Přejít na obsah

Co si myslíte o CITIZEN Promaster ???

Doporučené příspěvky

Odesláno

skeleton: po "několikerém restartu" se dokážu přiblížit k tomu jak by to mělo být.... ale sekundovka je stále mimo. Neukazuje tma kam má. Možná kdybych si s tim hrál 2 hodiny, snat to nějak nastavím....

• Odpovědi 232
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Takže se mi to nakonec podařilo srovnat. Po každém restartu se totiž ručičky rovnají o 2 sekundy dál v protisměru chodu hodinek. Takže je třeba takhle postupovat (stále dokola restartovat) dokud nebudete mít vteřinovku na pozici 12. Pak jsou srovnané i hlavní ručičky. Ted už jen čekám, až chytnou signál a sami se nařídí :rolleyes:

Takže díky Skeletone.... a omlouvam se, že sem tady tím zaplácl fórum, ale třeba se to někdy bude někomu hodit. :smile_anim:

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Zajimalo by me co si myslite o tomto nejnovejsim modelu SkyHawk. Zatim jsem nenasel ze by byly v CR v prodeji. Mel jsem je na ruce a za US $550 jsem neodolal. Za dva tydny se vracim z Japonska, vyplati se privezt jich vice? Co me temer rozesmalo - krome papirove knizecky s manualem je prilozeno i interaktivni CD pro nastaveni a obsluhu. :thumbsup_anim:

Odkaz na clanek: http://www.europastar.com/europastar/magaz...t_id=1003604750

post-2230-1191891273.jpg

Upraveno uživatelem KOP
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Tak jsem privezl (prolezl celnim bez cla :-)) celkem troje, jedny si necham pro sebe a dvoje budou na prodej. Je to i na me ruce "poradny kus zeleza", o dost vetsi nez me dosavadni Seika Pilot.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Tak jsem privezl (prolezl celnim bez cla :-)) celkem troje, jedny si necham pro sebe a dvoje budou na prodej. Je to i na me ruce "poradny kus zeleza", o dost vetsi nez me dosavadni Seika Pilot.

Tady na fóru je prodáš asi těžko, něco tak šíleného jsem dlouho neviděl, přeplácanější snad už ani nemohly být :thumbsdown_anim: :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

A za kolko budu?

Odesláno
"Radio controlled" z Japonska, pochybuju že to tady bude fachat.

Mělo by to fungovat, když se podíváš na malý subciferníček je tam napsáno USA, EUR a pravděpodobně pod ručičkou JAP a podle mě to znamená kde je možný příjem signálu.

Odesláno
Mělo by to fungovat, když se podíváš na malý subciferníček je tam napsáno USA, EUR a pravděpodobně pod ručičkou JAP a podle mě to znamená kde je možný příjem signálu.

Asi fakt bude, možná k tomu i slouží ten subcif. na 6 hodinách, nějaké přijímací mody. KOP nechceš nám do toho trošku vnést jasno?

Odesláno (upraveno)

Jsou schopné přijímat signál z vysílačů v Německu, v Japonsku a ve Státech (tzv. tri-band, protože každý vysílá na jiné frekvenci). Automaticky se seřizují po příjmu nového signálu, jinak pravidelně 6x denně.

http://www.ehodinarstvi.cz/good.php?goodId...0-53E-RC-signal

Citizen 'Skyhawk' Atomic Flight Chrono NEW!

Model Number: JY0000-53E

3rd generation 'Skyhawk' flight chronograph from Citizen features a Citizen Eco-Drive movement with atomic timekeeping - automatically synchs several times daily with atomic clocks in North America, Europe or Japan for spot-on accuracy - as well as world time in 43 cities around the globe, perpetual calendar, 1/100 second chronograph that measures up to 24 hours, 99 minute countdown timer, two daily alarms, GMT display, digital display backlighting, power reserve indicator and a slide rule bezel. Construction is of solid stainless steel with a black dial, non-glare crystal and water resistance to 200 meters. Model JY0000-53E

Brand Citizen

Series Skyhawk

Style Number JY0000-53E

Designed For Men

Complications: Alarm, Chronograph, Gmt/Dual Time Display, Perpetual Calendar and Power Reserve Indicator

Features: Digital Display

Movement Type Eco-Drive Solar Quartz

Crystal Mineral

Calendar Type Perpetual-Calendar

Case Material Stainless Steel

Case Width 45 mm

Bezel Function E6B Flight Computer

Dial Color Black

Band Material Stainless Steel

Clasp Type Fold Over Clasp with Push Button

Water Resistance 200 M

Warranty 5-Years Manufacturer

post-1395-1194605641.jpeg

Upraveno uživatelem yed69
Odesláno (upraveno)

Tady něco o těch vysílačích:

The electric wave reception function: automatic reception (maximum/day)/< Japan > electric wave: JJY and frequency: 40kHz < United States > electric wave: United States electric wave (WWVB), frequency: 60kHz < European region > electric wave: MSF/DCF77 and the frequency: 77.5kHz

post-1395-1194606915.gif

post-1395-1194606930.gif

post-1395-1194606980.gif

Návštěvník YPO
Odesláno

Automaticky se seřizují po příjmu nového signálu, jinak pravidelně 6x denně.

tohle není až tak docela pravda i když se to v návodech píše ..... na mém G shocku se seřizují pouze jednou a to v noci (je tam datum i čas posledního seřízení) totéž se děje i na stolních radio contr.

Návštěvník YPO
Odesláno

:)

už jsem to sem někam dával ale ještě jednou ... je to z návodu na Casio Gshock ..... a opravdu to funguje jenom jednou denně :)

Odesláno (upraveno)

YPO: Já ti naprosto věřím, ty Citizen JY0000-53E jsou ale nový model, který šel oficiálně na trh před dvěma týdny. Až je budu mít doma, tak se na to můžem podívat. Navíc i v tom tvém návodu je, že cituju: "...auto receive can be performed up to 6 times a day...":)

Návštěvník YPO
Odesláno
YPO: Já ti naprosto věřím, ty Citizen JY0000-53E jsou ale nový model, který šel oficiálně na trh před dvěma týdny. Až je budu mít doma, tak se na to můžem podívat.

Klidně se můžeme pohádat :lol2: :lol2: :lol2:

.... dej pak vědět jsem zvědavý jak to dopadlo ;)

Odesláno (upraveno)

...ještě jsem editoval svůj příspěvek. Asi platí, že pokud to nepotřebují víckrát, tak se nesynchronizují víc než jednou. Domnívám se, že signál je vysílaný 'furt pryč' v uvedených časech. Když jsem měnil baterie v meteostanici, tak se nastavila automaticky do pěti minut a v celou to nebylo...

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
...ještě jsem editoval svůj příspěvek. Asi platí, že pokud to nepotřebují víckrát, tak se nesynchronizují víc než jednou. Domnívím se, že signál je vysílaný 'furt pryč' v uvedených časech.

musím ještě zareagovat :D ..... máme doma celkem troje radiem řízené hodiny ...... seřizují se opravdu jenom v noci .... pokud z nich vyndám a nandám baterii a dám manuální hledání signálu tak se vůbec nechytají ..... ani jedny ....... možná to jsou srač** a neumí to ...... opravdu jsem zvědavý na tvoje poznatky - jestli v tom udělal Citizen nějaký posun,ale domnívám se,že to záleží na poskytovateli signálu ;)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Moje zkušenost s radio controlled hodinami ( mám doma patery ) každé se seřizujou jinak, některé okamžitě po vložení baterie, některým to však trvá i 8 hodin.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...