speedersky Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Nazdar, k tym Christopher Ward. Su podla mna uplne to co hladas a konkretne the W7 Chronograph. Sam som ich kupoval priatelke k narodeninam. Kupis ich len na ich stranke. Objednavka v poriadku a po zaplateni kartou som ich mal doma ani nie za tyzden. Prisli v peknej krabicke so zarucnou kartou aj milym listom. Este by som mozno pre teba odporucal pozriet tuto linku: http://www.christopherward.co.uk/pd2_LADIE...te-leather.htm# su to tie iste hodinky len minulorocny model. To iste len za polovicnu cenu cize by si sa aj zmesitl do tvojho limitu. Jediny rozdiel je novy cifernik inak to je uplne to iste. Ja som kupil presne tieto biele.
Jikoun Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 tarmi napsal: být tebou ji nechám vybrat na netu samotnou. Pokud ti vadí, že by viděla cenu, tak se můžeš na chvíli zabavit a přichystat jí prezentaci bez cen. Líbí se mi, jak seš přesvědčenej, že ty hodinky opravdu chce a potřebuje je. Snad je to pravda, jinak je po týdnu nošení stejně mrskne do kouta a tvé snažení tady příjde vniveč. OT: mně se zatím nejvíc líbil návrh na botta-design, jelikož by v jednom dárku měla hodinky i boty... nazdar Ale to by zas nebylo překvapení :-(. Když se jí nebudou líbit, tak si pak místo nich vybere SAMA jiné... Ano, přesvědčenej sem, říkala mi to a říkala, že si je po brigádě koupí. Už toho s těma botama nechte, však jsem se omluvil . Nazdar.
Jikoun Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 speedersky napsal: Nazdar, k tym Christopher Ward. Su podla mna uplne to co hladas a konkretne the W7 Chronograph. Sam som ich kupoval priatelke k narodeninam. Kupis ich len na ich stranke. Objednavka v poriadku a po zaplateni kartou som ich mal doma ani nie za tyzden. Prisli v peknej krabicke so zarucnou kartou aj milym listom. Este by som mozno pre teba odporucal pozriet tuto linku: http://www.christopherward.co.uk/pd2_LADIE...te-leather.htm# su to tie iste hodinky len minulorocny model. To iste len za polovicnu cenu cize by si sa aj zmesitl do tvojho limitu. Jediny rozdiel je novy cifernik inak to je uplne to iste. Ja som kupil presne tieto biele. Ty jsou opravdu moc pěkné, ale táta říká, že pro holku je tam moc zbytečných funkcí a v případě, že by se jí nelíbily, tak vyměna by nebyla jdnoduchá .
speedersky Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 (upraveno) vymenu som neriesil to je pravda, ale mas narok na vratenie bez udania dovodu az do 60 dni v plnej sume alebo za iny tovar. Tito obchodnici pokial su seriozny tak to tak aj myslia. Jedine co by si musel je im napisat mail a popripade zabalit hodinky a poslat spat. Ja som im pisal ohladom objednavky a dostal som odpoved hned. Musim povedat ze to je seriozna znacka. Co sa tyka funkcii, tak o tie neide. Ide o to ako hodinky vyzeraju a aky z nich mas pocit. Je malo ludi ktory naozaj vyuziju funkcie hodiniek. Myslim tym aktivne vyuzivaju. V kazdom pripade by tvoja priatelka mala chronografy sportovo elegantne (cize na akukolvek udalost). Skus sa jej popytat ake by sa jej pacili, podla toho bude vediet ake by mozno chcela. Ale ak sa rozhodnes, tak s vratenim by som sa v pripade CW nebal nicoho. add: moja z tych funkcii mala radost Upraveno 19. října 2009 uživatelem speedersky
Jikoun Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 (upraveno) speedersky napsal: vymenu som neriesil to je pravda, ale mas narok na vratenie bez udania dovodu az do 60 dni v plnej sume alebo za iny tovar. Tito obchodnici pokial su seriozny tak to tak aj myslia. Jedine co by si musel je im napisat mail a popripade zabalit hodinky a poslat spat. Ja som im pisal ohladom objednavky a dostal som odpoved hned. Musim povedat ze to je seriozna znacka. Co sa tyka funkcii, tak o tie neide. Ide o to ako hodinky vyzeraju a aky z nich mas pocit. Je malo ludi ktory naozaj vyuziju funkcie hodiniek. Myslim tym aktivne vyuzivaju. V kazdom pripade by tvoja priatelka mala chronografy sportovo elegantne (cize na akukolvek udalost). Skus sa jej popytat ake by sa jej pacili, podla toho bude vediet ake by mozno chcela. Ale ak sa rozhodnes, tak s vratenim by som sa v pripade CW nebal nicoho. add: moja z tych funkcii mala radost Oukej, možná to risknu. Musím se domluvit s rodinou. Díky moc. Jinak jak je velké to pouzdro? Wenger má 32mm. add: Moje by snad taky mohla mít . Upraveno 19. října 2009 uživatelem Jikoun
speedersky Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Puzdro je 36mm. A ma velmi malu ruku az rucicku a vobec to nevyzera divne. Prave naopak, dnes su moderne vacsie hodinky. Tak drzim palce s vyberom a potom sa pochval. Verim ze spravis radost!!!
Jikoun Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 speedersky napsal: Puzdro je 36mm. A ma velmi malu ruku az rucicku a vobec to nevyzera divne. Prave naopak, dnes su moderne vacsie hodinky. Tak drzim palce s vyberom a potom sa pochval. Verim ze spravis radost!!! Díky moc. Určitě sem pak napíšu, jak to dopadlo .
Jikoun Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Nejsou to doufám 10 let staré hodinky ty Wengery že ne? Že tam mají chybu? http://hodinky-zlato-stribro.cz/wenger7038...nce-p-9760.html :-) "Tento produkt byl přidán dne Úterý 30. listopad 1999." Add: Zřejmě ano, ten datum mají všude . Upraveno 19. října 2009 uživatelem Jikoun
seychela Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 osobne sa mi najviac pacili ti wardky W7, medzi mladymi babami tento štýl dost letí podla mna neurobís chybu ak ju to tiahne ovsem trochu do fashion :-) co by som vsak urcite skoncila tak to by bola diskusia s frajerkou na tému pácia sa ti tieto hodinky? nepácia sa ti tieto hodinky? velmi ju tým neprekvapís ked ju dva mesiace pred vianocami otravujes tým, ktoré hodky sa jej pacia a ktore nie a hlavne ked vie ze na vianoce dostane hodinky...čo tak trochu vzrúša do toho dať? :-)
Jikoun Odesláno 20. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2009 (upraveno) seychela napsal: osobne sa mi najviac pacili ti wardky W7, medzi mladymi babami tento štýl dost letí podla mna neurobís chybu ak ju to tiahne ovsem trochu do fashion :-) co by som vsak urcite skoncila tak to by bola diskusia s frajerkou na tému pácia sa ti tieto hodinky? nepácia sa ti tieto hodinky? velmi ju tým neprekvapís ked ju dva mesiace pred vianocami otravujes tým, ktoré hodky sa jej pacia a ktore nie a hlavne ked vie ze na vianoce dostane hodinky...čo tak trochu vzrúša do toho dať? :-) Neboj se, zas takový pakoň nejsem :-). Sehráli sme to s kámoškou tak, že ona napsala na facebook, že si koupila nové hodinky a bla bla bla a ona to moje kočička četla a když sem k ní přijel, tak se mě ptala co si to ta kámoška koupila, tak sem jí jedny hodinky fiktivní ukázal a ona mi řekla, že by si je nekoupila, že by raději kožený páseček a taaak :-). Od tý doby jsem s ní o hodinkách nemluvil :-). Takže myslím, že opravdu netuší, co jí čeká :-). add: Počkej, kde jsi přišla na to, že ona to ví, že dostane hodinky? Ona ani netuší . Upraveno 20. října 2009 uživatelem Jikoun
seychela Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 len som sa snažila trošku pomôcť ...myslím ze tým výberom netrafíš vedľa...kde som prišla na to že ona vie že dostane hodinky?....asi pre to že chlapi sú v tomto omnoho ľahšie čitateľnejší ako ženy hlavne ked sa snažia :-)))...myslím to v dobrom...držím palce nech je prekvapenie a nech sa hlavne páčia :-)
Jikoun Odesláno 20. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2009 (upraveno) seychela napsal: len som sa snažila trošku pomôcť ...myslím ze tým výberom netrafíš vedľa...kde som prišla na to že ona vie že dostane hodinky?....asi pre to že chlapi sú v tomto omnoho ľahšie čitateľnejší ako ženy hlavne ked sa snažia :-)))...myslím to v dobrom...držím palce nech je prekvapenie a nech sa hlavne páčia :-) Jo, v pohodě . Takže soudíš, dle vlastní zkušenosti s chlapama . Já budu opatrnější . A děkuju, doufám, že sem se trefil, sem zvědavej až přijdou jak budou vypadat ve skutečnosti . Upraveno 20. října 2009 uživatelem Jikoun
Filini Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 So far the word has spread to more than 40 countries and Christopher Ward is being talked about on independent online forums all over the world from the USA to Holland, and the Czech Republic to South Korea. objednavam priatelke Womens Kingfisher Splash Diver - White dlho som hladal zenske hodinky ktore maju aspon 42mm a nejsu moc kolotocarske
klaucz Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 (upraveno) Za 6000,- koupíš venku Seika co se tady prodávají za 17 000,-. Průměr 40 mm je na holku akorát. Shodou okolností má moje stará kromě těchto Seik i Wengery a skoro pořád tahá Seika. Malé hodinky jsou mimo už u děvčat. Takže můj typ Seiko Sportura SNDZ85 - 11 pravých diamantú na ciferníku, safírové sklíčko, WR 100 m. Dají se koupit i v bílé barvě s bílým páskem. Upraveno 24. října 2009 uživatelem klaucz
klaucz Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 (upraveno) Upraveno 24. října 2009 uživatelem klaucz
Jikoun Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2009 klaucz napsal: Ty sou super! Já už ale objednal ty Wengery .
michca Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Mám přítelkyni v podobných letech a vím, že se líbí větší hodinky a la pánské. Osobně se mi to taky na holkách líbí. Ze všech tady bych hlasoval pro certiny ds podium, ty bílé, musí vypadat skvěle na ruce. Vypadají luxusně, ale žádný kýč. A pokud chceš spíše vyloženě dámské hodinky, krásné má calvin klein, stylovky. Žádná hodinařina to sice není, ale na to si v tomto topicu nehrajeme. http://www.goldeligius.cz/eshop/244008.cal...irror-k2823130/ http://www.goldeligius.cz/eshop/243963.cal...notic-k5423120/ http://www.goldeligius.cz/eshop/244031.cal...y-pop-k3724203/ Atd..
Jikoun Odesláno 26. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2009 michca napsal: Mám přítelkyni v podobných letech a vím, že se líbí větší hodinky a la pánské. Osobně se mi to taky na holkách líbí. Ze všech tady bych hlasoval pro certiny ds podium, ty bílé, musí vypadat skvěle na ruce. Vypadají luxusně, ale žádný kýč. A pokud chceš spíše vyloženě dámské hodinky, krásné má calvin klein, stylovky. Žádná hodinařina to sice není, ale na to si v tomto topicu nehrajeme. http://www.goldeligius.cz/eshop/244008.cal...irror-k2823130/ http://www.goldeligius.cz/eshop/243963.cal...notic-k5423120/ http://www.goldeligius.cz/eshop/244031.cal...y-pop-k3724203/ Atd.. Negativní, tohle není to, co by se jí líbilo . Ale dík.
Jikoun Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 (upraveno) Ještě se chci optat, jestli ty Wengery http://www.wenger.ch/Products/Elegance/70381.html mají plastový nebo kovový strojek? Upraveno 10. listopadu 2009 uživatelem Jikoun
Jikoun Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 speedersky napsal: Nazdar, k tym Christopher Ward. Su podla mna uplne to co hladas a konkretne the W7 Chronograph. Sam som ich kupoval priatelke k narodeninam. Kupis ich len na ich stranke. Objednavka v poriadku a po zaplateni kartou som ich mal doma ani nie za tyzden. Prisli v peknej krabicke so zarucnou kartou aj milym listom. Este by som mozno pre teba odporucal pozriet tuto linku: http://www.christopherward.co.uk/pd2_LADIE...te-leather.htm# su to tie iste hodinky len minulorocny model. To iste len za polovicnu cenu cize by si sa aj zmesitl do tvojho limitu. Jediny rozdiel je novy cifernik inak to je uplne to iste. Ja som kupil presne tieto biele. Nevíte jak je to u Cristophera Warda s tím navrácením v případě, že bych tam nechal něco vyrýt?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se