de-tomaso Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 skeleton: po "několikerém restartu" se dokážu přiblížit k tomu jak by to mělo být.... ale sekundovka je stále mimo. Neukazuje tma kam má. Možná kdybych si s tim hrál 2 hodiny, snat to nějak nastavím....
de-tomaso Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Takže se mi to nakonec podařilo srovnat. Po každém restartu se totiž ručičky rovnají o 2 sekundy dál v protisměru chodu hodinek. Takže je třeba takhle postupovat (stále dokola restartovat) dokud nebudete mít vteřinovku na pozici 12. Pak jsou srovnané i hlavní ručičky. Ted už jen čekám, až chytnou signál a sami se nařídí Takže díky Skeletone.... a omlouvam se, že sem tady tím zaplácl fórum, ale třeba se to někdy bude někomu hodit.
mac Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 cau ja ti ho muzu poslat mejlem tak ho sem napis. Pekne prosim o zaslani navodu v cestine pro Citizen Promaster. m.vejmelka@seznam.cz
KOP Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 (upraveno) Zajimalo by me co si myslite o tomto nejnovejsim modelu SkyHawk. Zatim jsem nenasel ze by byly v CR v prodeji. Mel jsem je na ruce a za US $550 jsem neodolal. Za dva tydny se vracim z Japonska, vyplati se privezt jich vice? Co me temer rozesmalo - krome papirove knizecky s manualem je prilozeno i interaktivni CD pro nastaveni a obsluhu. Odkaz na clanek: http://www.europastar.com/europastar/magaz...t_id=1003604750 Upraveno 9. října 2007 uživatelem KOP
KOP Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Tak jsem privezl (prolezl celnim bez cla :-)) celkem troje, jedny si necham pro sebe a dvoje budou na prodej. Je to i na me ruce "poradny kus zeleza", o dost vetsi nez me dosavadni Seika Pilot.
Návštěvník Snow Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 (upraveno) Tak jsem privezl (prolezl celnim bez cla :-)) celkem troje, jedny si necham pro sebe a dvoje budou na prodej. Je to i na me ruce "poradny kus zeleza", o dost vetsi nez me dosavadni Seika Pilot. Tady na fóru je prodáš asi těžko, něco tak šíleného jsem dlouho neviděl, přeplácanější snad už ani nemohly být Upraveno 8. listopadu 2007 uživatelem Snow
dido Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Tak jsem privezl (prolezl celnim bez cla :-)) celkem troje, jedny si necham pro sebe a dvoje budou na prodej. Je to i na me ruce "poradny kus zeleza", o dost vetsi nez me dosavadni Seika Pilot. A za kolko budu?
Qvido Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 "Radio controlled" z Japonska, pochybuju že to tady bude fachat.
vlasta66 Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 "Radio controlled" z Japonska, pochybuju že to tady bude fachat. Mělo by to fungovat, když se podíváš na malý subciferníček je tam napsáno USA, EUR a pravděpodobně pod ručičkou JAP a podle mě to znamená kde je možný příjem signálu.
Qvido Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Mělo by to fungovat, když se podíváš na malý subciferníček je tam napsáno USA, EUR a pravděpodobně pod ručičkou JAP a podle mě to znamená kde je možný příjem signálu. Asi fakt bude, možná k tomu i slouží ten subcif. na 6 hodinách, nějaké přijímací mody. KOP nechceš nám do toho trošku vnést jasno?
yed69 Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 (upraveno) Jsou schopné přijímat signál z vysílačů v Německu, v Japonsku a ve Státech (tzv. tri-band, protože každý vysílá na jiné frekvenci). Automaticky se seřizují po příjmu nového signálu, jinak pravidelně 6x denně. http://www.ehodinarstvi.cz/good.php?goodId...0-53E-RC-signal Citizen 'Skyhawk' Atomic Flight Chrono NEW! Model Number: JY0000-53E 3rd generation 'Skyhawk' flight chronograph from Citizen features a Citizen Eco-Drive movement with atomic timekeeping - automatically synchs several times daily with atomic clocks in North America, Europe or Japan for spot-on accuracy - as well as world time in 43 cities around the globe, perpetual calendar, 1/100 second chronograph that measures up to 24 hours, 99 minute countdown timer, two daily alarms, GMT display, digital display backlighting, power reserve indicator and a slide rule bezel. Construction is of solid stainless steel with a black dial, non-glare crystal and water resistance to 200 meters. Model JY0000-53E Brand Citizen Series Skyhawk Style Number JY0000-53E Designed For Men Complications: Alarm, Chronograph, Gmt/Dual Time Display, Perpetual Calendar and Power Reserve Indicator Features: Digital Display Movement Type Eco-Drive Solar Quartz Crystal Mineral Calendar Type Perpetual-Calendar Case Material Stainless Steel Case Width 45 mm Bezel Function E6B Flight Computer Dial Color Black Band Material Stainless Steel Clasp Type Fold Over Clasp with Push Button Water Resistance 200 M Warranty 5-Years Manufacturer Upraveno 9. listopadu 2007 uživatelem yed69
yed69 Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 (upraveno) Tady něco o těch vysílačích: The electric wave reception function: automatic reception (maximum/day)/< Japan > electric wave: JJY and frequency: 40kHz < United States > electric wave: United States electric wave (WWVB), frequency: 60kHz < European region > electric wave: MSF/DCF77 and the frequency: 77.5kHz Upraveno 9. listopadu 2007 uživatelem yed69
Návštěvník YPO Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Automaticky se seřizují po příjmu nového signálu, jinak pravidelně 6x denně. tohle není až tak docela pravda i když se to v návodech píše ..... na mém G shocku se seřizují pouze jednou a to v noci (je tam datum i čas posledního seřízení) totéž se děje i na stolních radio contr.
Návštěvník YPO Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 už jsem to sem někam dával ale ještě jednou ... je to z návodu na Casio Gshock ..... a opravdu to funguje jenom jednou denně
yed69 Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 (upraveno) YPO: Já ti naprosto věřím, ty Citizen JY0000-53E jsou ale nový model, který šel oficiálně na trh před dvěma týdny. Až je budu mít doma, tak se na to můžem podívat. Navíc i v tom tvém návodu je, že cituju: "...auto receive can be performed up to 6 times a day..." Upraveno 9. listopadu 2007 uživatelem yed69
Návštěvník YPO Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 YPO: Já ti naprosto věřím, ty Citizen JY0000-53E jsou ale nový model, který šel oficiálně na trh před dvěma týdny. Až je budu mít doma, tak se na to můžem podívat. Klidně se můžeme pohádat :lol2: .... dej pak vědět jsem zvědavý jak to dopadlo
yed69 Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 (upraveno) ...ještě jsem editoval svůj příspěvek. Asi platí, že pokud to nepotřebují víckrát, tak se nesynchronizují víc než jednou. Domnívám se, že signál je vysílaný 'furt pryč' v uvedených časech. Když jsem měnil baterie v meteostanici, tak se nastavila automaticky do pěti minut a v celou to nebylo... Upraveno 9. listopadu 2007 uživatelem yed69
Návštěvník YPO Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 (upraveno) ...ještě jsem editoval svůj příspěvek. Asi platí, že pokud to nepotřebují víckrát, tak se nesynchronizují víc než jednou. Domnívím se, že signál je vysílaný 'furt pryč' v uvedených časech. musím ještě zareagovat ..... máme doma celkem troje radiem řízené hodiny ...... seřizují se opravdu jenom v noci .... pokud z nich vyndám a nandám baterii a dám manuální hledání signálu tak se vůbec nechytají ..... ani jedny ....... možná to jsou srač** a neumí to ...... opravdu jsem zvědavý na tvoje poznatky - jestli v tom udělal Citizen nějaký posun,ale domnívám se,že to záleží na poskytovateli signálu Upraveno 9. listopadu 2007 uživatelem YPO
Qvido Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Moje zkušenost s radio controlled hodinami ( mám doma patery ) každé se seřizujou jinak, některé okamžitě po vložení baterie, některým to však trvá i 8 hodin.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se