Přejít na obsah

Co si myslíte o CITIZEN Promaster ???

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 232
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Tak jsem se na ty tve byl podivat dnes do shoppingparku kde je prodavali za 26.000,- :-D a vyapadaji vazne kouzelne, akorat se mi zdaly nejak moc male. ;) Na obrazcich vypadaji vetsi.

Tam vůbec mají plno hezkých hodinek. Ty Citizeny jsem tam viděl taky a jsou docela pěkné.

Možná ujedu bokem diskuse, ale taky jsem tam viděl hezké CASIA (viz obrázek). Trošku mi připomínají Omegy Speedmastery (s trošku jiným rozložením ciferníčků) a zblízka jsou samozřejmě mnohem pěknější, než na obrázku. Mimo jiné jsem si všiml pěkně zarovnaných ručiček se značkami na ciferníku... což potěší a v této cenové kategorii už tuplem.

ef-503d-1-d.jpg

Odesláno

No presne ty co mas objednane, akorat ne s titanovym tahem. Ty celotitanove jsou pry totiz v omezene serii 1000 ks. V realu vypadaji vazne silene, libilo se mi jak sekundovka litala podle prednastaveneho rezimu a svou druhou stranou ukazovala napriklad stav baterie, silu radioveho signalu atp. Pristi tyden asi objednam ty same co budes mit ty akorat bez toho bileho okraje.

Odesláno

No jo uz to tak je, ukazovala mne ale nejaky prospekt ceskeho distributora, takze je treba to brat s velkou rezervou a urcite kdyz videla muj zajem o tyto kousky chtela prodat a proto strasila omezenou serii. ;) Kdyz ale vidim jake nehorazne rabaty na tech hodinkach maji, ja osobne delam do pocitacu a tady jedeme max. na 5% a oni delaji s prehledem 100% :-D

Návštěvník Kamil
Odesláno

300 USD + cca 30 USD shipping!

2 Japezz: tos ty Promastery kupoval ze Španělska z toho odkazu, který jsem sem dával? Nejsi z Prahy, že bych je potěžkal a zkusil na ruce :P

Odesláno
tom: no dovol, copak ja mam takovou trpaslici vietnamskou ruku? ;) ale vis jak si libuju na fotkach hodinek na ruce...
Odesláno

Hmm tak uz se ti to blizi :) Dneska jsem byl v Carefouru a tam je maj i s kovovym tahem za 22.000,- ale ne v titanu, vazne super kousek uz se tesim az ti dorazi v utery je objednam take, ale jeste si pockam na tvou reakci. ;)

Odesláno

Pánové nechci strašit, ale víte jistě, že hodinky rádiem řízené vyrobené pro USA budou fungovat v Evropě? Pokud já vím tak v Evropě jsou jen dva vysílače a to u Frankfurtu a v Londyně, každý vysílá na jiné vlně. Oba dva vysílače umí zpracovávat jen poslední modely Casio a to buď atomatickým výběrem a nebo volbou. Citizeny umí jen Frakfurt, alespoň ty co prodáváme u nás.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...