Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno jsem dostal tyto automaty od kolegy z práce,moc mne na první pohled nenadchly ale darovanému koni na zuby nehleď.Hledal jsem tady na foru,jestli tu není něco zrovna o takových ale nic jsem nenašel.Po generálce strojku u hodináře,zase šlapou jak mají.-10 za 24 hodin je slušné.Chtěl bych vědět jesli někdo nemá ty samé atd atd.Pouzdro je podle mne stejné jak u poljot chroograf.děkuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Včera jsem se o to pokoušel a foto se nezobrazilo snad se to dnes povede.

Foto ti někdo smazal, protože je velké jako kráva. Vlož ho 800x600, nebo max 1024x768 a bude to OK.

Odesláno

Včera jsem se o to pokoušel a foto se nezobrazilo snad se to dnes povede.

fotku jsem smazal,jsi tu od roku 2007,už by jsi mohl vědět,že takhle velké fotky patří pouze do sekce fotogalerie.......zbytek viz lolohh.

Odesláno
Mám ještě toto provedení a omlouvám se nějak se mi spolehlivě nedaří zmenšovat rozměr foto.

Stáhni si program XnView je hrozně jednoduchý klikneš rozměry a vybereš si formát potvdíš a hotovo :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...