Balet Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Jsem ve fázi, kdy bych rád přidal na poličku krabku s dalšími hodinkami... Zatím mám Archimede Pilot, Festina Chronograph a pak věci o kterých se stydím mluvit. Moje požadavky jsou, aby to mělo mechanický strojek, safírové sklo a stálo to tak 10-15 tis. korun. Dále by to mělo být jiné, než ostatní moje hodinky a když to bude mít jiný strojek, taky se nebudu zlobit... No ale teorie je jiná věc, než aktuální nabídka na trhu. Našel jsem si různě po internetu (každý pes, jiná ves, ale už jsem takový): ORIENT STAR WZ0241FH: Klady... - design - ještě jednou design - rezerva chodu - kaučukový strap Zápory... - obyč minerální sklo (asi, neumím japonsky) - zlacení se nejspíš ošoupe Ale pak jsem se shlédl v tomhle a nemůžu to dostat z hlavy... ORIS FRANK SINATRA DATE (světlé s modřenými ručkami) Klady... - design - mám rád Franka Sinatru - Swiss made - značka - velmi hezký ocelový tah - safír Zápory - lesklé plochy (musel bych být velmi opatrný - když se kouknu na Festiny je mi jasné, že leštěné plochy pro mě nejsou úplně to pravé : ) - lupa (jsem spíš krátkozraký, takže nevyužiju a moc se mi to nelíbí) Rád bych, abyste na to očkem pohlédli a svůj názor mi sdělili, popřípadě úplně něco jiného doporučili. Děkuji.
Ghill Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Cau, lupa je velmi pekna, trojuholnik nie je tradicny. S mido neslapnes vedla, sam som uz mal 2 (jedny stale mam). Aj ja mam rad Franka. Takze hura do toho. (ak si to chcel pocut) Ale pak jsem se shlédl v tomhle a nemůžu to dostat z hlavy... ORIS FRANK SINATRA DATE (světlé s modřenými ručkami) Klady... - design - mám rád Franka Sinatru - Swiss made - značka - velmi hezký ocelový tah - safír Zápory - lesklé plochy (musel bych být velmi opatrný - když se kouknu na Festiny je mi jasné, že leštěné plochy pro mě nejsou úplně to pravé : ) - lupa (jsem spíš krátkozraký, takže nevyužiju a moc se mi to nelíbí) Rád bych, abyste na to očkem pohlédli a svůj názor mi sdělili, popřípadě úplně něco jiného doporučili. Děkuji.
ls8ls8 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Sinatra v cerne verzi jsou zajimave! Jak jsou velke?
Balet Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2009 (upraveno) Sinatra v cerne verzi jsou zajimave! Jak jsou velke? 40x39 mm (cca) Já mám ten problém, že je mi bezmála 23 let a pere se ve mě touha mít něco ujetého a touha mít něco "dospělého"... : ) EDIT: skoro celé Upraveno 22. října 2009 uživatelem Balet
Kalifx Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 (upraveno) Sinatra v cerne verzi jsou zajimave! Jak jsou velke? Mám pocit, že na horní fotce je dámská varianta. Já měl černý pánský a velikost byla 39 x 39 mm. Vzhledem k tvaru pouzdra to bohatě stačilo. Byly to krásné hodinky akorát typově ne zrovna pro mě. Tady je fotka. EDIT: a lupa je párádní designérská třešnička. A je jedno jestli ji potřebuješ nebo ne... Ostatně celé hodinky jsou mimořádně vyvážené. Upraveno 22. října 2009 uživatelem Kalifx
Balet Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Mám pocit, že na horní fotce je dámská varianta. Já měl černý pánský a velikost byla 39 x 39 mm. Vzhledem k tvaru pouzdra to bohatě stačilo. Byly to krásné hodinky akorát typově ne zrovna pro mě. Tady je fotka. EDIT: a lupa je párádní designérská třešnička. A je jedno jestli ji potřebuješ nebo ne... Ostatně celé hodinky jsou mimořádně vyvážené. Já myslím, že dámské to nejsou, ty by neměly mít právě tu lupu... Jsou menší asi jen protože jsou focené z podhledu a jsou dál... : )
Gryll16 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Máš dvoje priznané hodinky a plánuješ ďalšie. Takže pre teba vidím možnú výhodu OrientStaru v tom, že nemajú dátum. V prípade, že nemáš "vrtítko" a plánuješ ich pri nosení striedať, možno ti to uľahčí život pri opätovnom nastavovaní hodiniek po ich zastavení. Ani na jedných mojich hodinkách dátum nesúhlasí s aktuálnym, pretože naň aj tak nevidím a pri striedaní hodiniek som lenivý ho nastavovať - jednoducho ho ignorujem. A mám radosť z toho, ako to všetkých okolo mňa vždy dopletie...
Kalifx Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 (upraveno) Já myslím, že dámské to nejsou, ty by neměly mít právě tu lupu... Jsou menší asi jen protože jsou focené z podhledu a jsou dál... : ) No já nevím - podle mě i dámský modely měly lupu a vzdáleností to asi nebude. Ty bílý jsou zapnutý na podušce a černý ležej na ní. Řekl bych... Ale to je ostatně jedno. edit: viz obrázek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2009 uživatelem Kalifx
Balet Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2009 (upraveno) No já nevím - podle mě i dámský modely měly lupu a vzdáleností to asi nebude. Ty bílý jsou zapnutý na podušce a černý ležej na ní. Řekl bych... Ale to je ostatně jedno. edit: viz obrázek... Aha, no tak jo... Já je na stránkách Orisu nenašel. Tak jsem jenom řekl to, co jsem četl na nějakém zahraničním foru. Ale to je jedno : ). Co se týče té datumky, ten winder si budu muset koupit určitě, protože když příjdu k hodinkám a ony stojí, tak na ně kašlu a beru si něco na baterku : ) EDIT: umazání obrázku z "quote". Upraveno 22. října 2009 uživatelem Balet
v79 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Mrkni na EBAY: ROLEX AIR KING ... jsou podobný těm Oriskám a za 1000 US$ by se starší daly sehnat.
Balet Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Mrkni na EBAY: ROLEX AIR KING ... jsou podobný těm Oriskám a za 1000 US$ by se starší daly sehnat. No, nevim, jestli bych se odvážil kupovat Rolexy na eBayi... Na jednu stranu mě to pochopitelně láká, ale na tu druhou je tam hodně neznámých... : )
Well Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Ten tah na Orisu vypadá vážně dobře. Vzal bych spíš bílou variantu. Orient se mi nelíbí.
Balet Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Ten tah na Orisu vypadá vážně dobře. Vzal bych spíš bílou variantu. Orient se mi nelíbí. Ten tah beru spíš jako takový bonus navíc, určitě bych si k tomu pořídil tmavě modrého rejnoka a překlápěcí sponu. Dokážu si představit, jak by ty leštěné články vypadaly po půl roce... To je vlastně jediný důvod, proč je už nemám objednané - leštěné plochy...
Vit Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Ten tah beru spíš jako takový bonus navíc, určitě bych si k tomu pořídil tmavě modrého rejnoka a překlápěcí sponu. Dokážu si představit, jak by ty leštěné články vypadaly po půl roce... To je vlastně jediný důvod, proč je už nemám objednané - leštěné plochy... Ale na rozdíl od pískovaných ploch jdou ty leštěné doma pomocí leštících ubrousků opravit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se