johanko Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Zdravicko, tak to vyzera ze som uja zlomil na nejake dalsie hodinky. Ale s kriteriami si dajak neviem dat rady Hlavne MUSIA byt cele TItanove(ma nejaku alergiu a znesie len TITAN), okruhle a vodotesnost aspon 100M. Co sa tyka quartz alebo mechaniky tak tam je to otvorene (chce ich pouzivat aj na golf ale neviem neviem). Prevazne budu nosene celodenne k obleku. Mala by byt nejaka zvucnejsia znacka typu IWC, ROLEX. Cenovy strop nestanovil takze by nemal byt problem.... Dakujem za kazdu jednu radu
PhoeniX Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Jaeger Le-Coultre Master Compressor Chronograph Za 1/4 míče CZK jsou jeho.
johanko Odesláno 18. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Jaeger Le-Coultre Master Compressor Chronograph Za 1/4 míče CZK jsou jeho. Osobne sa mi nezdaju k obleku:( ale ja ich nosit nebudem, takze ich pisem do zoznamu a dakujem za tip
PhoeniX Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 To je vesměs obtížné zadání. Vyloženě oblekových hodinek v titanu se podle mého moc nenajde. Mě osobně nic s Tvým zadáním nenapadá. Proto jsem vybral alespoň reprezentativní značku s dobrým strojem. Ještě se dělají ve verzi bez chrona. No počkej si na další tipy.
johanko Odesláno 18. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2009 To je vesměs obtížné zadání. Vyloženě oblekových hodinek v titanu se podle mého moc nenajde. Mě osobně nic s Tvým zadáním nenapadá. Proto jsem vybral alespoň reprezentativní značku s dobrým strojem. Ještě se dělají ve verzi bez chrona. No počkej si na další tipy. Ja viem ze je to tazke nehovoriac, ze sa tazko zhana pre niekoho ineho. Lebo to co sa moze pacit mne nemusi sa pacit druhej strane. Tipy sa snad dovalia a pak sa potvrdi viac hlav viac rozumu
PhoeniX Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Kdyz bez limitu tak bez limitu: A ty sou hodně vostrý... Co za ně chtěj? Víc jak štyry kila? Ale asi pět.
utrejch Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 (upraveno) A ty sou hodně vostrý... Co za ně chtěj? Víc jak štyry kila? Ale asi pět. 18 000 evro, takze neco mezi ;-) Upraveno 19. října 2009 uživatelem utrejch
Vit Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Něco ze sousedního vlákna: http://www.chrono24.com/cz/zenith/1498030.htm?showpage=6 Upraveno 19. října 2009 uživatelem Vit
Frantik Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Ja mam k obleku tyhle a je to pecka http://www.breitling.com/en/#/models/professional/emergency/
Dantechno Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Dovolim so odkazat do prodejni sekce.
PhoeniX Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 18 000 evro, takze neco mezi ;-) Díky... Tyto jsou mi opravdu sympatické. Na kovotahu hodnotím za 1*, ale nemám na ně. Dovolim so odkazat do prodejni sekce. Jeee... To bych si sem taky mohl přihodit.
Dantechno Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Jeee... To bych si sem taky mohl přihodit. No psal zvucnejsi znacka tak jsem nemohl mlcet
PhoeniX Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 No psal zvucnejsi znacka tak jsem nemohl mlcet Touhle větou jsi mě upřímně pobavil.
johanko Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Tak som sa aj ja dopatral k nejakym titanovym... Tak som velmi zvedavy ako to dopadne
mira1.1 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Nebo od Panerai ještě celotitanové PAM 296 - Luminor Marina Automatic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se