Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat,jestli náhodou nevíte,kde objednat kovový tah k Breitling Navitimer Montbrillant Spatiographe 22mm za nějakou rozumnou cenu,nebo kde koupím starší? Popř.jestli by ho někdo nesehnal.Díky za radu.

Upraveno uživatelem STRAPATONI
  • po měsíci...
Odesláno
Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat,jestli náhodou nevíte,kde objednat kovový tah k Breitling Navitimer Montbrillant Spatiographe 22mm za nějakou rozumnou cenu,nebo kde koupím starší? Popř.jestli by ho někdo nesehnal.Díky za radu.

Ahoj, taky poptávám kovový tah, ale na Cosmonauty 609 z roku 1963, 22mm...poradí někdo?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, já zase sháním nějaký masivní kovový tah ve stylu Breitling. Mám B vintage, na který bych rád zkusil dát tah, ale ceny originálních tahů sou astronomický a taky nechci za tisíc babek zjistit, že se mi to nelíbí. Přesto bych chtěl nějaký v Breitling designu...neporadíte někdo kde hledat, popř. nějakou značku výrobce?

Děkuji

Odesláno
Co mas za model, mozna se pak bude lepe radit.

Daji se koupit prakticky vsechny typy Breitling tahu jako "aftermarket", tedy stejne, ale neoriginalni.

Breitling Premier (ref. 777)...viz. foto, klasicky uchyceni 20 mm...vsechny hodinky nosím na tahu, proto bych chtěl zkusit, jak to bude vypadat. Jsem si vědom, že ty hodinky patří na kůži, ale proč to nezkusit...

Neměl bys, prosím, nějaký tip, kde sehnat?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Neměl bys, prosím, nějaký tip, kde sehnat?

Mas pravdu, kuze k nim asi sedne nejvic, ale pokud bych mel volit kov, asi bych se cestou Navitimer tahu. Vzhledem k tomu, ze v dobe kdy se tyto hodinky nosily byla spousta modelu na pletenem tahu, asi bych zvazoval i mesh. Ten eshop je v pohode, nakupuju tam pomerne casto.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...