Onisan Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Větší fotky budu mazat, všichni nejsou připojeni kabelem tlustým jako noha a stahování větších fotek jim činí problémy. V poslední době se opět vrátilo mínění, že čím větší, tím lepší... Chápu, že focení patří k naší zálibě, ale když tady i se svým rychlým připojením čekám, než se mi načte fotka o hovadské velikosti 3000 x 2000 a pak zjistím, že je to fantastická fotka balíku z pošty a následuje dalších několik fotek.. bublinkový papír, profláknutá krabička od Steinhart a takhle to pokračuje dál.... Tak bych vystřík :)
Návštěvník Snow Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Mám s tímhle tématem pořád problém. Sice nezvěřejňuji fotky svých hodinek v billboardovém rozlišení, nedávám je nikam, ale mám spoustu příspěvků s linky, které doprovázím jednou nebo i více fotkami, aby bylo zřejmé o čem téma vlastně bude. Svého času jsem vytvořil pamětníkům dobře známou velkou fotogalerii, kterou jsem pak komplet celou smazal a do fotogalerie už nepřispívám. Pokračuji již výše zmíněnou formou pomocí odkazů, které dávám do příslušných sekcí. Fotografie či obrázky jsem už nepřidával vůbec, ale byl jsem požádán, abych k linkům nějaké to foto přidal. Mám pocit, že kdybych zveřejňoval vše do fotogalerie byl by to chaos vláken bez rozlišení a proto jsem zvolil právě onu formu zařazování podle sekcí. Nevím tedy, kam mám své nálezy umístit. Co s tím, nechám si poradit. Fotografie se mi nechce zmenšovat, protože se většinou jedná o atypické hodinky, které nejsou zpravidla vidět na pultech hodinářství v ČR.
Onisan Odesláno 7. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Snowe, všichni už známe, že tvé příspěvky obsahují taková díla pro mlsouny.. když jsem u pomalého připojení, tak si to nechám na chvíli kdy mám připojení rychlé...
Karlos Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Utkvělo mi v paměti, jak kdysi na Nově uváděli Gondíkovi snídani s Novou a taky telefonickou soutež. Na obrazovce bylo véliké číslo kam mají lidi volat a Adéla říkala: "...a prosíme vás, televizní diváci, abyste na soutěž volali na uvedené číslo a ne sem k nám do studia. Vy nám ale stejně voláte, nechápu" No a tak si myslím, že s těmi fotkami bude úplně stejné
Gilius Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Já fotky často lidem upravuju sám,ale to musím být u svého počítače. Poslední dobou jsem byl častěji v práci,tak jsem to holt nestíhal....pardon.
911 Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 ja to beru. jen mam pocit, ze v nejake ankete probehlo hlasovani 800x600 vs 1024x768 a vyhral ten druhy rozmer. ten se snazim dodrzovat a hlavne koukam na velikost souboru.
Onisan Odesláno 7. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Berte prosím ohledy i na tu menší část našich kolegů kteří prostě s fotkou větší než 800x600 mají problém. I když je jich méně než 51% tak snad se tolik nestane. Na foťáku si velikost umím nastavit i já! při vší úctě, nevím co jste tady kdo vyfotil aby bylo nutné to vidět v tak velkém rozlišení. Jak jsem psal, vchol tomu nasazuje každý nový seriál "mám nové hodinky" který začíná sérií kde je balík, rozbalený balík, krabice, otevřená krabice, hodinky v krabici,hodinky vedle krabice a takhle to pokračuje :) Myslím, že není problém ukazovat hodinky co tady máme právě v rozlišení 800 X 600 a případné majstrštyky s velkým rozlišením dávat do galerie. Když jdu do galerie tak vím, že mně čekají velké fotky... Za všechny s pomalejším připojením všem mnohokrát děkuji za pochopení
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.