Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravicko,

tak to vyzera ze som uja zlomil na nejake dalsie hodinky. Ale s kriteriami si dajak neviem dat rady :worried_anim: Hlavne MUSIA byt cele TItanove(ma nejaku alergiu a znesie len TITAN), okruhle a vodotesnost aspon 100M. Co sa tyka quartz alebo mechaniky tak tam je to otvorene (chce ich pouzivat aj na golf ale neviem neviem). Prevazne budu nosene celodenne k obleku. Mala by byt nejaka zvucnejsia znacka typu IWC, ROLEX. Cenovy strop nestanovil takze by nemal byt problem.... Dakujem za kazdu jednu radu

Odesláno

To je vesměs obtížné zadání. Vyloženě oblekových hodinek v titanu se podle mého moc nenajde. Mě osobně nic s Tvým zadáním nenapadá. Proto jsem vybral alespoň reprezentativní značku s dobrým strojem. Ještě se dělají ve verzi bez chrona. No počkej si na další tipy. :)

Odesláno
To je vesměs obtížné zadání. Vyloženě oblekových hodinek v titanu se podle mého moc nenajde. Mě osobně nic s Tvým zadáním nenapadá. Proto jsem vybral alespoň reprezentativní značku s dobrým strojem. Ještě se dělají ve verzi bez chrona. No počkej si na další tipy. :)

Ja viem ze je to tazke nehovoriac, ze sa tazko zhana pre niekoho ineho. Lebo to co sa moze pacit mne nemusi sa pacit druhej strane. Tipy sa snad dovalia a pak sa potvrdi viac hlav viac rozumu :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...