby alespoň jiný typ hodinek... ;) Zatím jsem koukal jen na fotky Krakowa, paráda, ale hodinky žádné.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak dneska dorazily od Skalise tyto putovni gecka - timto mu diky. Necham si je tak tri tydny - mesic. Mozna naporad :P Nejdriv jsem premyslel ze s nima udelam nejaky skopiciny, ale pak jsem pomyslel na ty smutne oci ostatnich v seznamu za mnou kdybych je znicil ...... takze je moc trapit nebudu. O vikendu udelam nejake fota a prdnu to sem.

Jeste pro uplnost seznam. Snad tam jsme vsichni:

Skalis

Apep

Dantechno

Juraj11

honny

kibi

skik

Onion

little_w

Elda76

Filipes

klobadysek

falkkon

1Lachtan

Jiřina

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
Jeste pro uplnost seznam. Snad tam jsme vsichni:

Skalis

Apep

Dantechno

.

.

.

Jen doplnim, ze k Apepovi poputuji od Dana. Psal jsem mu SZ o adresu, ale neozval se mi. A protoze jsem odjel na vice nez 2 tydny do zahranici, nechtel jsem, aby hodinky zahalely u mne doma. Tak jsem se dohodl s Danem, ze je poslu jemu a on pak Apepovi.

Odesláno (upraveno)

Par postrehu ze spolecneho souziti. Barva je zvlastni , vypadaji jak vojenske hodinky z valky v zalivu. Jsou to moje prvni gecka s dual illuminatorem a vypada to fakt pekne. Naopak minus davam za oranzovy displej , i kdyz vypada moc dobre parkrat jsem mel problem odecist udaje. Dvoujazyckova spona je plus.

Prikladam odkaz na manual.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)
Par postrehu ze spolecneho souziti. Barva je zvlastni , vypadaji jak vojenske hodinky z valky v zalivu. Jsou to moje prvni gecka s dual illuminatorem a vypada to fakt pekne. Naopak minus davam za oranzovy displej , i kdyz vypada moc dobre parkrat jsem mel problem odecist udaje. Dvoujazyckova spona je plus.

Prikladam odkaz na manual.

Už jsem se ozval a adresu poslal - byl jsem v té Francii, když se mě Skalis snažil kontaktovat, takže Dane, v poště máš mou adresu a já se už těším :)

Edit: Jen bych se přimluvil za to, abychom si to rozmysleli s těmi pamětními vrypy špendlíkem, do toho se fakt nechce, série pamětních fotek pamětní vrypy určitě rovnocenně nahradí :)

PS: Za manuál díky, začínám ho studovat s předstihem :)

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno
Edit: Jen bych se přimluvil za to, abychom si to rozmysleli s těmi pamětními vrypy špendlíkem, do toho se fakt nechce, série pamětních fotek pamětní vrypy určitě rovnocenně nahradí :)

Ja jsem poslal s hodinkami pruvodku, ktera ma nahradit to rypani. Takze kazdy se muze (mel by :)) zapsat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...