ELDA76 Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Co to zkrá*** na 14 dní? To by na seznámení s hodinkami snad mohlo stačit ne? Kamile pokud se opravdu rozhodneš pro ty ORLÍKY tak bych do toho půjčování za poplatek šel. Tyhle hodinky jsem totiž ještě v ruce nedržel.
skalis Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 (upraveno) Tak "krtek Mudík" (zatím se nenašlo lepší jméno) se vydal na první cestu do Brna:) BON VOYAGE!! budu rád, když každý udělá čáru na víčko, ať víme, kolikrát byl u někoho na výletě, pokud se dostane na sraz, tak se mohou dělat větší) Uz se na ne tesim. Jestli se posta pochlapi a gecka zitra dorazi, tak je vezmu v sobotu na vylet do vychodnich cech. Mame sraz z gymplu (grilovacka, soudek ), takze hodinky se budou hodit! Gougy, rejpat se mi do nich moc nechce, tak ja jim udelam pruvodku. Jako, kdyz Rychy sipy posilali korunu, jak tu uz nekdo podotknul. EDIT: Taky bych to videl na 14 dni. Byt to po mesici, tak to tim cekanim ztrati to kouzlo. Upraveno 8. října 2009 uživatelem skalis
Juraj11 Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Ja jsem urcite pro, treba konecne najdu ty definitvni DEFINITIVNÍ-tak tomu už sám nevěřím,že nějaké takové existují
gougy Odesláno 8. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2009 (upraveno) Uz se na ne tesim. Jestli se posta pochlapi a gecka zitra dorazi, tak je vezmu v sobotu na vylet do vychodnich cech. Mame sraz z gymplu (grilovacka, soudek ), takze hodinky se budou hodit! Gougy, rejpat se mi do nich moc nechce, tak ja jim udelam pruvodku. Jako, kdyz Rychy sipy posilali korunu, jak tu uz nekdo podotknul. EDIT: Taky bych to videl na 14 dni. Byt to po mesici, tak to tim cekanim ztrati to kouzlo. Jsem pro každý upgrade původní myšlenky:), průvodka je Super. Někomu stačí týden, jiný potřebuje dva dny (exkurze do Temelína), další měsíc (horní limit, ať to má smysl) Já neměl moc času, proto žádné lepší foto a každopádně jsem je chtěl odeslat dnes, jinak bych to celé odsunul o týden a víc .., to by byla škoda;) (v práci docela hukot, loučení se dvěma kolektivy cca 85 lidí - po více než dvou letech, trocha sentimentu , teď jinam (což znamená min. 3 týdny na dvou židlích..)) nutnost změnit laptop a auto (nechápu proč), do toho návštěva a tááák.. PS: o to víc si užívám té virtuální pohody tady na fóru Edit:DEFINITIVNÍ-tak tomu už sám nevěřím,že nějaké takové existují Ani náhodou.. Upraveno 8. října 2009 uživatelem gougy
cody Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Což se tu řešilo už kdysi dávno.......vykašlat se na nákupy a hodinky si mezi sebou půjčovat. Pro některé promiskuitní členy by to určitě bylo výhodnější....... Jo tohle kdyby fungovalo, tak si ucuravam blahem kazdej tejden...
skalis Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 Zdravim vsechny cekatele. Posta konecne vcera dorucila a ja si je tam dnes pred sestou odpoledni vyzvednul. Mam je na ruce a jsou super! Zvlastni pocit mit na ruce po letech digitalky. Mozna, ze u mne vydrzi dele nez ty dva tydny Gougy, jsou uplne nove? Premyslim, ze bych je vzal do bazenu, ale mam trochu strach. Jinak si od brachy vypujcim fotak a udelam reportaz, jak bylo v planu.
gougy Odesláno 13. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2009 Zdravim vsechny cekatele. Posta konecne vcera dorucila a ja si je tam dnes pred sestou odpoledni vyzvednul. Mam je na ruce a jsou super! Zvlastni pocit mit na ruce po letech digitalky. Mozna, ze u mne vydrzi dele nez ty dva tydny Gougy, jsou uplne nove? Premyslim, ze bych je vzal do bazenu, ale mam trochu strach. Jinak si od brachy vypujcim fotak a udelam reportaz, jak bylo v planu. Jsou v podstatě nové a schválně jsem je zabalil jen málo, aby si pošta prošla prvním testem doporučuji věnovat pozornost poslednímu sloupci koláže na titulní straně kalendáře Užívej, šetřit je netřeba, do bazénu patří
skalis Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 V bazenu jeste nebyly, ale do sprchy uz jsem je vzal. Zalozil jsem Mudman vlakno ve fotogalerii.
nAscA Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Do fronty se nehlasim, nenosil bych je Nutno podotnout, ze neco takoveho uz delsi dobu probiha na WUS (nutno pohledat v sekci g-shock), zajimavejsi je to v tom, ze se posilaji po svete.
gougy Odesláno 17. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Do fronty se nehlasim, nenosil bych je Nutno podotnout, ze neco takoveho uz delsi dobu probiha na WUS (nutno pohledat v sekci g-shock), zajimavejsi je to v tom, ze se posilaji po svete. Která potvora mi šlohla nápad (navíc dříve než mě napad ) (na wus nejsem) Dej sem odkaz, ať je inspirace "kam s tím"
nAscA Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 (upraveno) Nazvali to G-travel a nez dosli ke mne, tak se nekde v Norsku ztratily Neco je zde: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=NOrway treti zastavka: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=243553 zde co se stalo: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=NOrway tady se zacina nanovo: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=NOrway Upraveno 17. října 2009 uživatelem nAscA
gougy Odesláno 17. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Nazvali to G-travel a nez dosli ke mne, tak se nekde v Norsku ztratily Neco je zde: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=NOrway treti zastavka: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=243553 zde co se stalo: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=NOrway tady se zacina nanovo: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=NOrway Tak to je mazec! Kdyby alespoň jiný typ hodinek... Zatím jsem koukal jen na fotky Krakowa, paráda, ale hodinky žádné.
1Lachtan Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Velice zajímavý nápad Hlásím se také do pořadníku (klidně bych je vzal i na výlet do P.A.F., ale tam většinou bývám déle jak měsíc...)
Jiřina Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Tak já se s dovolení taky hlásím...
Dantechno Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) Tak dneska dorazily od Skalise tyto putovni gecka - timto mu diky. Necham si je tak tri tydny - mesic. Mozna naporad Nejdriv jsem premyslel ze s nima udelam nejaky skopiciny, ale pak jsem pomyslel na ty smutne oci ostatnich v seznamu za mnou kdybych je znicil ...... takze je moc trapit nebudu. O vikendu udelam nejake fota a prdnu to sem. Jeste pro uplnost seznam. Snad tam jsme vsichni: Skalis Apep Dantechno Juraj11 honny kibi skik Onion little_w Elda76 Filipes klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem Dantechno
skalis Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Jeste pro uplnost seznam. Snad tam jsme vsichni: Skalis Apep Dantechno . . . Jen doplnim, ze k Apepovi poputuji od Dana. Psal jsem mu SZ o adresu, ale neozval se mi. A protoze jsem odjel na vice nez 2 tydny do zahranici, nechtel jsem, aby hodinky zahalely u mne doma. Tak jsem se dohodl s Danem, ze je poslu jemu a on pak Apepovi.
Dantechno Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 (upraveno) Par postrehu ze spolecneho souziti. Barva je zvlastni , vypadaji jak vojenske hodinky z valky v zalivu. Jsou to moje prvni gecka s dual illuminatorem a vypada to fakt pekne. Naopak minus davam za oranzovy displej , i kdyz vypada moc dobre parkrat jsem mel problem odecist udaje. Dvoujazyckova spona je plus. Prikladam odkaz na manual. Upraveno 4. listopadu 2009 uživatelem Dantechno
Apep Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 (upraveno) Par postrehu ze spolecneho souziti. Barva je zvlastni , vypadaji jak vojenske hodinky z valky v zalivu. Jsou to moje prvni gecka s dual illuminatorem a vypada to fakt pekne. Naopak minus davam za oranzovy displej , i kdyz vypada moc dobre parkrat jsem mel problem odecist udaje. Dvoujazyckova spona je plus. Prikladam odkaz na manual. Už jsem se ozval a adresu poslal - byl jsem v té Francii, když se mě Skalis snažil kontaktovat, takže Dane, v poště máš mou adresu a já se už těším Edit: Jen bych se přimluvil za to, abychom si to rozmysleli s těmi pamětními vrypy špendlíkem, do toho se fakt nechce, série pamětních fotek pamětní vrypy určitě rovnocenně nahradí PS: Za manuál díky, začínám ho studovat s předstihem Upraveno 5. listopadu 2009 uživatelem Apep
skalis Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 Edit: Jen bych se přimluvil za to, abychom si to rozmysleli s těmi pamětními vrypy špendlíkem, do toho se fakt nechce, série pamětních fotek pamětní vrypy určitě rovnocenně nahradí Ja jsem poslal s hodinkami pruvodku, ktera ma nahradit to rypani. Takze kazdy se muze (mel by ) zapsat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se