vraby Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Hodinky dorazily před týdnem a dnes jsem si trochu pohrál na fotografa Berte to s rezervou,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 fotky nejsou špatný...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro103 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 fotky nejsou špatný...... A nie len fotky Myslim, ze aj samotne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Pěkný hodinky i fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Hodinky v poklopci hodinky dobry, fotky taky dobry, poklopce mam radeji damsky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 V zápalu focení jsem ani ten poklopec nepostřehl,ale třeba to je dámský,že by manželky džíns? A ty hodinky? Určitě časem budou další(Gilius) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnie2000 Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 fotky su celkom dobre,ale hodinky su velmi,velmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos lacika Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 hodinkky vyzeraju super. dlhsiu dobu uz premyslam o dalsich vostokoch a veru toto je asi ten spravny kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 (upraveno) Nové foto na tahu Watchadoo (22mm) leštěný. Kůže nebo železo,co vypadá lépe? Upraveno 29. října 2009 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 za mě taky watchadoo,focený řemínek se mi moc nelíbí.A ta leštěná luneta jde k leštěnému tahu náramně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 osobně bych nechal kůži, ale dal bych tam jinou, jinak moooooc měkne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luvalu Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 mě se víc líbí na watchadoo, fotky jsou opravdu hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se